- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Kreş o kadar iyi geldi ki anlatamam oğluma da bana da konuşmaya başladı geç konuştu bende onu bırakıp hastane işleri vs hallettim bizde anne Valide hepsi uzaktaBendeeeee cok yorgun ve hastayim. Bizimki gun boyu benle cok yoruyo
Ayy o zor iste ya benm annem kv ikiside karsi apt oturuyo :) hem iyi hem kotuKreş o kadar iyi geldi ki anlatamam oğluma da bana da konuşmaya başladı geç konuştu bende onu bırakıp hastane işleri vs hallettim bizde anne Valide hepsi uzakta
Zorluğu ne mesela kendi annen ya validen olsa tamam da bende ikisi de olsa olurdu olmadığı da iyi kötü değil validem çok severim ama kendimi rahat hissetmezdim herhaldeAyy o zor iste ya benm annem kv ikiside karsi apt oturuyo :) hem iyi hem kotu
Canim benm kv ile aramda cok iyi severiz birbirimizi ama gunluk beklentiye giriyo oraya hergun gidelim ya da onlar hergun bize gelmek istiyolar zorlugu sadece o yondeZorluğu ne mesela kendi annen ya validen olsa tamam da bende ikisi de olsa olurdu olmadığı da iyi kötü değil validem çok severim ama kendimi rahat hissetmezdim herhalde
Dr o kadar meşgul ki yine göremedim ya randevu alıyorum yine aynı.. Sekterle haber göndermiş sadece istediğimiz gibi gidiyor pazartesi bir dahs tahlil versin demişEvet verir tabi :)) benim bitiyo cok sukur
Kizlarrr bende geldim bugun ewdeyfim tum gun temuzlik vs.cok yoruldumKimse gelmicek demekki cnm:)
Kuzum bende gecirdim biliyorsun igne kurtaj vs.hicbirsey olmadi bende kendiliginden düştüğü halde doktor kesinlikle en az 3 ay tekrarlamasi yuksek dediDr o kadar meşgul ki yine göremedim ya randevu alıyorum yine aynı.. Sekterle haber göndermiş sadece istediğimiz gibi gidiyor pazartesi bir dahs tahlil versin demiş
Kaç ay korunayım ki kızlar ya sorularımı bile soramadım kürtaj yok ya 3 ay iyi herhalde
Kuzum bende gecirdim biliyorsun igne kurtaj vs.hicbirsey olmadi bende kendiliginden düştüğü halde doktor kesinlikle en az 3 ay tekrarlamasi yuksek dedi
Canım bide bildiği kadarıyla 0 o görene kadar birliktelik YÖK bizde öyle oldu önce 0 ı görelim bakalım inşallahDr o kadar meşgul ki yine göremedim ya randevu alıyorum yine aynı.. Sekterle haber göndermiş sadece istediğimiz gibi gidiyor pazartesi bir dahs tahlil versin demiş
Kaç ay korunayım ki kızlar ya sorularımı bile soramadım kürtaj yok ya 3 ay iyi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?