Dış gebelik sonrası..

Kizlarrr bugun size güzel haberler getirdim Allah ima şükürler olsun ki hcg düşmeye başlamış bugün 7800 değer. Dr.umda risk ortadan kalkmadi tabi ama azaldı artık dedi. Haftasonu tekrar hcg kontrolü var.

Galiba daha hızlı düşsün diye yapmış olabilir canım ya da benim durumum da etkilemis olabilir her yükselişte psikolojik olarak yipraniyodum. Belli oldu mu senin hcg? Düşmeye başladıktan sonra yukselmeyecektir ama risk azalmis da olsa hcg 0 olana kadar hala var dikkat et dedi. Düşmüştür inş değerin canım

Şuanda belli degil canim ben yrn alicam sonuclari senin deger nekadar dusmus aynen degerler 0 lanana kadar beklemedeyiz oyuzden bende dikkat ediyorum kendime zaten cok halsizligim war ole yatiyorum psikolojimizin cok iyi olmasi lazim dedigin gibi moral cok onemli

C.tesi 9400du en son tatlim. Düşecek değerin canım düşmeye başladiysa yukselmesi tekrardan cok zor dedi dr. Bana

Dusuyo insallah canim :) olacak o kadar kanama sanci. Insallah en kisa surede duser :)
Canimm ay bende 1 saat önce boyle icimden bisey bosaldi anladim hemen wc ye gittim kanamam basladi gene tabiki sancida hafif hafif kendini hissettirmeye basladi 2 gundur iyidim ya kanama baslayinca agrida kendini gosterio

Iyiyim bende cok sukur cuma gunu hsg cekindim. Atlattim onu da :) korunma suremde bitti. Bundan sonra hayirlisi insallah
Bundan sonrasında Allah saglikla gebelik nasip etsin canım. Bizler sansliyiz aslında. Sağlıklı bir gebeliğin kıymetini cok iyi anlayabilir ve sukredebiliriz bundan sonra. İnşallah Allah en hayırlı zamanda yüzünü guldursun

Canim cok tesekkur ederim hepimizin insallah. Kizimda sorunlu bi hamilelik gecirdim cok isyan ederdim. Suan var ya bu ismini bile duymak istemedigim sey yuzunden saglikli bi bebek icin hamileligin her turlu olumsuzluguna raziyim. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin :)

Kizlarrr bugun size güzel haberler getirdim Allah ima şükürler olsun ki hcg düşmeye başlamış bugün 7800 değer. Dr.umda risk ortadan kalkmadi tabi ama azaldı artık dedi. Haftasonu tekrar hcg kontrolü var.
Canim cok sewindim gozumuz aydin diyelim insallah dusmeye dewam edicekk

Dusuyo insallah canim :) olacak o kadar kanama sanci. Insallah en kisa surede duser :)
M Mavisareg
Canimmmm benim bugun gittim doktora cok sukur 2850 ye dusmus deger biliyomusun sag tarafdada yumurta warmis tutmus hatta catlamis ama olusamamis doktorum bugun soyledi icim cız etti bide gecen hafta bize korkmayalim die soylememis benim kese 3cm mis bugun 1.5 cm e dusmus bunada sukur bakalim simdi antibiyotik tedawisinede başladık çünkü rahim komple temizlenmis kanamamda ara ara olduğu için enfeksiyon kapma riskinden dolayi tüp patlayabiliyormus hatta ben burda bi arkadasdan da duymustum degerleri 150 lere dusmustu ama enfeksiyondan dolayi acil ameliyata alinmisti bakalim kuzum haftaya insallah hayirli haberlerle gelirim

Son düzenleme:
Iyiyim bende cok sukur cuma gunu hsg cekindim. Atlattim onu da :) korunma suremde bitti. Bundan sonra hayirlisi insallah
Ayy hsg cekildim derken kan tahlili mi werdin ben oyle anladim ama çokk sewindim korunma surenin bittigine sen kac ay korunmuştun insallah hayirli haberler bekliyoruz kuzucum

Superisi_8662 canım hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Canim senide etiketledim cok baya uzun yazdim herzamanki gibi kisa yazma ayarim yok ya cok sukur bugun biraz huzunlendim cunku saglikli bi gebelik olsaydi buyuk bi ihtimal ikizim olcakmis cunku sag tarafdada yumurta tutmus catlamis ama gelisememis rabbimin imtihani isde neysee gelelim iyi habereeee kuzum degerim 2850 ye dusmus cok sukur ama dahada dusmustur bugun cunku ben kani dun sabah werdim ama aksam gene bi kanamam oldu we kucucuk bi parca dustu insallah haftaya daha iyi sonuclarla geliriz ikimizde kuzummmmm

Ayy hsg cekildim derken kan tahlili mi werdin ben oyle anladim ama çokk sewindim korunma surenin bittigine sen kac ay korunmuştun insallah hayirli haberler bekliyoruz kuzucum
Rahim filmi canim :) korunmada (igne oldugm gun itibariyle) 5.ayin icindeyin cnm. Doktor birakabilisin dedi. Hayirlisi olsun bakalim. Darisi sizlere insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…