Dış gebelik sonrası..

Arkadaşlar iğne yapılcak beta az yükselmiş yine iğne için tahlil sonuçlarını bekliyorum çıkınca yapacaklar blr bir kaç saat gözetim altında kalacakmışım iğnenin korkunç bir yan etkisi yok değil mi kızlar

Yok canım arada bi sancı yapıyor bende bi defa fazla sancı oldu ağrı kesici içtim geçti ayrıca bize iğneyle kürtaj yaptılar senin yeni sadece iğne yapacaklar sanırım

Merhaba kızlar benimilk değerim 66 ydı 10 gün sonra 650 çıktı dr keseyi görmek için az bir değer haftaya tekrar gel artışın iyi dedi ama bana az gibi geldi çok kaygılıyım bi de özele mi gitsem acaba bana bi akıl verin lütfen normal mi bu kanamam da YÖK hiç

Dis gebelik te lekelenme tarzinda bazen de sadece sildiginde gelen lekelenmeler olur ben de 2 gunde 1 beta az ilerliyordu en son 562 ye cikti yavas yavas düştü tek taraflı kasik agrin olur ara ara sanci giriyor gibi belirtileri bunlar canim ama sen icini ferah tut zaten anormal bisey olsaydi şayet kesinlikle yatirirdi ilac verirdi tedavi eder ya da Allahn korusun kurtaj ederdi sen icini ferah tut rahatla hersey olacagina varır sen ne yaparsan yap o yuzden anin tadini cikar

Çok sağol içimi biraz da olsa rahatlattın gaz sancım oluyor sadece

Önemli degil canim ne demek once kendi psikolojini yuksek tut gaz sancisi degil bu cok farklı benim sol taraftaydi soldan giriyordu ara ara ne olduguna anlam veremiyordu

Cnm hcg takibi yap 2 gunde bir baktir icin rahat etsin.insallah dis gebelik degildir

Canım arkadaşlarım söylemiş aynen iki günde bir beta tahlili yaptır işini ferah tut inşallj normal gebeliktir kanama leke herkeste farklılık gösteriyor

Çok sağolun ya İnan'ın napcağımı şaşırdım zaten klomenle hamile kalmıştım böylede olunca Allak bullak oldum pazartesi tekrar kan verim ben o Zaman. Sizce de artışım az mı peki

Çok sağolun ya İnan'ın napcağımı şaşırdım zaten klomenle hamile kalmıştım böylede olunca Allak bullak oldum pazartesi tekrar kan verim ben o Zaman. Sizce de artışım az mı peki
Bilmem bence o kadar az değil ama aklında kalmasın diye yaptır haftasonları acil de de yapıyorlar haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…