- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Amin insallah cnm benm iyi gecelerOhh maşallah hepinizde Yen'i Bebek hevesi Allah nasip etsin hayırlı zamanda inşallah hepimize hayırlı geceler kızlar
Aa olur mu olur çokta güzel olur hatta :)) Şimdi dr bana da korunma süresi verir di mi :) Neyse o bitince o zaman başlarız çalışmalaraBenim annemde karsi apartmanda :)) kiz bakarsin hep birlikte hamilelik yasariz bi de bu grupta :)
Evet verir tabi :)) benim bitiyo cok sukurAa olur mu olur çokta güzel olur hatta :)) Şimdi dr bana da korunma süresi verir di mi :) Neyse o bitince o zaman başlarız çalışmalara
Hemen hemen aynıyız bana da altı ay verdi hevese getirirseniz bende yapıveririm Allah nasip ederseAa olur mu olur çokta güzel olur hatta :)) Şimdi dr bana da korunma süresi verir di mi :) Neyse o bitince o zaman başlarız çalışmalara
Instagram face whatsapp Allaah ne verdiyse :)İyi bi gurup olduk mu ne böyle giderse whatsapp a bulaşır
Yap kiz yap sende yap :)Hemen hemen aynıyız bana da altı ay verdi hevese getirirseniz bende yapıveririm Allah nasip ederse
Ay bende instagramla face yok eşiminkini kullanıyorum varım yoğum whatsappInstagram face whatsapp Allaah ne verdiyse :)
Onu da hallederiz bi ara iyi grup olduk :)Ay bende instagramla face yok eşiminkini kullanıyorum varım yoğum whatsapp
Aynen gurup yapmak isteyen özelden bana yazsın kurayım gurubu dış gebeler diyeOnu da hallederiz bi ara iyi grup olduk :)
Dis gebeler olmasin grubun adi :)) kuzenler falan klasik bi isim olsun. Esim ogrenirse kizabilir :))Aynen gurup yapmak isteyen özelden bana yazsın kurayım gurubu dış gebeler diye
Ay evet ana ekrana düşünce biri görse olmaz bende direk mesajlar ekranda sıralanıyorDis gebeler olmasin grubun adi :)) kuzenler falan klasik bi isim olsun. Esim ogrenirse kizabilir :))
Benim de oyle canim :))Ay evet ana ekrana düşünce biri görse olmaz bende direk mesajlar ekranda sıralanıyor
Hadi bakalım gurubu açıyoruz bekleriz arkadaşlar ilk defa böyle bi gurubum olacak numara alalımBenim de oyle canim :))
Msj attim cnmmHadi bakalım gurubu açıyoruz bekleriz arkadaşlar ilk defa böyle bi gurubum olacak numara alalım
Aldım canım benim oğlan da sabah uyanamıyoruz kreşe o uyuyunca bende uyuyorum o yüzden bide çok hareketli yoruldum bugün baya uyumak istiyorum artıkMsj attim cnmm
Bendeeeee cok yorgun ve hastayim. Bizimki gun boyu benle cok yoruyoAldım canım benim oğlan da sabah uyanamıyoruz kreşe o uyuyunca bende uyuyorum o yüzden bide çok hareketli yoruldum bugün baya uyumak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?