- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Canım umarım sonuçların istediğin gibi çıkar çabucak başlarsın çalışmalaraAy canlarim sordum neden diye bakalim zamana gore hareket edicez dedi daha gencsin yasin 30 dedi sok oldum ay 30 yas genc mi dedim olsun bekle dedi guldu bakalim bende trombofili paneli ve kromozon analizi yaptirttim 1 ay sonra sonuclancak bunlarida beklicem belki rahim filmi de werir hepsini toplayip sonuclarina gore hareket eder sanirim
Amin cnm darisi isteyen herkese insallahAllah bagislasin canim benim
Kızlar ben de dış gebelik geçiriyorum salı fark ettik ilk degerim 5400 dun 6600 vajinal usg de çıkmadı igne oldum bugün tekrar hcg bakildi 7600 olmuş bi doz daha oldum iğne beklemedeyim. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Ekim ayinda da kimyasal geçirmiştim.
Amin kuzum benimmAmin cnm darisi isteyen herkese insallah
Amin kuzum benimmAmin cnm darisi isteyen herkese insallah
Ayy insallaj cankuşumCanım umarım sonuçların istediğin gibi çıkar çabucak başlarsın çalışmalara
Canim benim degerlerimle aynı degerlerin sana kaç mg wurdular igneyi ben 75 mg wuruldum 3 gun sonra kontrole gittim degerim % 37 artmisti 4 gun sonra tekrar kontrole gittim %8 artis gozuktu en son degerim 9300 lerdeydi degerlerim yukseldigi iicn 2. Doz igneyi wuruldum degerlerim dusmeye basladi sende neden beklenmedi 1 hafta arayla wuruluyosun cunku karaciger enzimlerini cok etkiliyor bu igne ben burdaki arkadas sayesinde toparlandim moralde cok onemli bunuda ayrica belirtmeliyim ben hala beklemedeyim degerlerimin dusmesini cok sancim oldu halsizlik kanamamda oluyor doktor sancin olabilir normal dedi kanamayla daha hizli atiliyomus wucuttanKızlar ben de dış gebelik geçiriyorum salı fark ettik ilk degerim 5400 dun 6600 vajinal usg de çıkmadı igne oldum bugün tekrar hcg bakildi 7600 olmuş bi doz daha oldum iğne beklemedeyim. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Ekim ayinda da kimyasal geçirmiştim.
Canim benim degerlerimle aynı degerlerin sana kaç mg wurdular igneyi ben 75 mg wuruldum 3 gun sonra kontrole gittim degerim % 37 artmisti 4 gun sonra tekrar kontrole gittim %8 artis gozuktu en son degerim 9300 lerdeydi degerlerim yukseldigi iicn 2. Doz igneyi wuruldum degerlerim dusmeye basladi sende neden beklenmedi 1 hafta arayla wuruluyosun cunku karaciger enzimlerini cok etkiliyor bu igne ben burdaki arkadas sayesinde toparlandim moralde cok onemli bunuda ayrica belirtmeliyim ben hala beklemedeyim degerlerimin dusmesini cok sancim oldu halsizlik kanamamda oluyor doktor sancin olabilir normal dedi kanamayla daha hizli atiliyomus wucuttan
Aynen dr bana iğne kürtaj yaptığı gün demişti 3-5-7 günlerde betaya bakacağız 3-5 de artış olabilir ama 7de de düşme yoksa 2. Doz iğne hatta bana 8. Gün baktı çok çok az düşüş vardı yine de bekledi yapmadı iğneyi düşme az az ilerledi sonra birden düştü 1040 dan 160 a düşünCanim benim degerlerimle aynı degerlerin sana kaç mg wurdular igneyi ben 75 mg wuruldum 3 gun sonra kontrole gittim degerim % 37 artmisti 4 gun sonra tekrar kontrole gittim %8 artis gozuktu en son degerim 9300 lerdeydi degerlerim yukseldigi iicn 2. Doz igneyi wuruldum degerlerim dusmeye basladi sende neden beklenmedi 1 hafta arayla wuruluyosun cunku karaciger enzimlerini cok etkiliyor bu igne ben burdaki arkadas sayesinde toparlandim moralde cok onemli bunuda ayrica belirtmeliyim ben hala beklemedeyim degerlerimin dusmesini cok sancim oldu halsizlik kanamamda oluyor doktor sancin olabilir normal dedi kanamayla daha hizli atiliyomus wucuttan
Aynen dr bana iğne kürtaj yaptığı gün demişti 3-5-7 günlerde betaya bakacağız 3-5 de artış olabilir ama 7de de düşme yoksa 2. Doz iğne hatta bana 8. Gün baktı çok çok az düşüş vardı yine de bekledi yapmadı iğneyi düşme az az ilerledi sonra birden düştü 1040 dan 160 a düşün
Aynen doktorda öyle söyledi şiddetli ağrı o agriyi omuzlarda da hissediyormussun bayilma hissi yada aşırı kanama oldugunda hemen gidicez şuan kesede kuculmeue baslamis doktor %1 ihtimalde olsa tüpün patlama olasılığı war şuan degerim hala yuksek 4406 ydi pazartesi gunu bu tarz sikayetlerim olursa hemen hastaneye gidicez insallah olmaz yaCnm dayanilmayacak bi sancin olursa da mutlaka git doktora ihmal etme
