- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Insallah olmaz canim gonlunu ferah tut saglikla atlatacaksin insallahAynen doktorda öyle söyledi şiddetli ağrı o agriyi omuzlarda da hissediyormussun bayilma hissi yada aşırı kanama oldugunda hemen gidicez şuan kesede kuculmeue baslamis doktor %1 ihtimalde olsa tüpün patlama olasılığı war şuan degerim hala yuksek 4406 ydi pazartesi gunu bu tarz sikayetlerim olursa hemen hastaneye gidicez insallah olmaz ya
Aynen oyle canim yasayacagimiz varmis ve yasadik insallah bundan sonra hersey guzel olur bizler icin. Moralini hic bozma gececek insallah. Rabbim yardimcin olsunTeşekkür ederim canim hem degerim yuksek diye hem de ilk gebeligimdi hic cocugum yok ameliyat yapmayi mecbur kalmadikca istemiyorum dedi tuplerde muhakkak bi hasara sebebiyet veriyor dedi bugun dinlenmedeyim yarin yine hcg bakilcak bi iki ayi alacak bi surec var karşımızda dedi. Allah a güveniyorum derdi verdiyse dermanini da verir inşallah inşallah igneyle düşer ilk ogrendigimde moralim cok kotuydu ama simdi biraz daha iyiyim. Sonucta bu gebelikte malesef takipten baska yapacak bir şeyimiz yok. Her sey Allah tan. Allah cumlemizin yardımcısı olsun.
Rica ederim canim burasi hepimiz icin hem biraz bilgi edinip rahatlamak hem de moralimizi yukseltmek icin iyi bi ortam oldu. Insallah Allah nasip ederse guzel haberlerimizide paylasicazHer iki doz da 50 mg canım sana da cok geçmiş olsun sen ne zaman fark ettin dış gebelik olduğunu? Igneyle dusebilmesine cok sevindim inşallah benim de düşer ben dusecegine inanıyorum Allah in izniyle. Kanaman ne zaman basladi? Benim sadece adet agrisi gibi agrim var apandisit agrisi gibi şiddetli olursa hemen gel operasyona alcaz dedi inşallah olmaz. Ben adete 3 gun varken fark ettim normalde bugun adet gunum. Belki diyorum bugün adet gibi algilar vucut da bozar o embriyoyu. Bana ardi ardina iğne vurmasinin sebebi riske atmak istemedi hic cocugun yok diye ameliyat yapmak istemiyorum mecbur kalmadikca dedi. Bugun dinleniyorum yarin tekrar hcg ve ultrasona gircem hakkımızda hayirlisi olsun ayrica bu konuyu actigi icin F Fosforlukuzu ya teşekkürler
Amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim de ilk iki iğne ve kürtajdan sonra 1800 den 2600 E çıktı bir haftada. Tekrar iki iğne daha yapıldı bu iğnelerden sonra kanma ve ağrularım başladı Benim de hiç bebeğim yok inş Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder ilk başta zor oluyor kabullenmek ama kısmet işte inş düşer değerlerimiz
Senin hcg değerlerin nasildi canım? Gecmis olsun bu arada. Benim degerim 9400 olmus bugun 3.igneyi oldum görülmedi ultrasonda yine. Ne zaman düşecek bu değer acaba??Cok gecmis olsun canim insallah seninde degerlerin düşecek ama ben zorunlu ihtiyaclar disinda hic kalkmadim surekli yattim sende oyle yap ama bende cok sanci wardi kanamayla birlikte daha cok oldu ama dayanilmayacak agrilarda zaten sen istemesende gidiyomussun cok fena bir agriymis ya canim ben her sancim geldiginde dewam edicek die ödüm kopuodu canim benim kanamam ara ara oldu ama 2. Igneden 2 gun sonra baya kanamam oldu kanamayla agri dahada artti bugun nefes aliyom cok sukur kanamam azaldi suanda insallah sende benim gibi olucaksin kurtulcaksin csnim benim benimde ilk bebegim 2 bucuk aylikken karnimda öldü bu 2. Gebeligimde korundugumuz halde kaldim düsük yaptim sandim kanamam oldu 1 hafta sonra kontrole gideyim dedim orda ogrendim
Canim benimde 1. Igneden 1 hafta sonra 9300lere cikmisti 2. Igneden 1 hafta sonra degerim 4406 ya dustu 2. Igneden 2 gun sonra kanamam basladi kanamayla baya agri cekmistim ama o iyimis korkma sakin genel olarak hep dinlen yat canim sakin kendini yorma ben zorunlu ihtiyaclar disinda kalkmadim hic şuan beklemedeyiz 3. Igneyi wurulmadim haftalik tahlillerle kontrollere gidicem bakalim beklemedeyim sende icini ferah tut ama lutfen moral arkadaslarimizinda dedigi gibi cok onemli walla benim bide bu 5 ay icinde anneannemi sonrasinda 2bucuk aylik hamileydim bebegimi sonrasinda buyukbabami ustune bide bu dis gebelik gelince dedim ölmek istiyorum yasamdan zewk almiyodum ama Allahtan bu gruba girdim kafam dagildi simdi elhamdulillah iyiyim sende guclu olSenin hcg değerlerin nasildi canım? Gecmis olsun bu arada. Benim degerim 9400 olmus bugun 3.igneyi oldum görülmedi ultrasonda yine. Ne zaman düşecek bu değer acaba??
