Dış gebelik sonrası..

Ne yapıyorsunuz kızlar ben ev işini bitirdim oturuyorum boş boş Oğluşum da uyudu kendi uyuyor zaten ben ayaklarımı uzatıyorum oh Siz de ne var ne yok bakalım

Ben de kürtaj oldum dün iki tane de iğne yaptılar parçayı gönderdiler haftaya dış gebelik mi yoksa gelişmeyen gebelik mi belli olacak hala bacaklarım ağrıyor ya nasıl bir iğneyse

Ben de kürtaj oldum dün iki tane de iğne yaptılar parçayı gönderdiler haftaya dış gebelik mi yoksa gelişmeyen gebelik mi belli olacak hala bacaklarım ağrıyor ya nasıl bir iğneyse
Gecmis olsun. Agir bi igne o. Bi kac gune daha iyi hissedersin kendini. Bol bol dinlen

Geçmiş olsun canım erkenden farkedilmiş çok iyi işte inşallah kısa zamanda ağrıların da gecer

Erken mi bilmiyorum perşembe değer 1800dü bugün 2650 olmuş ne yapmalıyım bilemedim dr Çarşamba gel diyor sizce tehlikeli bi durum var mıdır

Erken mi bilmiyorum perşembe değer 1800dü bugün 2650 olmuş ne yapmalıyım bilemedim dr Çarşamba gel diyor sizce tehlikeli bi durum var mıdır
Canım ben 700 şerde iğne kürtaj oldum değerim arttı sonradan 1290 ı gördük en son düşmeye başladı 2. Doz iğneye karar verdiğimiz gün hatta doktor direk ameliyat demişti o gün düşmeye başladı yine de ihmal etme pazartesi git beta yaptır kendin

İlk basta bi yukselme bekliyo zaten doktorlar normal diyolar. Sonrasinda dusmeye baslar. Eger yukselmeye devam ederse tekrar igne dusunulebilir yada ameliyat olabilir. Ama suan icin erken carsamba belli olur

Merhaba arkadaslar
Bende şuan dış gebelik geciriyorum 2 ay once dusuk yapmistim 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim tamda buyukbabami kaybettigim gun neysee ogrendigimde degerim 5.25di 1 hafta sinra degerler 283 e yukselmisti zaten tahlildem 3 gun sonra kahwerengi lekelenmeler basladi kanamaya döndü dedim gene düşük yapiyorum biraz bekleyeyim dedim 1 hafta boyunca kanamam hic durmadi kendi doktoruma gidemedim ilk bebegimin kalp atisini dinlemeye gittigimdekarnimda oldugunu duyunca ayaklarim kendi doktoruma gidemedi emseye gittik orasi icinde cok iyi dediler muaynede dktor cok korktu karnimda yogun bi kan sivisi war dedi hemen farkli tahliller istedi yrn gene beta testi istedi muayneye gittim karnimdaki kan sivisinin azaldigini fakat degerlerimin yukseldiginden dolayi yrn ameliyata alacagini soledi cok korktum esim zorlada olsa bide kendi doktoruma gozukmemi istedi neyse gittik iyikide gitmisiz igne tedawisi baslatti igneden 3 gun sonra werdigim tahlilde degerlerim %37 artmis sonrasinda 5 gun sonra tekrar kan werdim bu seferde %7 oraninda artis gozuktu ama keseyi gordu diktorum sol tarafimda 1.5mm lik gorundu bakalim 2. Dozu wuruldum suan degerlerim 9238 bu igneden sonra kanamam basladi tabi agrilarimi soylemiyorum yani yrn belli olucak eger degerlerde düşme gozukmezse ameliyat olucam 30 yasindayim ameliyatta tüpde hasar warsa alinabiliyormus gercekten cok korkuyorum sizden bilgi istiyorum boyle yasayip sonrasinda ameliyat olan war mi

Canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan düşer değerlerin ben kürtaj ve tek doz iğne ile atlattım ama ameliyattan döndüm olsaydın tüpümü alacaktı çoğunlukla alıyorularmıl dr um almasalar bi işe yaramaz artık yeniden dış gebelik olma ihtimalini artırır demişti inşallah güzel haberlerle gel canım hakkında hayırlısı olsun

Çok şükür canım rabbim seni kurtarmis insallah bende ve tum bu sikintilari ceken arkadaslarimda kurtulur Aynen doktorumda aynisini soyledi ilk emseydeki doktor direk ameliyat dedi isde kendi doktoruma gidince doktorum daha hic bebegin yok ameliyatta tüpunu kaybetme olasiligin oldugu icin ilaca yonlendiriyorum dedi bu da bi şans yani bakalim kanamam durmustu aksam gene basladi we gene sol tarafimda sanci basladi gercekten bu donem cok zormus ya

Zor canım herşeyden önemlisi beklemesi zor benimde düştü arttı iğneden sonra arttı arttı sonra binada düştü çok şükür inşallah senin dr öyle olur içini ferah tut

Hosbuldumm canim insallah bendesizlere hayirli haberlerimi werebilirim
Canim oncelikle gecmis olsun. Icini ferah tut ve stres yapma Allahin izniyle ameliysta gerek kalmadan kurtulacaksin inaniyorum buna. Hepimmiz yasadik ve senin kadar korktuk canim. Insallah degerlerin fazla fazla dusmeye baslar Allah sifa versin. Iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…