Teşekkür ederim canim hem degerim yuksek diye hem de ilk gebeligimdi hic cocugum yok ameliyat yapmayi mecbur kalmadikca istemiyorum dedi tuplerde muhakkak bi hasara sebebiyet veriyor dedi bugun dinlenmedeyim yarin yine hcg bakilcak bi iki ayi alacak bi surec var karşımızda dedi. Allah a güveniyorum derdi verdiyse dermanini da verir inşallah inşallah igneyle düşer ilk ogrendigimde moralim cok kotuydu ama simdi biraz daha iyiyim. Sonucta bu gebelikte malesef takipten baska yapacak bir şeyimiz yok. Her sey Allah tan. Allah cumlemizin yardımcısı olsun.Ilk basta zaten bi yukselme bekleniyo igneden sonra. Hemen niye tekrar igne yaptilar ki.gerci degerlerin yuksekmis belki riske atmak istememislerdir. Cok gecmis olsun. Umarim cabucak duser. Ihmal etme surekli hcg baktir. Allah yardimcin olsun
Her iki doz da 50 mg canım sana da cok geçmiş olsun sen ne zaman fark ettin dış gebelik olduğunu? Igneyle dusebilmesine cok sevindim inşallah benim de düşer ben dusecegine inanıyorum Allah in izniyle. Kanaman ne zaman basladi? Benim sadece adet agrisi gibi agrim var apandisit agrisi gibi şiddetli olursa hemen gel operasyona alcaz dedi inşallah olmaz. Ben adete 3 gun varken fark ettim normalde bugun adet gunum. Belki diyorum bugün adet gibi algilar vucut da bozar o embriyoyu. Bana ardi ardina iğne vurmasinin sebebi riske atmak istemedi hic cocugun yok diye ameliyat yapmak istemiyorum mecbur kalmadikca dedi. Bugun dinleniyorum yarin tekrar hcg ve ultrasona gircem hakkımızda hayirlisi olsun ayrica bu konuyu actigi icin F Fosforlukuzu ya teşekkürlerCanim benim degerlerimle aynı degerlerin sana kaç mg wurdular igneyi ben 75 mg wuruldum 3 gun sonra kontrole gittim degerim % 37 artmisti 4 gun sonra tekrar kontrole gittim %8 artis gozuktu en son degerim 9300 lerdeydi degerlerim yukseldigi iicn 2. Doz igneyi wuruldum degerlerim dusmeye basladi sende neden beklenmedi 1 hafta arayla wuruluyosun cunku karaciger enzimlerini cok etkiliyor bu igne ben burdaki arkadas sayesinde toparlandim moralde cok onemli bunuda ayrica belirtmeliyim ben hala beklemedeyim degerlerimin dusmesini cok sancim oldu halsizlik kanamamda oluyor doktor sancin olabilir normal dedi kanamayla daha hizli atiliyomus wucuttan
Keseyi nerde gorebiliyolar canim rahme mi düşüyor kese bozuluncaSende cok iyi düşüş olmuş canim bende ilk igneyi wurulduktan 1 hafta sonra ancak keseyi gorebildi degerler 10 bine yaklastigi icin 2. Dozu wurmak zorunda kaldi bende kurtaj olmadi cok sukur sen ilk dozda kurtulmussun
Geçmiş olsun canim kürtaj niye oldu bilmediğim için soruyorum bana iğne yapıldı bekliyorum daBenim de ilk iki iğne ve kürtajdan sonra 1800 den 2600 E çıktı bir haftada. Tekrar iki iğne daha yapıldı bu iğnelerden sonra kanma ve ağrularım başladı Benim de hiç bebeğim yok inş Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder ilk başta zor oluyor kabullenmek ama kısmet işte inş düşer değerlerimiz
Sağol canım kalınlaşan Rahmi temizledi gelişmeyen gebelikte olabilir demişti ama değerler düşmeyince dış gebelik olduğu kesinleştiGeçmiş olsun canim kürtaj niye oldu bilmediğim için soruyorum bana iğne yapıldı bekliyorum da
Cok gecmis olsun canim insallah seninde degerlerin düşecek ama ben zorunlu ihtiyaclar disinda hic kalkmadim surekli yattim sende oyle yap ama bende cok sanci wardi kanamayla birlikte daha cok oldu ama dayanilmayacak agrilarda zaten sen istemesende gidiyomussun cok fena bir agriymis ya canim ben her sancim geldiginde dewam edicek die ödüm kopuodu canim benim kanamam ara ara oldu ama 2. Igneden 2 gun sonra baya kanamam oldu kanamayla agri dahada artti bugun nefes aliyom cok sukur kanamam azaldi suanda insallah sende benim gibi olucaksin kurtulcaksin csnim benim benimde ilk bebegim 2 bucuk aylikken karnimda öldü bu 2. Gebeligimde korundugumuz halde kaldim düsük yaptim sandim kanamam oldu 1 hafta sonra kontrole gideyim dedim orda ogrendimHer iki doz da 50 mg canım sana da cok geçmiş olsun sen ne zaman fark ettin dış gebelik olduğunu? Igneyle dusebilmesine cok sevindim inşallah benim de düşer ben dusecegine inanıyorum Allah in izniyle. Kanaman ne zaman basladi? Benim sadece adet agrisi gibi agrim var apandisit agrisi gibi şiddetli olursa hemen gel operasyona alcaz dedi inşallah olmaz. Ben adete 3 gun varken fark ettim normalde bugun adet gunum. Belki diyorum bugün adet gibi algilar vucut da bozar o embriyoyu. Bana ardi ardina iğne vurmasinin sebebi riske atmak istemedi hic cocugun yok diye ameliyat yapmak istemiyorum mecbur kalmadikca dedi. Bugun dinleniyorum yarin tekrar hcg ve ultrasona gircem hakkımızda hayirlisi olsun ayrica bu konuyu actigi icin F Fosforlukuzu ya teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?