- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Canım benim çok geçmiş olsun erken teşhis ve düşük değer olması büyük şans sıfırı da görürsün rahatlarsın inşallah aramıza hoşgeldinBende suan diş gebelik geciriyorum. Dis gebeligi ogremdigim gun 1 doz igne vuruldum. O gun bega degerim 1600 du. Ignenin uzerinden 4 gun gecti degerim 600 lerde suan ve 4. Gun adet oldum. Biraz sancili geciyor. Ve icim sökuluyor resmen. Tamamen kurtulacagim gunu bekliyorum. Zor bi durum gercekten. Allah kimseye yasatmasin..
Çok memnun kaldım canım aynen keşke yakın olsaydık evetOnemli olan memnun kalman yakin olaydin beraber giderdik yahu
Hosbulduk :) insallah pztsi sifirlanmasini bekliyoruz.Canım benim çok geçmiş olsun erken teşhis ve düşük değer olması büyük şans sıfırı da görürsün rahatlarsın inşallah aramıza hoşgeldin
Sagol cnm iyiym ben. Merak ettim yazan olmayinca. Cabucak biter insallah cnmBenim kanamam devam ediyor bi hafta sonra kontrolüm var tekrar beklemelerdeyim sen nasılsın F Fosforlukuzu
Canimm kendimle ugrasmaktan yazamadim gecen hafta pazartesi degerim 1290 dı sali gecesi 12 gibi sancim basladi 3 e kadar dayandim ewde sonra acile gittik perttim ama doktor dogum sancisiyla eş deger bir sanci cektigimi soyledi iste tahliller yapti degerim 790 a dusmus hizli dustugu icin sancim cokmus karinda da kan siwisi gorundu serum taktilar o sanci anca sabah 7 de kesildi cuma tekrar kontrole gittim karindaki siwi cok sukur gitmis bakalim bugun gene kan wericem insallah simdi ara ara sancim dewam edio agri kesicilerle idare ediyorumKizlar nasil oldunuz
Benim kanamam devam ediyor bi hafta sonra kontrolüm var tekrar beklemelerdeyim sen nasılsın F Fosforlukuzu
Siz nasilsinizzzSagol cnm iyiym ben. Merak ettim yazan olmayinca. Cabucak biter insallah cnm
Canimm iyi dusus olmus masallah bundan sonrada hizli duser umarim kendine dikkat et bol bol dinlenCanimm kendimle ugrasmaktan yazamadim gecen hafta pazartesi degerim 1290 dı sali gecesi 12 gibi sancim basladi 3 e kadar dayandim ewde sonra acile gittik perttim ama doktor dogum sancisiyla eş deger bir sanci cektigimi soyledi iste tahliller yapti degerim 790 a dusmus hizli dustugu icin sancim cokmus karinda da kan siwisi gorundu serum taktilar o sanci anca sabah 7 de kesildi cuma tekrar kontrole gittim karindaki siwi cok sukur gitmis bakalim bugun gene kan wericem insallah simdi ara ara sancim dewam edio agri kesicilerle idare ediyorum
Kizlar benim degerim 450 ye düşmüş kanamam bi hafta sürdü bitti şu an için çok şükür ağrım yok şubat ta tekrar kontrol var iki ay korunma olcak. Böyle bendeki durum. Siz nasilsiniz? Geçmiş olsun sana da canım. Nasıl çıktı kan sonucun?
Aynen canim istirahatteyim zaten sancim war ara ara geliyo bakalim nezaman gecicek yrn kan sonucumu alicam ya benim kanamamda dewam edio halaCanimm iyi dusus olmus masallah bundan sonrada hizli duser umarim kendine dikkat et bol bol dinlen
Devam edebilir o. Arada gecer tekrar baslar. Kolay bisey degil cnm bu dis gebelik. O sureci cok iyi biliyorum. Hic sikma canini gececek :)Aynen canim istirahatteyim zaten sancim war ara ara geliyo bakalim nezaman gecicek yrn kan sonucumu alicam ya benim kanamamda dewam edio hala
Canimsin Allah razi olsun canim insallahh arada geliyo dedigin gibi aşiri agrilar ama insallah gecicek diyorummm dualarinizi esirgemeyinn bitanemDevam edebilir o. Arada gecer tekrar baslar. Kolay bisey degil cnm bu dis gebelik. O sureci cok iyi biliyorum. Hic sikma canini gececek :)
Ayni ben :) bitti dedim yeniden başladı yoğun oluyo hem de. Şükürler olsun ki kanama ile atarız inşDevam edebilir o. Arada gecer tekrar baslar. Kolay bisey degil cnm bu dis gebelik. O sureci cok iyi biliyorum. Hic sikma canini gececek :)
Degerin kac suanda canimCanimsin Allah razi olsun canim insallahh arada geliyo dedigin gibi aşiri agrilar ama insallah gecicek diyorummm dualarinizi esirgemeyinn bitanem
Hadi bakalim insallah degerler ne alemde canimAyni ben :) bitti dedim yeniden başladı yoğun oluyo hem de. Şükürler olsun ki kanama ile atarız inş
Canim cok gecmis olsun. Bitmis gitmis cok sukur. Allah en kisa zamanda saglikli bi gebelik minnos bi bebek nasip etsin sana insallah. Cok dusunme yasayacagimiz varmis yasadik cnm atlattikKızlar 2.dış gebeliğimi atlatmış bulunmaktayım. İlki geçen sene marttaydı kürtaj ve 2 doz iğneyle en yüksek beta 900dü. Bu gebelikte değerim hep yüzde 60 oranında arttı 7. Haftada tüpte göründü. Bu sefer ne lekelenme ne kasık ağrısı oldu. Doktorum her an kanaman başlayabilir deyip eve bile göndermedi kontrole gitmiştim hazırlıklı değildim ama hemen yatırdılar.iğne olmaz artık dedi sol tüpüm laparoskopiyle alındı. İçinizde hiç dış gebelikte kalp atışı duyan var mı? Doktoruma çok güveniyorum gönlüm rahat olsun diye ayrıntılı ultrasona gönderdi başka doktor da baktı ama etkisinden kurtulamıyorum. Gerçi daha yeni ama arayı da uzatmak istemiyorum devam etmek istiyorum 3 ay korunup. Nasıl unutacağım bilmiyorum
Cokk geçmiş olsun canim Allah tekrarını yasatmasin Allah yardımcın olsunKızlar 2.dış gebeliğimi atlatmış bulunmaktayım. İlki geçen sene marttaydı kürtaj ve 2 doz iğneyle en yüksek beta 900dü. Bu gebelikte değerim hep yüzde 60 oranında arttı 7. Haftada tüpte göründü. Bu sefer ne lekelenme ne kasık ağrısı oldu. Doktorum her an kanaman başlayabilir deyip eve bile göndermedi kontrole gitmiştim hazırlıklı değildim ama hemen yatırdılar.iğne olmaz artık dedi sol tüpüm laparoskopiyle alındı. İçinizde hiç dış gebelikte kalp atışı duyan var mı? Doktoruma çok güveniyorum gönlüm rahat olsun diye ayrıntılı ultrasona gönderdi başka doktor da baktı ama etkisinden kurtulamıyorum. Gerçi daha yeni ama arayı da uzatmak istemiyorum devam etmek istiyorum 3 ay korunup. Nasıl unutacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?