- 3 Aralık 2016
- 127
- 83
- 18
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Canim 6.94 de düştü çok şükür doktorum 5 in altina düştükden sonra muayneye çağıracak keseyi kontrol edicek bakalim ben trombofili analizi tahlili yaptirmistim bugun cikti sonucu doktora gonderdim hafif duzeyde kan pihtilasmasi var dedi bir sonraki gebeligimde igne tedawisi uygulanacakmis tam biraz psikolojik olarak kendimi toparladim derken bu sonuc beni yiktiDegerin kac suanda canim
Canim cok gecmis olsun cok sukur atlatmissin benim ilk gebeligim 2.5 aylikken karnimda öldü düşük yaptim suanda da dis gebelik geciriyorum cok sukur kanda sifirlanmak uzere ama kesem duruyor insallah atlaticaz sen trombofili analizi ve genetik krozomon testi yaptirmismiydin bunlarla alakalida yasayabiliyormusuz bu tarz sorunlariKızlar 2.dış gebeliğimi atlatmış bulunmaktayım. İlki geçen sene marttaydı kürtaj ve 2 doz iğneyle en yüksek beta 900dü. Bu gebelikte değerim hep yüzde 60 oranında arttı 7. Haftada tüpte göründü. Bu sefer ne lekelenme ne kasık ağrısı oldu. Doktorum her an kanaman başlayabilir deyip eve bile göndermedi kontrole gitmiştim hazırlıklı değildim ama hemen yatırdılar.iğne olmaz artık dedi sol tüpüm laparoskopiyle alındı. İçinizde hiç dış gebelikte kalp atışı duyan var mı? Doktoruma çok güveniyorum gönlüm rahat olsun diye ayrıntılı ultrasona gönderdi başka doktor da baktı ama etkisinden kurtulamıyorum. Gerçi daha yeni ama arayı da uzatmak istemiyorum devam etmek istiyorum 3 ay korunup. Nasıl unutacağım bilmiyorum
Buna da sukur canim daha kotusu de olabilirdi. Bitti gitti bak. Bi sonraki gebelikte saglikli olsunda canim igneli olsun yapacak bisey yok. Hic canini sikmaCanim 6.94 de düştü çok şükür doktorum 5 in altina düştükden sonra muayneye çağıracak keseyi kontrol edicek bakalim ben trombofili analizi tahlili yaptirmistim bugun cikti sonucu doktora gonderdim hafif duzeyde kan pihtilasmasi var dedi bir sonraki gebeligimde igne tedawisi uygulanacakmis tam biraz psikolojik olarak kendimi toparladim derken bu sonuc beni yikti
Sağol canım inşallah bundan sonrası güzel olurBuna da sukur canim daha kotusu de olabilirdi. Bitti gitti bak. Bi sonraki gebelikte saglikli olsunda canim igneli olsun yapacak bisey yok. Hic canini sikma
Insallah cnm benmSağol canım inşallah bundan sonrası güzel olur
hadi canım ay çok mutlu oldum sğlıkla kucağına al inş.Kizlarrrrr hamileyimmm
Insallah canim insallah darisi sana ve isteyen herkese insallah :))hadi canım ay çok mutlu oldum sğlıkla kucağına al inş.
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Normal mi tedavi ile miInsallah canim insallah darisi sana ve isteyen herkese insallah :))
Sagol cnm Allah razi olsun. Normal cnm tedavi falan olmadim.Allah sanada nasip etsin insallahÇok sevindim canım. Hayırlı olsun. Normal mi tedavi ile mi
Canım belirtilerin neydi? Ve kaç gün geciktin?Kizlarrrrr hamileyimmm
Hic gecikmedi cnm 3 4 gun kala yaptim. Hic bi belirtim yok. Oylesine yapmak icin yaptim umutsuzdumCanım belirtilerin neydi? Ve kaç gün geciktin?
Ay ne güzel ya Allah kucağına almayıda nasip etsin idrardamı yaptın testi yoksa kanmı verdin?Hic gecikmedi cnm 3 4 gun kala yaptim. Hic bi belirtim yok. Oylesine yapmak icin yaptim umutsuzdum
Dun idrar testi yaptim bi kac tane pozitif cikti. Bugun de kan verdim hcg 142 cikti. Persembe tekrar vericem. Bebegi gorene kadar 2 gunde bir tahlil vericem dis gebelik ihtimali yuzundenAy ne güzel ya Allah kucağına almayıda nasip etsin idrardamı yaptın testi yoksa kanmı verdin?
Maşallah canım çok sevindim senşn adına gerçekten. Aminn inşallah canım benim :)Sagol cnm Allah razi olsun. Normal cnm tedavi falan olmadim.Allah sanada nasip etsin insallah
İyi bari canım tabiki önlemini al bende ekimde dış gebelik geçirmiştim kimse bunu yaşamasın isterim bu ay hsg çekildi herşey temiz çıktım çok şükür bu ay umutluyum ama bakalım banada dr.aynı şeyi söyledi reglin 1 gün dahi gecikse hemen kan tahlili yaptır 2 günde 1 tekrarla artışa bakıcaz dedi ama 3-4 gün kala yaptırmışsın bendemi öyle yapsam yada 1 gün önce falan artık tedirgin oluyorum dış gebelikten dolayıDun idrar testi yaptim bi kac tane pozitif cikti. Bugun de kan verdim hcg 142 cikti. Persembe tekrar vericem. Bebegi gorene kadar 2 gunde bir tahlil vericem dis gebelik ihtimali yuzunden
çok sevindim inan ya bana da umut oldun sırasıyla bizde hamile kalırız inş. senin 6 ay dolmuştu dimi şekerimDun idrar testi yaptim bi kac tane pozitif cikti. Bugun de kan verdim hcg 142 cikti. Persembe tekrar vericem. Bebegi gorene kadar 2 gunde bir tahlil vericem dis gebelik ihtimali yuzunden
Sagol kuzummm :))Maşallah canım çok sevindim senşn adına gerçekten. Aminn inşallah canım benim :)
Canim umutluysan bu aydan kan testi yaptir derimİyi bari canım tabiki önlemini al bende ekimde dış gebelik geçirmiştim kimse bunu yaşamasın isterim bu ay hsg çekildi herşey temiz çıktım çok şükür bu ay umutluyum ama bakalım banada dr.aynı şeyi söyledi reglin 1 gün dahi gecikse hemen kan tahlili yaptır 2 günde 1 tekrarla artışa bakıcaz dedi ama 3-4 gün kala yaptırmışsın bendemi öyle yapsam yada 1 gün önce falan artık tedirgin oluyorum dış gebelikten dolayı
6 ay dolmustu evet cnm. Zaten 3 ay korundum.araliktan beri deniyoduk bu ay nasip olduçok sevindim inan ya bana da umut oldun sırasıyla bizde hamile kalırız inş. senin 6 ay dolmuştu dimi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?