- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Gecen sene 6 ay dedi ama ben 3 Ay korundumKizlar ya ricam etsem doktorlarinizin soyledigi korunma surelerini yazar misiniz
Canm ya cok kararsizim bende kime sorsam doktoru 3 ay demis bu doktor neden bana 6ay dedi kiiGecen sene 6 ay dedi ama ben 3 Ay korundum
Gunaydin canlar benim hiçbirşey olmadi kendiliğinden gitti zaman aldi ama 562 ile öğrendim 497 310 diye kendiliginden düştü diye sevinirken sol tüpü kapatmisİkimizinde iğne ve kürtaj canım senin nasıldı hafıza kalmıyor çocuklardan sonra
GeNel olarak bu tip şeylerdennsonra doktorlar 6 ay derler. Bence doktorunla tekrar görüş son ettiklerini de yaptır ona göre korunmayı bırakCanm ya cok kararsizim bende kime sorsam doktoru 3 ay demis bu doktor neden bana 6ay dedi kii
Canim insallah en kolay sekilde acilir o tup Allah sifa versinGunaydin canlar benim hiçbirşey olmadi kendiliğinden gitti zaman aldi ama 562 ile öğrendim 497 310 diye kendiliginden düştü diye sevinirken sol tüpü kapatmis
Evet cnm rahim filmine gittigimde sorcam tekrarCanım bana da 6 ay dedi ama yeniden gittiğinde sor tüplerin durumuna göre düşürür belki
Aynen cnm bakalim rahim filmi cekinince sorcam bi sorun cikmaz insallahGeNel olarak bu tip şeylerdennsonra doktorlar 6 ay derler. Bence doktorunla tekrar görüş son ettiklerini de yaptır ona göre korunmayı bırak
Sagolasin tatlım insallahCanim insallah en kolay sekilde acilir o tup Allah sifa versin
Yok canım arada bi sancı yapıyor bende bi defa fazla sancı oldu ağrı kesici içtim geçti ayrıca bize iğneyle kürtaj yaptılar senin yeni sadece iğne yapacaklar sanırımArkadaşlar iğne yapılcak beta az yükselmiş yine iğne için tahlil sonuçlarını bekliyorum çıkınca yapacaklar blr bir kaç saat gözetim altında kalacakmışım iğnenin korkunç bir yan etkisi yok değil mi kızlar
Çok sağol içimi biraz da olsa rahatlattın gaz sancım oluyor sadeceDis gebelik te lekelenme tarzinda bazen de sadece sildiginde gelen lekelenmeler olur ben de 2 gunde 1 beta az ilerliyordu en son 562 ye cikti yavas yavas düştü tek taraflı kasik agrin olur ara ara sanci giriyor gibi belirtileri bunlar canim ama sen icini ferah tut zaten anormal bisey olsaydi şayet kesinlikle yatirirdi ilac verirdi tedavi eder ya da Allahn korusun kurtaj ederdi sen icini ferah tut rahatla hersey olacagina varır sen ne yaparsan yap o yuzden anin tadini cikar
Canim gecmis olsun Allah sifa versinArkadaşlar iğne yapılcak beta az yükselmiş yine iğne için tahlil sonuçlarını bekliyorum çıkınca yapacaklar blr bir kaç saat gözetim altında kalacakmışım iğnenin korkunç bir yan etkisi yok değil mi kızlar
Cnm hcg takibi yap 2 gunde bir baktir icin rahat etsin.insallah dis gebelik degildirMerhaba kızlar benimilk değerim 66 ydı 10 gün sonra 650 çıktı dr keseyi görmek için az bir değer haftaya tekrar gel artışın iyi dedi ama bana az gibi geldi çok kaygılıyım bi de özele mi gitsem acaba bana bi akıl verin lütfen normal mi bu kanamam da YÖK hiç
Canım arkadaşlarım söylemiş aynen iki günde bir beta tahlili yaptır işini ferah tut inşallj normal gebeliktir kanama leke herkeste farklılık gösteriyorMerhaba kızlar benimilk değerim 66 ydı 10 gün sonra 650 çıktı dr keseyi görmek için az bir değer haftaya tekrar gel artışın iyi dedi ama bana az gibi geldi çok kaygılıyım bi de özele mi gitsem acaba bana bi akıl verin lütfen normal mi bu kanamam da YÖK hiç
Bilmem bence o kadar az değil ama aklında kalmasın diye yaptır haftasonları acil de de yapıyorlar haberin olsunÇok sağolun ya İnan'ın napcağımı şaşırdım zaten klomenle hamile kalmıştım böylede olunca Allak bullak oldum pazartesi tekrar kan verim ben o Zaman. Sizce de artışım az mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?