Dış gebelik sonrası..

CAnim ben igne vurulmadim kendiliginden düşmesini bekliyoruz ama bugün siddetli bir bel agrim var ve akintim var normalde olmazdı

Banada ilk adetinden sonra gel dedi ortalama 50 gun sonra hadi 2 ay de ben cok korkuyorum hic yaptırmadım daha önce ama korkunun ecele faydası yok

Burcummmmm123 canım sende mi kendi düşsün diye bekliyorsun
Evet canım benim bugün hafiften kanamam başladı değerimde 140'a düşmüş iyiye gidiyo fakat 0'a düşene kadar ameliyat riskim varmış ve ayrıca tüplerde yapışıklıkta oluyomuş bunada rahim filminden sonra karar vericez şuan takip sürecindeyim hala sendemi dış gebelik yaşıyosun?

Evet benimde dış gebelik...benim drumda kendi düşsün diye bekletiyor düşmezse iğne veya ameliyat en son 212 çıktı cuma bir sonraki ölçümüm ama ben dayanamayıp ölçtürücem galiba bir daha bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor mu sizlerdede

Benim de asiri agrilarim oldu soylediginiz gibi bicak saplaniyordu sanki. degerlerim 229 343 460 600 ve 750 oldu en sonunda ignemi oldum. asiri da gazim oluyordu. yediklerine dikkat etmeni oneririm. insan pek rahatlayamiyor oteki turlu.

Ay evet bu gaz bitirdi beni zaten birde afedersiniz evde alaturka wc yok lazımlığa yapıyorum daha rahat oluyor öteki türlü karnım çok acıyor

Ay evet bu gaz bitirdi beni zaten birde afedersiniz evde alaturka wc yok lazımlığa yapıyorum daha rahat oluyor öteki türlü karnım çok acıyor
Valla zor bir seymis yasamayan anlayamaz. Allah daha buyuk sikintilar vermesin insallah. hayirlisiyla kurtulsak insallah su an baska bisi istemiyorum Allah'im hayirlisini versin azicik ev isi yapayim diyorum ama agrim oluyor sonra. kos kos oturuyorum evde.

Normal bir düşük yada gebelik gibi değil acılı sancılı ve cok stresli bir süreç...Bende dr.a sorduğumda ameliyatlı gibi koru kendini dedi iş yapma dedi ama yapmadan olmuyo vakit geçmiyor ama dediğin gibi yapımcada ağrı oluyor...

Gerçekten çok zor bir süreç ben çok şükür adet oldum ve biraz olsun rahatladım çünkü 1,5 2 aydır adet olmadım ve vücudumun her yeri şişmişti ne zaman sancılanıcam ne zaman bıçak saplanması olucam belli olmuyodu bende perşembe günü tekrar tahlil yaptırıcam bakalım değerim kaç olmuş ve içeride olaylar ne alemde görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…