Dış gebelik sonrası..

Zorluğu ne mesela kendi annen ya validen olsa tamam da bende ikisi de olsa olurdu olmadığı da iyi kötü değil validem çok severim ama kendimi rahat hissetmezdim herhalde
Canim benm kv ile aramda cok iyi severiz birbirimizi ama gunluk beklentiye giriyo oraya hergun gidelim ya da onlar hergun bize gelmek istiyolar zorlugu sadece o yonde

Evet verir tabi :)) benim bitiyo cok sukur
Dr o kadar meşgul ki yine göremedim ya randevu alıyorum yine aynı.. Sekterle haber göndermiş sadece istediğimiz gibi gidiyor pazartesi bir dahs tahlil versin demiş
Kaç ay korunayım ki kızlar ya sorularımı bile soramadım kürtaj yok ya 3 ay iyi herhalde

Kuzum bende gecirdim biliyorsun igne kurtaj vs.hicbirsey olmadi bende kendiliginden düştüğü halde doktor kesinlikle en az 3 ay tekrarlamasi yuksek dedi

Kuzum bende gecirdim biliyorsun igne kurtaj vs.hicbirsey olmadi bende kendiliginden düştüğü halde doktor kesinlikle en az 3 ay tekrarlamasi yuksek dedi

3 ay bekleyeyim ben de bakalım ondan sonra düşünürüm artık ya bilmiyorum ki yazı çıkarsam mı önümüzde ki yaz düğünler filan var gezelim tozalım diyorduk ay kararsızım ya

Canım bide bildiği kadarıyla 0 o görene kadar birliktelik YÖK bizde öyle oldu önce 0 ı görelim bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…