- 24 Ekim 2016
- 555
- 480
- 53
- 36
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
anlatamıyorum ki burda da kar kış arabayla kendim gitmek istemiyorum bekliyorum bakalım ah bu erkeklerSen esine bakma. Ihmale gelmez canim. Abartmak diye bisey yok. Saglik bu. Ya dis gebelikse nolacak? Ne kadar gec kalinirsa o kadar zarar verir. Bence yarin ilk isin hastaneye gitmek olsun cnm
Canim benma riske atmaanlatamıyorum ki burda da kar kış arabayla kendim gitmek istemiyorum bekliyorum bakalım ah bu erkekler
Ya sen erkeklere bakma sağlığına bakanlatamıyorum ki burda da kar kış arabayla kendim gitmek istemiyorum bekliyorum bakalım ah bu erkekler
Merhaba canım hasta mı oldun geçmiş olsun bende son aylarda baş dönmesi var bugünde orucum kafam gidik yaniGunaydinnnn kizlar
Bagisikligimiz o igneden sonra düsüyomus cnm. Cok hastalandim bende bura cok soguk. Dün bi dusuncesizlik yapip disari ciktim. Hemen kaptimMerhaba canım hasta mı oldun geçmiş olsun bende son aylarda baş dönmesi var bugünde orucum kafam gidik yani
Bu gebelik olmadan önce yaptırmıştım b12 de düşüklük var ama çok değil demişti çünkü unutkanlık da var i bakalım nöroloji ye gideceğim olmadıBagisikligimiz o igneden sonra düsüyomus cnm. Cok hastalandim bende bura cok soguk. Dün bi dusuncesizlik yapip disari ciktim. Hemen kaptimsana da gecmis olsun cnm. Bi kan testi falan yaptir degerlerin dusmus olabilir
Git cnm ihmal etme ya valla kendimize hic bakmiyoruzBu ara bide çok kan verdim ya düşünüş olabilir çünkü sürekli üşüyorum herkes sopuk değil dediğinde ben üşüyorum oğluma da üşüyor diye kalın kalın giydiriyorum
Evet gidicem oğlumun kreşi bitmeden gitmeliyim çocukla hastane olmuyor kimse de yok bakacakGit cnm ihmal etme ya valla kendimize hic bakmiyoruz
Evet cnm aynennEvet gidicem oğlumun kreşi bitmeden gitmeliyim çocukla hastane olmuyor kimse de yok bakacak
Canım bugün öğlen gidicem hastaneye dr randevum var betaya bakıcaz inşallah düşmüştür . Hiç baktırmadım bugüne kadar umarım düşmüştür. Ağrı ya da kanamam olmadı hiç canım ne durumdayım ben de merak ediyorum:)
GünaydınGunaydin :)
Iyi yapmissin valla ben sifayi kaptim berbat haldeyim. Esila da durmadan hapsuruyo bakalim insallah o hastalanmazMesajlarınızı okudum da ben de çok üşüyorum içerisi fırın gibi ben zangır zangır titriyorum çoğu zaman ya bu sene ilk defa grip aşısı oldum hiç grip olmadım daha çok şükür bilseydim daha önce aşı yaptırırdım gerçekten çok faydalı benle eşim grip olmayınca çocukta olmadı büyük nimetmiş
İnşallah canım hasta olmazsınız ismi de güzelmiş miniğin :)Iyi yapmissin valla ben sifayi kaptim berbat haldeyim. Esila da durmadan hapsuruyo bakalim insallah o hastalanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?