- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Bunu bilmiyordum, doktorum adet olur gibi olacaksin dedi bana. ama bakiyorum internette kimse kanamam oldu demiyor. aklima takildi. tesekkur ederim cevap icin.İğne kanamanı beraberinde getirmez. İğnenin özelliği Zaten içindeki ilacın o parçayı yavaş yavaş Yok etmesidir. Ama kanamanız da olursa daha hızlı düşer değerleriniz insallah. Rabbim şifa versin
Yok canım kanaman olmaz. Belki adet olur gibi değerlerin düşecek demek istemiştir. Rica ederim canım benim çok geçmiş olsun tekrarBunu bilmiyordum, doktorum adet olur gibi olacaksin dedi bana. ama bakiyorum internette kimse kanamam oldu demiyor. aklima takildi. tesekkur ederim cevap icin.
Canim insallah cabucak atlatirsin.benim cok uzun surdu.Ben hiç hamilelik belirtileri yaşamadım bu arada adet günümde adet oldum kanamam kesilmedi adetimden 20 gün sonra falan öğrendim...ve cok ilginç bu ay yine adet günümde resmen adet oldum...
Insallah düşer canım allah hepimizin yardimcisi olsunBende durumu belirsiz dış gebelerdenim Melegim06 gibi iğnesiz ameliyatsız düşmesini bekliyorum hcg düşmeye devam ederse tabi... 410la öğrendim 212ye düştü 1 haftada ama uzun bir süreç sanırım bu...benimde kollar mosmor
Şuanda 200 küsürlerde canım şu hafta sonunu atlatsam p.tesi kendi dr.gidicem canımCok cok gecmis olsun canım degerinin düşmesine sevindim su anda kaca düşmüş beta hcg
Guzel arkadasim benim insallah bi daha ki sefere guzel bi bebegin olacak uzulme olurmuInsallah düşer canım allah hepimizin yardimcisi olsungercekten zor bi süreç hatırlıyorum da ekimin 10nunda adet olmayım da gebe olmus olayım diye dua ediyordum ALLAHA 12 ekimde gebe oldugumu gebelik testinde öğrendiğimde ne kadar mutlu olmuştum icim icime sığmamisti ayni gun kan vermistim 75 çıkmıştı cok düşük gelmisti ama doktor o kadar iyiydiki gec döllenme hicbir problem yok dediğinde icime su serpilmisti.Ama martta kaybim olduğu için hep bi suphe vardi acabalarla dolu.Hep bi keseyi gorme kalp atışını görme heyecani da ayri tabi.Hastane kosesinde esimde yanimdaydi o son sonucu bekliyordum dis gebelik oldugunun son beta hcg si o hastane bahcesinde esim yanimda beta verir vermez kendimi dışarı atmıştım o kadar aglamistim ki ALLAHIM NOLUR BU BEBEGIMI BENDEN ALMA BENIMLE OLSUN diye ne kadar cok aglamistim herseyin hayırlısı ni ver allahim demistim 560la verdigim sonuc 800 kusur cikmasi gerekirken 510 du o kadar aglamistim ki artik o sonuca BİLİYORDUM ZATEN NE YAPALIM KISMET DEĞİLMİŞ YARIN GIDER KURTAJIMIZI OLURUM DİYORDUM gayet soguk kanli o günden sonra ALLAHIM o kadar sabrini verdiki hep aklimdaydi ama aglayamiyordum niye böyle detayli anlattim bilmiyorum nolur kusura bakmayin bugun cok doluyum nedense hamileyim ve wc ye gittiğimde resmen wc ye atıyoruz yavrumuzu VARDIR HERSEYDE BIR HAYİR
Çok duygulandım...Insallah düşer canım allah hepimizin yardimcisi olsungercekten zor bi süreç hatırlıyorum da ekimin 10nunda adet olmayım da gebe olmus olayım diye dua ediyordum ALLAHA 12 ekimde gebe oldugumu gebelik testinde öğrendiğimde ne kadar mutlu olmuştum icim icime sığmamisti ayni gun kan vermistim 75 çıkmıştı cok düşük gelmisti ama doktor o kadar iyiydiki gec döllenme hicbir problem yok dediğinde icime su serpilmisti.Ama martta kaybim olduğu için hep bi suphe vardi acabalarla dolu.Hep bi keseyi gorme kalp atışını görme heyecani da ayri tabi.Hastane kosesinde esimde yanimdaydi o son sonucu bekliyordum dis gebelik oldugunun son beta hcg si o hastane bahcesinde esim yanimda beta verir vermez kendimi dışarı atmıştım o kadar aglamistim ki ALLAHIM NOLUR BU BEBEGIMI BENDEN ALMA BENIMLE OLSUN diye ne kadar cok aglamistim herseyin hayırlısı ni ver allahim demistim 560la verdigim sonuc 800 kusur cikmasi gerekirken 510 du o kadar aglamistim ki artik o sonuca BİLİYORDUM ZATEN NE YAPALIM KISMET DEĞİLMİŞ YARIN GIDER KURTAJIMIZI OLURUM DİYORDUM gayet soguk kanli o günden sonra ALLAHIM o kadar sabrini verdiki hep aklimdaydi ama aglayamiyordum niye böyle detayli anlattim bilmiyorum nolur kusura bakmayin bugun cok doluyum nedense hamileyim ve wc ye gittiğimde resmen wc ye atıyoruz yavrumuzu VARDIR HERSEYDE BIR HAYİR
Insallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı saglikli gebelikler nasip etsin belli mi olur belki dis gebelikten sonra normal gebeligimiz olurÇok duygulandım...bizlerde aynı şeyleri yaşadık canım kardeşim. Rabbim bizlere sabır versin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah.. amin
Aynen oyle canisi herseyin en iyisini ALLAH bilirGuzel arkadasim benim insallah bi daha ki sefere guzel bi bebegin olacak uzulme olurmu
Kismet degilmis
Allah bilir iyisini
Insallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı saglikli gebelikler nasip etsin belli mi olur belki dis gebelikten sonra normal gebeligimiz olurburada grup kurar birlikte konuşuruz paylasiriz insallah allah o gunleride bize gosterir
canlarim kendimden cok sizin icin istiyorum.cok sukur kizim var onla avutuyorm kendimi.Rabbim size ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyuAynen oyle canisi herseyin en iyisini ALLAH bilir
Aminn cnm bnmAmin canlarım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben de cuma gunu igne oldum canim kasiklarima ve bacagima sanci saplaniyor hafiften senin de olmus muydu?Canim benim 16 kasım randevum ama bu aralar akintim olmaya başladı hafif kanla birlikte geliyor ve akintida kasik ağrısı yapıyor hafif bir sekilde hic olmazdi normalde akinti problemi olan birisi değilim bu sali yada persembeye cekmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?