- 3 Aralık 2016
- 127
- 83
- 18
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Allah razi olsun canimmm inşallah atlatirim bende sizin gibi gecen hafta pazartesi gunu 9300 lerdeydi bugun degerim 4406 ya dusmus doktorumun ameliyatlari ildugu icin yrn gidicem muayneye insallah hayirli hbrler alirimCanim oncelikle gecmis olsun. Icini ferah tut ve stres yapma Allahin izniyle ameliysta gerek kalmadan kurtulacaksin inaniyorum buna. Hepimmiz yasadik ve senin kadar korktuk canim. Insallah degerlerin fazla fazla dusmeye baslarAllah sifa versin. Iyi haberlerini bekliyoruz
Artik dusmeye baslamis cnm masallah.Allah razi olsun canimmm inşallah atlatirim bende sizin gibi gecen hafta pazartesi gunu 9300 lerdeydi bugun degerim 4406 ya dusmus doktorumun ameliyatlari ildugu icin yrn gidicem muayneye insallah hayirli hbrler alirim
Hahha aynen yaa burayi cok gec keşfettim son 2 haftadir dis gebeligimi arastirirken buldum iyiki de kayit olmusum gercekten kendime gelmeye basladim eşimde kiskanio benle paylas onlar benim gibi anlamaz felen dio iyiki warsiniz yani bakalim yrn da doktordan muayneden sonra hayirli hbrler alirsam dahada keyifli olucamArtik dusmeye baslamis cnm masallah.
Cabucak atlatirsin umarim. Takibe devam cnm :)
Canım çok güzel sonuçların inşallah sıfırı da görürsün. Ooo burası ne ki whatsapp da gurup yaptık muhabbet o biçim istersen bekleriz özelden numaranı atarsanA
Hahha aynen yaa burayi cok gec keşfettim son 2 haftadir dis gebeligimi arastirirken buldum iyiki de kayit olmusum gercekten kendime gelmeye basladim eşimde kiskanio benle paylas onlar benim gibi anlamaz felen dio iyiki warsiniz yani bakalim yrn da doktordan muayneden sonra hayirli hbrler alirsam dahada keyifli olucam
Guzel haberlerini mutlaka bekliyoruz canim. Yasamayan anlamaz seni :)A
Hahha aynen yaa burayi cok gec keşfettim son 2 haftadir dis gebeligimi arastirirken buldum iyiki de kayit olmusum gercekten kendime gelmeye basladim eşimde kiskanio benle paylas onlar benim gibi anlamaz felen dio iyiki warsiniz yani bakalim yrn da doktordan muayneden sonra hayirli hbrler alirsam dahada keyifli olucam
Canımsın yeni uye olarak benide dawet ettiginiz icin cok sagol insallah katilmak isterimmm bugun bir mutluluk hbri aldim ama bana soyleyememisler biliyomusun 2. Kez hala oluyormuşum ama kardeşim soyleyememis 2 kez mutlulugum yarim kaldi die cok agladi benimde icimi 2 kat yakti tabi ayy bugun elhamdulillah iiyiyim yrn bakalim muaynede doktor ne dicekCanım çok güzel sonuçların inşallah sıfırı da görürsün. Ooo burası ne ki whatsapp da gurup yaptık muhabbet o biçim istersen bekleriz özelden numaranı atarsan
Hehhh aynende öle ama eşler kıskaniyo işde insallah yrna hayirli haberlerle donucemm bugun moralim cok sukur en iyi gununu yasiyor degerlerim dustu 2. Kez hala oldugumu ogrendim şans eseri bana söyleyememisler 2 kez anne olma yolunda hüsrana ugradim die cok agladi kardesim onun dışına benim içime dokuldu gozyaslarimiz ben cocuklari cok sewiyorum ewlendigimde hemen cocuk yapicam diyodum ama nisanliyken esimin hepatit c hastasini ogrendik sonrasinda cok ara wermeden ewlendik cunku esimin psikolojisi cok bozuldu 1 cocuk yapamadik ilacdan dolayi sonrasinda da bu olaylarla karsilasinca cewremdekiler artik ewlatlarini sewemez oldular kiyamam anliyorum ama anlamamazliga weriyorum artik zaman diyorum elbet bende birgun anme olacagim hepimiz icin gecerli bu nefes aldigimiz surece bir umit war demektir dimi amaGuzel haberlerini mutlaka bekliyoruz canim. Yasamayan anlamaz seni :)
Oncelikle yeni bebeginiz saglikla gelir insallah. Kardesinin gozuaydin. Seninde dedigin gibi umit her zaman var. Olumlu dusunmeye devam edicez :) evet olsaydi cok iyi olurdu ama yasayacagimiz varmis ki yasadik. Allahim saglikli evlatlar versin cumlemize. Hele de ilk cocugunu bekleyenlere. Sen bi atlat dıs gebeligi cnm insallah olacak senin de guzelll bi bebegin icini ferah tut :))Hehhh aynende öle ama eşler kıskaniyo işde insallah yrna hayirli haberlerle donucemm bugun moralim cok sukur en iyi gununu yasiyor degerlerim dustu 2. Kez hala oldugumu ogrendim şans eseri bana söyleyememisler 2 kez anne olma yolunda hüsrana ugradim die cok agladi kardesim onun dışına benim içime dokuldu gozyaslarimiz ben cocuklari cok sewiyorum ewlendigimde hemen cocuk yapicam diyodum ama nisanliyken esimin hepatit c hastasini ogrendik sonrasinda cok ara wermeden ewlendik cunku esimin psikolojisi cok bozuldu 1 cocuk yapamadik ilacdan dolayi sonrasinda da bu olaylarla karsilasinca cewremdekiler artik ewlatlarini sewemez oldular kiyamam anliyorum ama anlamamazliga weriyorum artik zaman diyorum elbet bende birgun anme olacagim hepimiz icin gecerli bu nefes aldigimiz surece bir umit war demektir dimi ama
