- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Galiba daha hızlı düşsün diye yapmış olabilir canım ya da benim durumum da etkilemis olabilir her yükselişte psikolojik olarak yipraniyodum. Belli oldu mu senin hcg? Düşmeye başladıktan sonra yukselmeyecektir ama risk azalmis da olsa hcg 0 olana kadar hala var dikkat et dedi. Düşmüştür inş değerin canımCanim benimde degerlerim 9300 den düştü zaten ben anlamadım ya neden sana hemen 2 doz iğne yapildi 3 gun sonra degerlerin yukselişi normal düşüş 1 hafta sonra net belli oluyor 3. Igneyi hemen wurmasida beni şasirtti benim doktorumda senin gibi bekletti ameliyatta tüpünu almasa bile ameliyatta o tüpe hasar weriyomuş yani insallah degerlerin dusecek sen yat dinlen yemene içmene dikkat et bünyen kuwwetli olmasi onemliymis hersey gecicek canimm bakalim bende bugun kan werdim yrn doktora gidicem degerlerimle bakalim düşüş war mi hayirli haberler alalim insallah
Şuanda belli degil canim ben yrn alicam sonuclari senin deger nekadar dusmus aynen degerler 0 lanana kadar beklemedeyiz oyuzden bende dikkat ediyorum kendime zaten cok halsizligim war ole yatiyorum psikolojimizin cok iyi olmasi lazim dedigin gibi moral cok onemliGaliba daha hızlı düşsün diye yapmış olabilir canım ya da benim durumum da etkilemis olabilir her yükselişte psikolojik olarak yipraniyodum. Belli oldu mu senin hcg? Düşmeye başladıktan sonra yukselmeyecektir ama risk azalmis da olsa hcg 0 olana kadar hala var dikkat et dedi. Düşmüştür inş değerin canım
C.tesi 9400du en son tatlim. Düşecek değerin canım düşmeye başladiysa yukselmesi tekrardan cok zor dedi dr. BanaŞuanda belli degil canim ben yrn alicam sonuclari senin deger nekadar dusmus aynen degerler 0 lanana kadar beklemedeyiz oyuzden bende dikkat ediyorum kendime zaten cok halsizligim war ole yatiyorum psikolojimizin cok iyi olmasi lazim dedigin gibi moral cok onemli
Canim cok sevindimKizlarrr bugun size güzel haberler getirdim Allah ima şükürler olsun ki hcg düşmeye başlamış bugün 7800 değer. Dr.umda risk ortadan kalkmadi tabi ama azaldı artık dedi. Haftasonu tekrar hcg kontrolü var.
Hmmm bende bugun tahlil yaptirdin sandim kuzum aynen genelde ilk yukselis sonrasinda düşüş oluyor hadi bakalimC.tesi 9400du en son tatlim. Düşecek değerin canım düşmeye başladiysa yukselmesi tekrardan cok zor dedi dr. Bana
Canimm ay bende 1 saat önce boyle icimden bisey bosaldi anladim hemen wc ye gittim kanamam basladi gene tabiki sancida hafif hafif kendini hissettirmeye basladi 2 gundur iyidim ya kanama baslayinca agrida kendini gosterioKizlar nasilsiniz
Sen nasilsjn canim kendi derdime dustum soramadimKizlar nasilsiniz
Canimm ay bende 1 saat önce boyle icimden bisey bosaldi anladim hemen wc ye gittim kanamam basladi gene tabiki sancida hafif hafif kendini hissettirmeye basladi 2 gundur iyidim ya kanama baslayinca agrida kendini gosterio
Sen nasilsjn canim kendi derdime dustum soramadim
Çok sevindim hayırlı olsun canım :)Kizlarrr bugun size güzel haberler getirdim Allah ima şükürler olsun ki hcg düşmeye başlamış bugün 7800 değer. Dr.umda risk ortadan kalkmadi tabi ama azaldı artık dedi. Haftasonu tekrar hcg kontrolü var.
Bundan sonrasında Allah saglikla gebelik nasip etsin canım. Bizler sansliyiz aslında. Sağlıklı bir gebeliğin kıymetini cok iyi anlayabilir ve sukredebiliriz bundan sonra. İnşallah Allah en hayırlı zamanda yüzünü guldursunIyiyim bende cok sukur cuma gunu hsg cekindim. Atlattim onu da :) korunma suremde bitti. Bundan sonra hayirlisi insallah
Canim cok tesekkur ederim hepimizin insallah. Kizimda sorunlu bi hamilelik gecirdim cok isyan ederdim. Suan var ya bu ismini bile duymak istemedigim sey yuzunden saglikli bi bebek icin hamileligin her turlu olumsuzluguna raziyim. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin :)Bundan sonrasında Allah saglikla gebelik nasip etsin canım. Bizler sansliyiz aslında. Sağlıklı bir gebeliğin kıymetini cok iyi anlayabilir ve sukredebiliriz bundan sonra. İnşallah Allah en hayırlı zamanda yüzünü guldursun
Canim cok sewindim gozumuz aydin diyelim insallah dusmeye dewam edicekkKizlarrr bugun size güzel haberler getirdim Allah ima şükürler olsun ki hcg düşmeye başlamış bugün 7800 değer. Dr.umda risk ortadan kalkmadi tabi ama azaldı artık dedi. Haftasonu tekrar hcg kontrolü var.
M MavisaregDusuyo insallah canim :) olacak o kadar kanama sanci. Insallah en kisa surede duser :)
Ayy hsg cekildim derken kan tahlili mi werdin ben oyle anladim ama çokk sewindim korunma surenin bittigine sen kac ay korunmuştun insallah hayirli haberler bekliyoruz kuzucumIyiyim bende cok sukur cuma gunu hsg cekindim. Atlattim onu da :) korunma suremde bitti. Bundan sonra hayirlisi insallah
Canim senide etiketledim cok baya uzun yazdim herzamanki gibi kisa yazma ayarim yok ya cok sukur bugun biraz huzunlendim cunku saglikli bi gebelik olsaydi buyuk bi ihtimal ikizim olcakmis cunku sag tarafdada yumurta tutmus catlamis ama gelisememis rabbimin imtihani isde neysee gelelim iyi habereeee kuzum degerim 2850 ye dusmus cok sukur ama dahada dusmustur bugun cunku ben kani dun sabah werdim ama aksam gene bi kanamam oldu we kucucuk bi parca dustu insallah haftaya daha iyi sonuclarla geliriz ikimizde kuzummmmmSuperisi_8662 canım hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Rahim filmi canim :) korunmada (igne oldugm gun itibariyle) 5.ayin icindeyin cnm. Doktor birakabilisin dedi. Hayirlisi olsun bakalim. Darisi sizlere insallah :)Ayy hsg cekildim derken kan tahlili mi werdin ben oyle anladim ama çokk sewindim korunma surenin bittigine sen kac ay korunmuştun insallah hayirli haberler bekliyoruz kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?