- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Allah yardimcimiz olsun insallah. ben de yarin kan testi yaptiracagim dusmus mu diye. insallah agrilarim artmaz diye dua ediyorumCAnim ben igne vurulmadim kendiliginden düşmesini bekliyoruz ama bugün siddetli bir bel agrim var ve akintim var normalde olmazdı
Insallah düşmüştür canim bende cok merak ediyorum en son carsamba vermiştimAllah yardimcimiz olsun insallah. ben de yarin kan testi yaptiracagim dusmus mu diye. insallah agrilarim artmaz diye dua ediyorum
Benden ilk basta istedi. Cuma gunu kontrole gittigimde henuz sart degil. Bebek denemelerinde hamile kalamazsan cekeriz dedi.Dis gebelik gecriren arklar dr lariniz rahim testi istedimi??
Allah korusun ama ya yapisiklik olduysa sen bilirsin ama cektir istersen kafan rahat olurBenden ilk basta istedi. Cuma gunu kontrole gittigimde henuz sart degil. Bebek denemelerinde hamile kalamazsan cekeriz dedi.
Canim benm cok korkuyorum ya su korunma suresi bitsin insallah hamilelik planladigimda gidicemAllah korusun ama ya yapisiklik olduysa sen bilirsin ama cektir istersen kafan rahat olur
Hakkimizda hayirlisi olsun ya bu ne illet biseymis basimiza geldiBanada ilk adetinden sonra gel dedi ortalama 50 gun sonra hadi 2 ay de ben cok korkuyorum hic yaptırmadım daha önce ama korkunun ecele faydası yok
Evet canım benim bugün hafiften kanamam başladı değerimde 140'a düşmüş iyiye gidiyo fakat 0'a düşene kadar ameliyat riskim varmış ve ayrıca tüplerde yapışıklıkta oluyomuş bunada rahim filminden sonra karar vericez şuan takip sürecindeyim hala sendemi dış gebelik yaşıyosun?Burcummmmm123 canım sende mi kendi düşsün diye bekliyorsun
şunuda ekliyim canım bana bu süreç içinde 1 kere iğne tedavisi uygulandı ama berbat bişeydi Allah tekrarını yaşatmasın diye dua ediyorumBurcummmmm123 canım sende mi kendi düşsün diye bekliyorsun
Benim de asiri agrilarim oldu soylediginiz gibi bicak saplaniyordu sanki. degerlerim 229 343 460 600 ve 750 oldu en sonunda ignemi oldum. asiri da gazim oluyordu. yediklerine dikkat etmeni oneririm. insan pek rahatlayamiyor oteki turlu.Evet benimde dış gebelik...benim drumda kendi düşsün diye bekletiyor düşmezse iğne veya ameliyat en son 212 çıktı cuma bir sonraki ölçümüm ama ben dayanamayıp ölçtürücem galiba bir dahabıçak saplanması gibi ağrılar oluyor mu sizlerdede
Valla zor bir seymis yasamayan anlayamaz. Allah daha buyuk sikintilar vermesin insallah. hayirlisiyla kurtulsak insallah su an baska bisi istemiyorum Allah'im hayirlisini versinAy evet bu gaz bitirdi beni zatenbirde afedersiniz evde alaturka wc yok lazımlığa yapıyorum daha rahat oluyor öteki türlü karnım çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?