Hayırlı olsun yeni bebeğiniz canım Allah hayırlısıyla sana da hepimize de hayırlı bebekler nasip etsin inşallahCanımsın yeni uye olarak benide dawet ettiginiz icin cok sagol insallah katilmak isterimmm bugun bir mutluluk hbri aldim ama bana soyleyememisler biliyomusun 2. Kez hala oluyormuşum ama kardeşim soyleyememis 2 kez mutlulugum yarim kaldi die cok agladi benimde icimi 2 kat yakti tabi ayy bugun elhamdulillah iiyiyim yrn bakalim muaynede doktor ne dicek
Canimmisiniz ya cok sagolun doktor degerlerim icin beklediginden daha cok dustugunu belirtti cok sukur kesede kuculmeye baslamis degerler sifirlanana kadar haftalik degerler ile kontrole gidicem degerler sifirlandiktan sonrs 1 sene ara wericez demisti aslinda 6 ay demisti simdi 1 yila cikardi anlamadim ama neden uzatti sordumda dedi ki degerlerine gore hareket edicekmisizOncelikle yeni bebeginiz saglikla gelir insallah. Kardesinin gozuaydin. Seninde dedigin gibi umit her zaman var. Olumlu dusunmeye devam edicez :) evet olsaydi cok iyi olurdu ama yasayacagimiz varmis ki yasadik. Allahim saglikli evlatlar versin cumlemize. Hele de ilk cocugunu bekleyenlere. Sen bi atlat dıs gebeligi cnm insallah olacak senin de guzelll bi bebegin icini ferah tut :))
Amin canim benim cok sagol doktords cok mutlu oldu degerleri gorunce baya dustugunu soyledi haftalik kontrollere gidicem degerin sifirlanmasini beklicez benim degerler sifirlandiktan sonra 1 sene ara werecegimizi soyledi doktor amin canimm rabbimmm hepimizi mutlu etsin inssllshHayırlı olsun yeni bebeğiniz canım Allah hayırlısıyla sana da hepimize de hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Degerlerin yuksek oldugu icinmi bi yil dedi? Neden acaba sonucta seninkide bizler gibi sifir olacakCanimmisiniz ya cok sagolun doktor degerlerim icin beklediginden daha cok dustugunu belirtti cok sukur kesede kuculmeye baslamis degerler sifirlanana kadar haftalik degerler ile kontrole gidicem degerler sifirlandiktan sonrs 1 sene ara wericez demisti aslinda 6 ay demisti simdi 1 yila cikardi anlamadim ama neden uzatti sordumda dedi ki degerlerine gore hareket edicekmisiz
Hakkında hayırlısı canım inşallah 6 ay beklemeni ister bana da 6 ay dedi ama 3 ay diyenler de var 2 ay diyenlerde vardır bi bildiklerimi sağ sağlim atlat da inşallahAmin canim benim cok sagol doktords cok mutlu oldu degerleri gorunce baya dustugunu soyledi haftalik kontrollere gidicem degerin sifirlanmasini beklicez benim degerler sifirlandiktan sonra 1 sene ara werecegimizi soyledi doktor amin canimm rabbimmm hepimizi mutlu etsin inssllsh
Degerlerin yuksek oldugu icinmi bi yil dedi? Neden acaba sonucta seninkide bizler gibi sifir olacak
Ay canlarim sordum neden diye bakalim zamana gore hareket edicez dedi daha gencsin yasin 30 dedi sok oldum ay 30 yas genc mi dedim olsun bekle dedi guldu bakalim bende trombofili paneli ve kromozon analizi yaptirttim 1 ay sonra sonuclancak bunlarida beklicem belki rahim filmi de werir hepsini toplayip sonuclarina gore hareket eder sanirimHakkında hayırlısı canım inşallah 6 ay beklemeni ister bana da 6 ay dedi ama 3 ay diyenler de var 2 ay diyenlerde vardır bi bildiklerimi sağ sağlim atlat da inşallah
Anladim canim hayirlisi olsun insallahAy canlarim sordum neden diye bakalim zamana gore hareket edicez dedi daha gencsin yasin 30 dedi sok oldum ay 30 yas genc mi dedim olsun bekle dedi guldu bakalim bende trombofili paneli ve kromozon analizi yaptirttim 1 ay sonra sonuclancak bunlarida beklicem belki rahim filmi de werir hepsini toplayip sonuclarina gore hareket eder sanirim
Amin canim insallah sizde bebis wardi dimiAnladim canim hayirlisi olsun insallah
Bnm 2 yasinda bi kizim var cnnAmin canim insallah sizde bebis wardi dimi
Allah bagislasin canim benimBnm 2 yasinda bi kizim var cnn
Canım geçmiş olsun inşallah bu sefer düşer değerin salı günü iğne oldun bugün yine mi oldun çok mu acele etmişler iki günde düşmesi beklenmiyor ki iğneden sonra 3/5/7 günlerde betaya baktı benim dr başta yükseldi yükseldi en son düşmeye başladı geç etki etti yani. iğne ile kürtaj oldum ben 1,5 ay oldu iğne olalı adet oldum 2 gün önce de canımKızlar ben de dış gebelik geçiriyorum salı fark ettik ilk degerim 5400 dun 6600 vajinal usg de çıkmadı igne oldum bugün tekrar hcg bakildi 7600 olmuş bi doz daha oldum iğne beklemedeyim. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Ekim ayinda da kimyasal geçirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?