Dış gebelik sonrası..

Daha doğrusu ben tüm tahlilleri doktor vermeden yaptırdım yani gebelik testi diyorsun girişe yapıyorlar

Saat 4 te 5 te eve anca gelebildim ya o kadar halsiz o kadar bitkinim ki kafam davul gibi Allah ım ne zor şeymiş inşallah çok uzamaz ölü gibi yatıyorum

Canım bana uyurken yaptılar iğneyi hiç sonradan da birey anlamadım sen iğne oldum psikolojisi de olabilir uyanıkken iğne olanlar daha iyi bilir tabi de

Canım bana uyurken yaptılar iğneyi hiç sonradan da birey anlamadım sen iğne oldum psikolojisi de olabilir uyanıkken iğne olanlar daha iyi bilir tabi de
Olabilir canım ya sabahtan beri hastaneydim ya ondan da halsizim tabi hepsi bir araya gelince bitkin düştüm

Arkadaşlar ne olursa dr a gitmem gerekir dr yoktu hemşireler de söylemedi bişey.. Ağrı kanama normal mi ağrı az var kanama daha yok.. Neler olur ?

Arkadaşlar ne olursa dr a gitmem gerekir dr yoktu hemşireler de söylemedi bişey.. Ağrı kanama normal mi ağrı az var kanama daha yok.. Neler olur ?
Canım ben kendimden bahsedeyim iğneden önce yani peşpeşe kürtaj da oldum bende leke artık kanamaya dönüşmüştü iğne olduğum gün değerim 700 lerdrydi kürtajdan çıktım kanama kesildi hala da yok dr kürtaj yapmazsak 1 ay olur az da olsa kanama demişti sende hiç yok belki dr değerin 0 olunca başlar adet gibi kanaman

Bulunduğum yer küçük olduğu için yapmıyorlar ya bi de omzunuza yakın yerde sıkışma oluyor muydu
Canim benim ilk hamileligin sanirim. Dis gebelik ve normal gebelik belirtileri hemen hemen ayni. Dis gebelikte mesela soyle bisey var aniden bi sanci giriyo ama cok cok aciyo. Kendini belli etmeyen sinsi bisey. Sen henuz bunlara canini sikma. Pazartesi hayirlisiyla netlesir insallah

Belki de canım teşekkür ederim kürtajda zor ama uyuşturdularsa kolay oluyor herhalde iki düşük yaptım ama kürtajdan hep yırttım bir şekilde

Günaydın kızlar nasılsınız ?? aras25 canım naptın beta ya baktın mı bugün G gokce41 canım sen ne durumdasın ağrı sancı yoktur inşallah beta değerin de düşmeye başlamıştır

yok bakmadım ya eşim çok abartıyorsun fln deyince sinirlendim ben de cuma gününü beklicem bugün bulantı başladı ben de ya
Sen esine bakma. Ihmale gelmez canim. Abartmak diye bisey yok. Saglik bu. Ya dis gebelikse nolacak? Ne kadar gec kalinirsa o kadar zarar verir. Bence yarin ilk isin hastaneye gitmek olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…