- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Yorucu canım sadece ya tabi psikolojik olarak da kötü hissediyor insan bnm 47 ya kadar düşmüş bakalım bitecek inşallahMerhaba kızlar benimki de dış gebelikmiş bugün dr ultrasonda göremedi yine yarın kan vercem umarım zorlayıcı bi süreç değildir
Evet onun yok canım allahtan tek tedavi olarak yolların tıkalıysa onu açabilir ama yollar açık oldu halde defalarca yasayanlar var ne yazık kiEvet cnm.nasil desem ki ben doktora sordum dis gebelik bitince tekrar dis gebelik yasama riskim var mi diye. Oda dediki evet var. Ozaman nasil olacak bunun tedavisi yokmu dedim. Tekrar yasamamak gibi. Oda yok dedi
Benmde en cok korktugum seylerden biri o suan canimEvet onun yok canım allahtan tek tedavi olarak yolların tıkalıysa onu açabilir ama yollar açık oldu halde defalarca yasayanlar var ne yazık ki
Canim korunma biter bitmez insallah ben tekrar dusunuyorum kizim 2 yasini gecti. Tekrar olsun istiyorm Allah nasip ederse. Aralari cok olmasin istiyorumKızlar siz tekrar bebek düşünüyor musunuz ? Korunma süresini mi bekliyorsunuz ya da ?
Ben vazgeçmiştim bir dahaki kışa kadar ama şimdi beta hgc de düşünce ufaktan bir heves sarmadı değil ne yapsam korkuyorum da arada deli cesareti geliyor
Ben de beraber büyüsünler istiyorum canım yaşım 22 bnm ama senin kaç kimileri bana daha erken diyor yaşımı duyunca ama genç anne olmak istiyorum arkadaş gibi olmak güzel olur herhalde çocuklarımla bilmiyorumCanim korunma biter bitmez insallah ben tekrar dusunuyorum kizim 2 yasini gecti. Tekrar olsun istiyorm Allah nasip ederse. Aralari cok olmasin istiyorum
Ben 28 yasindayim cnm :) hayir bence erken degil. Ne kadar erken olursa o kadar kar bence :))Ben de beraber büyüsünler istiyorum canım yaşım 22 bnm ama senin kaç kimileri bana daha erken diyor yaşımı duyunca ama genç anne olmak istiyorum arkadaş gibi olmak güzel olur herhalde çocuklarımla bilmiyorum
Cokk iyi canim superr benim malesef sol tüpü tikamis dis gebelik sag ve sol tup acik çıktı degil mi canim senin bu arada yas kac yasta onemli bir faktördürHaziran ayında geçirdim bende kızlar kürtj ve iğneyle atlattım 1 ay içinde 3 ay korundk ekim ayında rahim filmi çekindim temiz doktorum 3 ay kendin dene olmazsa tedaviye baslarız dedi ve olmadıhiç bir sorun yokken nasıl bir tedavi uygulucak merak ediyrm benim kadr ilerleyen varmı içinizde
Açık açık tüm yollar açık çok şükür 26ya girdim bu ay çok istemistim yeni yasıma bebeğime girim die ama olmadıCokk iyi canim superr benim malesef sol tüpü tikamis dis gebelik sag ve sol tup acik çıktı degil mi canim senin bu arada yas kac yasta onemli bir faktördür
Superr canim Allah insallah yeni yilda nasip eder sana Allah gönlüne göre versinAçık açık tüm yollar açık çok şükür 26ya girdim bu ay çok istemistim yeni yasıma bebeğime girim die ama olmadı
Amin canım hepimize insallh çok beklemeden nasp eder.Superr canim Allah insallah yeni yilda nasip eder sana Allah gönlüne göre versin
Insallah kuzumAmin canım hepimize insallh çok beklemeden nasp eder.
Evet canım nasılsa olacak en iyisi erkenden büyütmek:)Ben 28 yasindayim cnm :) hayir bence erken degil. Ne kadar erken olursa o kadar kar bence :))
Bende oyle dusunuyorum. Hatta simdi ki aklim olsa esila 1 yasina girmeden hamile kalmak isterdimEvet canım nasılsa olacak en iyisi erkenden büyütmek:)
Evet canım az kaldı inşallah ay oğlum 15 aylık ama hastanedeki bebişleri görünce canım çekiyor minik minik oyyYa kızlar ne yazmışsınız be oku oku yeni gelen arkadaşım geçmiş olsun
Canım senin beta nın düşmesine de sevindim bitmesine az kalmış
Benim annem de çok yakın bana hazır yakınken yardım eder diye de düşündüm tabi ara da birine bakar falan ohhBende oyle dusunuyorum. Hatta simdi ki aklim olsa esila 1 yasina girmeden hamile kalmak isterdim
Benim annemde karsi apartmanda :)) kiz bakarsin hep birlikte hamilelik yasariz bi de bu grupta :)Benim annem de çok yakın bana hazır yakınken yardım eder diye de düşündüm tabi ara da birine bakar falan ohhbu dış gebelikten sonra biraz daha bekle dediler ama bilmiyorum istiyorum ya galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?