Dış gebelik sonrası..

Rahim filmi canim :) korunmada (igne oldugm gun itibariyle) 5.ayin icindeyin cnm. Doktor birakabilisin dedi. Hayirlisi olsun bakalim. Darisi sizlere insallah :)
Ayyyyy evettt en merak etttigim şey çok canin acidi mi ya rahim filminde bide nerde yasiyosun istanbul daysa bende gidebilirim degerler sifirlandikdan sonra benimde yaptirmam gerekicek ya ayyy warya nasil mutlu oldum insallah rabbim hayirli ewlatlar werir sanada canim buarada hiç kür yaptin mi bu korunma doneminde ben degerler sifirlaninca kürlere başlicam

Sagol Canim yok hic bisey yapmadim kür falan. Sivasta yasiyorum :) canim acidi biraz rahim filminde:) cok kasıldım cunku ben. 5 dk lık bisey :) ama atlattım cok sukur. Sende degerlerin hemen sifirlansin insallah.ihmal etme cektirmeyi. Benim dig gebeligin oldugu sag tarafta yapisiklik olmus rahim filminde acildi. Ben korkuyodum cektirmeye burda ki kizlar sagolsunlar iyi cesaret verdiler:)

Yasasinnnn cok sevindim canımm az kaldı bak sagliksizi gidecek sagliklisi gelecek inşallah :) beni de en cok korkutan tüp patlama mevzusu galiba 0 değerini gorene kadar hep o riskimiz var. Çok sevindim tatlim yaa gözün aydın :) :) :)

Gelicez
Tabiki gelicez tatlim ben Allah a güveniyorum bu bizim sinavimiz sabredersek sonra burda bebislerimizi kucagimiza almaya bu kadar gun kaldi diye geri saymaya basliycaz :) bize eslerimize bi sey olmasin da bebis olur elbet gec olsa da guc olmasin :)

Canım sen İstanbul da mısın hangi yaka da hangi hastaneye gidiyorsun bende İstanbul dayım

Canım sen İstanbul da mısın hangi yaka da hangi hastaneye gidiyorsun bende İstanbul dayım
Canim ben anadolu yakasindayim kartal vera hastanesi Saime Yeliz Hisim adli doktoruma gidiyorum aslinda ben ilk kendi doktoruma gidemedim 2 bucuk aylik hamileligimde muaynede karnimda oldugunu ogrenince soka girdim o aralarda her hastane isimiz olsa ölum haberi alinca ayaklarim gitmedi doktoruma ben önce emseye gittim we orda beni direk ameliyat ediceklerdi esim iyiki zorla kendi doktiruma goturdu bak fiyati yuksek olan wuuu diyebilecegimiz hastanelerdeki doktorlar mukemmel degilmis bunada karar wermis oldum eger yakinsan sana şidddetle tawsiye ederim doktoruma balim

Ayyyy canimsin ya offf iyiki warsin kizlar yaa walla size bize bayiliyorummmm ki enerjimiz iyi olsun hemencicik iyileselim canlarrr

Amin canim insallah saglikli gunlerimiz yakinn evet cok dusuk bi degerde olsa boyle bi ihtimal warmis cunku enfeksiyon kapma riski yuksek oluyomus ben oyuzden balim antibiyotige basladim

Ayyy isde bendede o kasilma warrr ama 5 dakkacik sabretcez artik hmm sivasda baya uzak gelemem ki ama cok sewindim kuzum sagligina kawusmana ben kür de yapicam insallahh

Anladım canım ben Avrupa yakasındayım Bahçelievler de Bağcılar kaş tıp merkezine gittim ilk doğumu yaptıgım doktor araştırma ya filan git demişti ben ark olduğunda kaş a gittim memnunum canım ben de aynen

Bende suan diş gebelik geciriyorum. Dis gebeligi ogremdigim gun 1 doz igne vuruldum. O gun bega degerim 1600 du. Ignenin uzerinden 4 gun gecti degerim 600 lerde suan ve 4. Gun adet oldum. Biraz sancili geciyor. Ve icim sökuluyor resmen. Tamamen kurtulacagim gunu bekliyorum. Zor bi durum gercekten. Allah kimseye yasatmasin..

Canim cok gecmis olsum senin degerin cok dusukmus ogrendiginde ayy cok sewindim degerlerin iyi dusmus genelde 1 hafta sonra düşüş olur demekki degerinin dusuk olmasi ignenin etkisini baya gostermis
Insallah biran once kurtulursun kuzum

Canim cok gecmis olsun degerin guzel dusmus masallah. Stres yapma kisa zamanda bitecek. Allah sifa versin bi daha yasatmasin insallah

Geçmiş olsun canım. Degerin yuksek olmadığı için cok fazla ne güzel düşmüş maşallah :) cevremdekilere bakıyorum tek seferde sağlıklı gebelik yaşayan ne kadar az insan var çoğunluk ya kimyasal ya dış ya bos gebelik geçirmiş ya da kürtaj olmak zorunda kalmış. Allah beterinden korusun kızlar cumlemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…