Dış gebelik sonrası..

Ben bimer e sikayet ettm cnm. Bana da bakmak istemedi

Hiç düzenli bir ağrım yok ya bir sağdan giriyor bir soldan tek taraflı değil gibi bir sağ ağrıyor bir sol , bugün annem karnın şişmiş dedi adet olmadın ya ondan herhalde diye Çok söylendiğime bakmayın kızlar ya kıvrandıran bir ağrım yok da sanırım ilk defa böyle bişey olunca saçmalıyorum netten de kötü şeylerden denk geldi psikolojim bozuldu kendimi dinliyorum ha bire deli gibi

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. İç kanama riskin Yok canım değerin de düşük Zaten belki kanamayla bile atabilirsin. İç kanama olması için beta 10.000 ve üstü olmalı. Allah korusun insallah en sağlıklı şekilde atlatırsın

Rahat ol canım değerlerin düşük sadece takip gerekiyor psikolojini bozma okuyup araştırıp bende aynı senin gibiydim buradaki arkadaşlar dağılsınlar yardımcı oldular bura baya iyi bi gurup oldu DIŞ GEBELER moral motivasyon bizde iyi olduk böyle sende aramıza hoşgeldin canım

Canim aslinda birazda psikolojik. Cunku insan duydugu anda biraz daha panik oluyo ister istemez dusunmeye ve kendini dinlemeye basliyosun. Degerin cok yuksek bi deger degil cnm. Hemen dusurulebilir. Baksana daha ortada kesin bisey bile yok. Sabaha az kaldi azicik daha sabir cnm :)) yarin icin rahatlayacak insallah. Moralini yuksek tut. Olacagi varsa olur. Bak biz hepimiz yasadik ve atlattik. Lutfen canini sıkma

Tamam canım çok teşekkür ederim canım dediğin gibi adını duyunca insan bir panik oluyor tabi ama bir duş aldım ağrılarım da hafifledi :) Sabah ola hayr ola bakalım :)

Hoşbuldum canım teşekkür ederim duş alınca ağrılarım da hafifledi bakalım :) Uyuyayım sabah olsun artık hayırlısıyla zaten biraz daha iyiyim

2 doz muydu canım bende ameliyata karar verdik değer azaldı iğneye karar verdik onda da 2. Doz için gittim değer hızla duştu o gün vazgeçtik son gün döndüm ikisinden de Rabbime şükürler olsun
Canim ikinci sisenin dibinde azicik kalmisti hemsire 2 doz vurduk dedi. Cok sukur atlattik ya

Su korunma suresi bi net degil cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…