Dış gebelik sonrası..

Canım benim çok geçmiş olsun erken teşhis ve düşük değer olması büyük şans sıfırı da görürsün rahatlarsın inşallah aramıza hoşgeldin

Kizlar nasil oldunuz
Canimm kendimle ugrasmaktan yazamadim gecen hafta pazartesi degerim 1290 dı sali gecesi 12 gibi sancim basladi 3 e kadar dayandim ewde sonra acile gittik perttim ama doktor dogum sancisiyla eş deger bir sanci cektigimi soyledi iste tahliller yapti degerim 790 a dusmus hizli dustugu icin sancim cokmus karinda da kan siwisi gorundu serum taktilar o sanci anca sabah 7 de kesildi cuma tekrar kontrole gittim karindaki siwi cok sukur gitmis bakalim bugun gene kan wericem insallah simdi ara ara sancim dewam edio agri kesicilerle idare ediyorum

Kizlar benim degerim 450 ye düşmüş kanamam bi hafta sürdü bitti şu an için çok şükür ağrım yok şubat ta tekrar kontrol var iki ay korunma olcak. Böyle bendeki durum. Siz nasilsiniz? Geçmiş olsun sana da canım. Nasıl çıktı kan sonucun?

Canimm iyi dusus olmus masallah bundan sonrada hizli duser umarim kendine dikkat et bol bol dinlen

Canimm iyi dusus olmus masallah bundan sonrada hizli duser umarim kendine dikkat et bol bol dinlen
Aynen canim istirahatteyim zaten sancim war ara ara geliyo bakalim nezaman gecicek yrn kan sonucumu alicam ya benim kanamamda dewam edio hala

Devam edebilir o. Arada gecer tekrar baslar. Kolay bisey degil cnm bu dis gebelik. O sureci cok iyi biliyorum. Hic sikma canini gececek :)
Ayni ben :) bitti dedim yeniden başladı yoğun oluyo hem de. Şükürler olsun ki kanama ile atarız inş

Kızlar 2.dış gebeliğimi atlatmış bulunmaktayım. İlki geçen sene marttaydı kürtaj ve 2 doz iğneyle en yüksek beta 900dü. Bu gebelikte değerim hep yüzde 60 oranında arttı 7. Haftada tüpte göründü. Bu sefer ne lekelenme ne kasık ağrısı oldu. Doktorum her an kanaman başlayabilir deyip eve bile göndermedi kontrole gitmiştim hazırlıklı değildim ama hemen yatırdılar.iğne olmaz artık dedi sol tüpüm laparoskopiyle alındı. İçinizde hiç dış gebelikte kalp atışı duyan var mı? Doktoruma çok güveniyorum gönlüm rahat olsun diye ayrıntılı ultrasona gönderdi başka doktor da baktı ama etkisinden kurtulamıyorum. Gerçi daha yeni ama arayı da uzatmak istemiyorum devam etmek istiyorum 3 ay korunup. Nasıl unutacağım bilmiyorum

Canim cok gecmis olsun. Bitmis gitmis cok sukur. Allah en kisa zamanda saglikli bi gebelik minnos bi bebek nasip etsin sana insallah. Cok dusunme yasayacagimiz varmis yasadik cnm atlattik

Co
Cokk geçmiş olsun canim Allah tekrarını yasatmasin Allah yardımcın olsun

Sağolun kızlar. Allah hiçbirimize yaşatmasın. Hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. Sanırım grup kurmuşsunuz ben de katılmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…