Senin yakınlarıni kaybetmen de üzücü olmus kuzum Allah sabırlar versin geride kalanlara sağlıklı ömürler nasip etsin. Ben de sadece yatiyorum iş yapmıyorum zaten rapor yazdı dr işe de gidemiyorum. Değer 9400 e çıkınca dr ameliyat ihtimalinden de bahsetti tekrar ondan urkttum bayağı. Sanki değerim hic düşmeyecek gibi hissediyorum bi yandan da Allah a güveniyorum derdi veren dermanini da verir diye rabbim beterinden korusun. Burası bana da iyi geliyor birbirimize destek oluyoruzCanim benimde 1. Igneden 1 hafta sonra 9300lere cikmisti 2. Igneden 1 hafta sonra degerim 4406 ya dustu 2. Igneden 2 gun sonra kanamam basladi kanamayla baya agri cekmistim ama o iyimis korkma sakin genel olarak hep dinlen yat canim sakin kendini yorma ben zorunlu ihtiyaclar disinda kalkmadim hic şuan beklemedeyiz 3. Igneyi wurulmadim haftalik tahlillerle kontrollere gidicem bakalim beklemedeyim sende icini ferah tut ama lutfen moral arkadaslarimizinda dedigi gibi cok onemli walla benim bide bu 5 ay icinde anneannemi sonrasinda 2bucuk aylik hamileydim bebegimi sonrasinda buyukbabami ustune bide bu dis gebelik gelince dedim ölmek istiyorum yasamdan zewk almiyodum ama Allahtan bu gruba girdim kafam dagildi simdi elhamdulillah iyiyim sende guclu ol
gecmiş olsun canımm laproskopi mi olacaksın?Kızlar ben de dış gebelik geçiriyorum salı fark ettik ilk degerim 5400 dun 6600 vajinal usg de çıkmadı igne oldum bugün tekrar hcg bakildi 7600 olmuş bi doz daha oldum iğne beklemedeyim. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Ekim ayinda da kimyasal geçirmiştim.
kasıklarında agrı var mı?Senin yakınlarıni kaybetmen de üzücü olmus kuzum Allah sabırlar versin geride kalanlara sağlıklı ömürler nasip etsin. Ben de sadece yatiyorum iş yapmıyorum zaten rapor yazdı dr işe de gidemiyorum. Değer 9400 e çıkınca dr ameliyat ihtimalinden de bahsetti tekrar ondan urkttum bayağı. Sanki değerim hic düşmeyecek gibi hissediyorum bi yandan da Allah a güveniyorum derdi veren dermanini da verir diye rabbim beterinden korusun. Burası bana da iyi geliyor birbirimize destek oluyoruz
Teşekkür ederim canim inşallah gerek kalmaz şu an iğneyle düşürmeye çalışıyoruz dusemezse öyle bir ihtimal varGrcm
gecmiş olsun canımm laproskopi mi olacaksın?
Adet agrisi gibi agri oluyor canımKa
kasıklarında agrı var mı?
