- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Geçmiş olsun canım inşallah şifa olurSaat 4 te 5 te eve anca gelebildim ya o kadar halsiz o kadar bitkinim ki kafam davul gibi Allah ım ne zor şeymiş inşallah çok uzamaz ölü gibi yatıyorum
İmiş canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım inşallah şifa olur
Olabilir canım ya sabahtan beri hastaneydim ya ondan da halsizim tabi hepsi bir araya gelince bitkin düştümCanım bana uyurken yaptılar iğneyi hiç sonradan da birey anlamadım sen iğne oldum psikolojisi de olabilir uyanıkken iğne olanlar daha iyi bilir tabi de
Canım ben kendimden bahsedeyim iğneden önce yani peşpeşe kürtaj da oldum bende leke artık kanamaya dönüşmüştü iğne olduğum gün değerim 700 lerdrydi kürtajdan çıktım kanama kesildi hala da yok dr kürtaj yapmazsak 1 ay olur az da olsa kanama demişti sende hiç yok belki dr değerin 0 olunca başlar adet gibi kanamanArkadaşlar ne olursa dr a gitmem gerekir dr yoktu hemşireler de söylemedi bişey.. Ağrı kanama normal mi ağrı az var kanama daha yok.. Neler olur ?
Bulunduğum yer küçük olduğu için yapmıyorlar ya bi de omzunuza yakın yerde sıkışma oluyor muyduDaha doğrusu ben tüm tahlilleri doktor vermeden yaptırdım yani gebelik testi diyorsun girişe yapıyorlar
Canim benim ilk hamileligin sanirim. Dis gebelik ve normal gebelik belirtileri hemen hemen ayni. Dis gebelikte mesela soyle bisey var aniden bi sanci giriyo ama cok cok aciyo. Kendini belli etmeyen sinsi bisey. Sen henuz bunlara canini sikma. Pazartesi hayirlisiyla netlesir insallahBulunduğum yer küçük olduğu için yapmıyorlar ya bi de omzunuza yakın yerde sıkışma oluyor muydu
Rica ederim cnm Guzel haberlerle gel insallah :)Evet ilk olunca fazla acemiyim çok sağolun ya yorumlarınız için
Belki de canım teşekkür ederim kürtajda zor ama uyuşturdularsa kolay oluyor herhalde iki düşük yaptım ama kürtajdan hep yırttım bir şekildeCanım ben kendimden bahsedeyim iğneden önce yani peşpeşe kürtaj da oldum bende leke artık kanamaya dönüşmüştü iğne olduğum gün değerim 700 lerdrydi kürtajdan çıktım kanama kesildi hala da yok dr kürtaj yapmazsak 1 ay olur az da olsa kanama demişti sende hiç yok belki dr değerin 0 olunca başlar adet gibi kanaman
Canim bu geceyi atlatirsan guzelce yarin kendine gelirsinSaat 4 te 5 te eve anca gelebildim ya o kadar halsiz o kadar bitkinim ki kafam davul gibi Allah ım ne zor şeymiş inşallah çok uzamaz ölü gibi yatıyorum
İnşallah canım oğlumu da uyuttum ben de uyurum birazdan Allah kimsenin başına vermesin kötü bir tecrübeymişCanim bu geceyi atlatirsan guzelce yarin kendine gelirsin
Amin cnm benm Rabbim herkesin yardimcisi olsunİnşallah canım oğlumu da uyuttum ben de uyurum birazdan Allah kimsenin başına vermesin kötü bir tecrübeymiş
Evet uyuttular beni kürtaj da canımBelki de canım teşekkür ederim kürtajda zor ama uyuşturdularsa kolay oluyor herhalde iki düşük yaptım ama kürtajdan hep yırttım bir şekilde
Sen esine bakma. Ihmale gelmez canim. Abartmak diye bisey yok. Saglik bu. Ya dis gebelikse nolacak? Ne kadar gec kalinirsa o kadar zarar verir. Bence yarin ilk isin hastaneye gitmek olsun cnmyok bakmadım ya eşim çok abartıyorsun fln deyince sinirlendim ben de cuma gününü beklicem bugün bulantı başladı ben de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?