dış gebelik ve sonrası

Tamam canim haberlesmeye devam ederiz zaten

BUGün işe başladım belimin sol arka tarafı çok ağrıdı oturmaktan mı acaba ya kanamamda kesildi bence benim değirim sıfırlandı öyle hissediyorum:)

BUGün işe başladım belimin sol arka tarafı çok ağrıdı oturmaktan mı acaba ya kanamamda kesildi bence benim değirim sıfırlandı öyle hissediyorum:)
Ayy canim benim insallah sifirlanmistir. Belin oturmaktan agriyor olabilir. Kasik agrin falan var mi.

kasıkta bisi yok sadece belimin oda sol arka böbregin oldu yer:) febita bugn doktora gitmicekmiydi
Usutmussundur belki. Ama cok yattik oturmaktan da olabilir. Evet dr.a gidecekti merak ettim ben de hic sesi solugu cikmayinca. Senin kacta yarin randevun

Merhaba kızlar ben geçen yıl kasım ayında dış gebelik geçirmiştim maalesef sağ tüpümü almak zorunda kalmıştı doktorum..bu defada mayıs ayında regl olmayınca beta takibi yaptırdım bi terslik olduğunu hemen anladık..değerin 1500 olmasını bekledik çünkü kese felan hiç görünmedi..doktorum kalan tüpü riske atmamak için önce kürtaj yaptı..değerim düşmeyince 10 haziranda metatroksat yapıldı 95..tabi bu süreyi hastanede geçirdim 7. Gün değerim 945 e düştü..sadece lekelenmelerim oldu..taburcu oldum bir sonraki 7. Günde değerim 158 e düştü kanamam başladı çokda ağrılı oldu..bir sonraki hafta hcg 17.20 oldu kanama bitti ağrılar geçti ama lekeler devam ediyor..bu hafta hcg baktıramadım inşallah haftaya kadar sıfırlanır lekelerdende kurtulurum..inşallah sizlerinde değerleri bir an önce sıfırı bulur..benim hikayem bu kadar..inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız..

Cok gecmis olsun canim. Artik sifirlanmistir seninki. Nedenini arastirdilar mi dis gebeligin. Insallah bizimkilerde hemen sifirlanir ve en yakin zamanda saglikli bebeklerimiz olur :)

Cok gecmis olsun canim. Artik sifirlanmistir seninki. Nedenini arastirdilar mi dis gebeligin. Insallah bizimkilerde hemen sifirlanir ve en yakin zamanda saglikli bebeklerimiz olur :)
Benim sağ tüpüm zaten sorunluydu gebelik ilkinde orada oluşunca tüpü aldı doktorum..bu gebelikte kürtajın patoloji sonucunda gebeliğin rahimde olmadığı yazılıydı yani büyük ihtimal görünmesede tüpde idi..zaten kanamam yoğunlaşınca ağrım solda çok olmuştu..

Olsun canim bununla gecmis olsun tek doz igne ile dusurebilmissin degerlerini. Doktor ne kadar korunman gerektigini soyledi ?

ikinci kere aynı şeyi yaşamana çok üzüldüm canım insallah biz tekrar yasamayız çok üzülüyorum böyle görünce bazılarıda hamileyiz diyorlar o zamnda seviniyorum insallap seninde yakın zamanda saglıklı bebeğin olur kaç ay bekle dedi doktor

Aaa benim doktorum bana 6 ay dedi. M mmavi_21 ye de doktoru 4 ay demis bizim neden bu kadar cok acaba
Bilmiyorum ama ben daha önceleri tüp bebekte denemiştim 3 defasındada tutmamıştı ortada sorunda yoktu..yaşım ileri olduğu için beklemek istememiştim ama doktorum bir daha tüp yapma bekle demişti 6 ay en az demişti..dediği gibide oldu 6 sonra hamile kalmıştım ama dış gebelikti..tabi ben yine ısrar ettim tüp yapalım diye o yine bekle dedi bu defada böyle oldu..bakalım 3. De ne olacak..tüp bebeğimi ameliyatlarımı takibimi hep aynı doktora yaptırıyorum ..benim vücudumu benden iyi tanıyor ondan demiş olabilir ne kadar süre beklemem gerektiğini..

Ben iğneyi kullanalı 29 gün olmuş ve daha adet olmadım zaten 2. Adeti ve ovu zamanını hesaplarsam zaten 90 ı buluyor..

Aynen canim sifirlaninca ikimizde gidip baska bir doktora daha ne kadar korunmamiz gerektigini soralim. Ilacin prospektusune baktim internetten 90 gun yaziyor.
değerlerimiz sıfırlansın bir kere adet olalım öyle gidelim bence ben yarın aynı hasteneye gidiyorum ama baska doktora gidicem bayram izninde oldu için diğer doktora yönlendirdi beni onada bi sorim ben sonuçta farklı bir göz aynı hastane olsada ne zamn gidim diyede borim sende sor karzılastıralım

Tamam canim soralim bundan sonraki sureci de.

Tatlım hemşeriyiz galiba ..sen hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…