Aynen canim banada cok destegi oldu arkadaslarimizin ben sana ozelden msj attim bana bir yakinimiz bu duayi soylemisti once teyzem ms hastasi wefatlarimizda agir atak geçirdi cok kotuydu yuruyemiodu cok sukur suanda iyi biz tabiki tibbi tedawi yaninda dualarinda etkisine inaniyoruz kendim icinde okumustum ben sanada gonderdim canim inanarak yaparsan eminim rabbim boş cewirmezSenin yakınlarıni kaybetmen de üzücü olmus kuzum Allah sabırlar versin geride kalanlara sağlıklı ömürler nasip etsin. Ben de sadece yatiyorum iş yapmıyorum zaten rapor yazdı dr işe de gidemiyorum. Değer 9400 e çıkınca dr ameliyat ihtimalinden de bahsetti tekrar ondan urkttum bayağı. Sanki değerim hic düşmeyecek gibi hissediyorum bi yandan da Allah a güveniyorum derdi veren dermanini da verir diye rabbim beterinden korusun. Burası bana da iyi geliyor birbirimize destek oluyoruz
Canım üzerinde durulması gerek şimdi nasıl oldun? Değerim bayag yüksek çünkü. En son ne zaman kan verdin ve kaç çıktı?Adet agrisi gibi agri oluyor canım
Gördüm canım teşekkür ederimAynen canim banada cok destegi oldu arkadaslarimizin ben sana ozelden msj attim bana bir yakinimiz bu duayi soylemisti once teyzem ms hastasi wefatlarimizda agir atak geçirdi cok kotuydu yuruyemiodu cok sukur suanda iyi biz tabiki tibbi tedawi yaninda dualarinda etkisine inaniyoruz kendim icinde okumustum ben sanada gonderdim canim inanarak yaparsan eminim rabbim boş cewirmez
Dr a söyledim bunu bahsettigim ağrı apandisit agrisi gibi dedi. En son dun bakıldı hcg 9400 ultrasonda hala görünmüyor nerede olduğu ve kanama bölgesi de olusmamis yarin tekrar bakılacak kısmetse. Su anki durumum hala adet ağrısı gibi ara ara ağrım var ve yemek yemek istemiyorum halsizlikte oluştu iğnedenC
Canım üzerinde durulması gerek şimdi nasıl oldun? Değerim bayag yüksek çünkü. En son ne zaman kan verdin ve kaç çıktı?
Canım bence fazla gecikme kanaman olursa Allah korusun ama tüpünü de kurtaramayabilirler. Neden seni bu kadar bekletiyorlar dış gebelik olduğu belli. Kese zaten görünmez ki. 10.000 den sonra iğne yapılmaz çünkü.Dr a söyledim bunu bahsettigim ağrı apandisit agrisi gibi dedi. En son dun bakıldı hcg 9400 ultrasonda hala görünmüyor nerede olduğu ve kanama bölgesi de olusmamis yarin tekrar bakılacak kısmetse. Su anki durumum hala adet ağrısı gibi ara ara ağrım var ve yemek yemek istemiyorum halsizlikte oluştu iğneden
Günaydın canım evet dr bundan bahsetti normalde onbinden sonrasında ameliyata alıyorum dedi fakat hic çocuğum olmadığı için acil durum olmadıkça ameliyata almak istemiyor cunku tupte hasar birakma ihtimali var ameliyatın dedi. Ama gerekirse zaten operasyon kaçınılmaz. Iğneyle düşürmekten taraf. Bugün tekrar hcg bakılacak bakalım ne çıkacak. Allah hayırlısini bilir diyor ve bekliyoruz.Canım bence fazla gecikme kanaman olursa Allah korusun ama tüpünü de kurtaramayabilirler. Neden seni bu kadar bekletiyorlar dış gebelik olduğu belli. Kese zaten görünmez ki. 10.000 den sonra iğne yapılmaz çünkü.
Canim benimde degerlerim 9300 den düştü zaten ben anlamadım ya neden sana hemen 2 doz iğne yapildi 3 gun sonra degerlerin yukselişi normal düşüş 1 hafta sonra net belli oluyor 3. Igneyi hemen wurmasida beni şasirtti benim doktorumda senin gibi bekletti ameliyatta tüpünu almasa bile ameliyatta o tüpe hasar weriyomuş yani insallah degerlerin dusecek sen yat dinlen yemene içmene dikkat et bünyen kuwwetli olmasi onemliymis hersey gecicek canimm bakalim bende bugun kan werdim yrn doktora gidicem degerlerimle bakalim düşüş war mi hayirli haberler alalim insallahGünaydın canım evet dr bundan bahsetti normalde onbinden sonrasında ameliyata alıyorum dedi fakat hic çocuğum olmadığı için acil durum olmadıkça ameliyata almak istemiyor cunku tupte hasar birakma ihtimali var ameliyatın dedi. Ama gerekirse zaten operasyon kaçınılmaz. Iğneyle düşürmekten taraf. Bugün tekrar hcg bakılacak bakalım ne çıkacak. Allah hayırlısini bilir diyor ve bekliyoruz.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında. Bugün kaç çıktı beta?Günaydın canım evet dr bundan bahsetti normalde onbinden sonrasında ameliyata alıyorum dedi fakat hic çocuğum olmadığı için acil durum olmadıkça ameliyata almak istemiyor cunku tupte hasar birakma ihtimali var ameliyatın dedi. Ama gerekirse zaten operasyon kaçınılmaz. Iğneyle düşürmekten taraf. Bugün tekrar hcg bakılacak bakalım ne çıkacak. Allah hayırlısini bilir diyor ve bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?