Dış gebelik sonrası..

Kızlar acil bişey sorsam kanamam başladı adettir değil mi ? Beta hgc düşmüştür teste gerek var mı ki

Naptın canım düşmüş mü inşallah ama bazen geç de etki edebiliyor yüksekse de panik yapma yani

Merhaba kızlar benimki de dış gebelikmiş bugün dr ultrasonda göremedi yine yarın kan vercem umarım zorlayıcı bi süreç değildir

Haziran ayında geçirdim bende kızlar kürtj ve iğneyle atlattım 1 ay içinde 3 ay korundk ekim ayında rahim filmi çekindim temiz doktorum 3 ay kendin dene olmazsa tedaviye baslarız dedi ve olmadı hiç bir sorun yokken nasıl bir tedavi uygulucak merak ediyrm benim kadr ilerleyen varmı içinizde

Mrb cnm gecmis olsun. Bende ayni durumdayim senle. Ben rahim filmi cekinmedim ocakta cekincem. Doktor bana da kendin 3 ay dene olmazsa tedaviye baslicaz dedi ama nasi bi tedavi bende bilmiyorum. Bende ilk ay denicem.diger hamileliklerde ilk denemede oldu hep. Bi tanesi normal gebelik oldu sadece. Eger bu denemede olmazsa ilk seferde ben hemen tedaviye baslamayi dusunuyorum

Ne kadr olduda oca bekliosun canım bende çok merak ediyrm testlerde filmde sorun yokken nasıl bir tedavi yapacak diye yarın adet olmam lazım cmrtesi de gidiyrm doktora adetli baslarız demisti tam 3b günüme denk geliyor cmrtesi insallah iyi gecer

Insallah bi sorun cikmaz cnm hemen hamile kalirsin. Benim ocakta 5ay bitiyo. Hatta ben hic cekinmeden direkt hamilelik dusunuyodum ama arkadaslar sagolsunlar beni ikna ettiler. (Acisindan korkuyorum) cumartesi git bakalim cnm nasil bi tedavi bu bende merak ettim. Dis gebeligi yasarken doktor bana dis gebeligin tedavisi yok falan demisti. Eee tedavisi yoksa madem bana cocuk olmazsa gel tedviye baslicaz dedi. Kafamda deli sorular :)

O dıs gebelik yasamanın tedavisi yoktur demek istemistir belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…