dış gebelik ve sonrası

Ayy canim seninki artik bitmis cok sukur
geçen o kadr düsnce sıfırlanır sanmıstım ama bunada şükür 17 olmus haftaya biter muhtemelen kanamamda durdu kendi doktorum alttan bakmıyordu bu alttan baktı erkekti bide müsaitte değildim utandım

geçen o kadr düsnce sıfırlanır sanmıstım ama bunada şükür 17 olmus haftaya biter muhtemelen kanamamda durdu kendi doktorum alttan bakmıyordu bu alttan baktı erkekti bide müsaitte değildim utandım
Olsun canim inlar doktor alismislardir neleri goruyorlardir kim bilir. Hastalikta ayip olmaz. Insallah benimki de sifirlanir tez zamanda

Ben de cunartesi gidicem canim. Doktorum izinli oldugundan hatta baska dr.a yonlendirdi ona gidecegim.
aynı gidicez bakalım noluyor ben bu hafta gittim baska doktora hiç memnun kalmadım o kadar sey konustuk sorarız diye ya hiç birini soramadım değerin düsmüs iyi güzel haftaya gelirsin yine dedi kapıdan çıktım bende bida:)

Bende soramadim ama diger gidecegim dr.dan da herkes cok memnun ona soracagim artik.

merhabalar benimde bir sorum olucak 04.06.2016 tarihinden beri çok az hafif bir regl dönemi geçiriyorum kesintisiz reglimin bukadar uzun sürmedinden şüphelenip doktorra gittim 2015 in ocak ayında 28 haftalık ölü doğum gerçekleştirmiştim muayenede herhangi bir kese görmedi belki çok duşuk bi ihtimal dış gebelik olabilir içini rahatlatmak için hcg yaptırıcam sonuç negatif çıkıcak ama tedbir amaçlı yaptıralım dedi ve beta hcg 13.7 çıktı normal değere göre 3 haftalık bir gebelik söz konusu ama 2 gun sonra tekrardan yaptır değerlerinde yükselme varmı bakalım dedi yarın tekrardan test yaptırıcam sizlere sorum şu bu şekilde hamile kalan varmı tüm yorumlarda hep dış gebelik diyor bi bebeğimi daha kaybetmek istemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

B Enim bu dış gebeliğimde 12.93 le başlamıştı batın3. Günü ama herkeste düşükle başlayan hcg dış gebelik değildir önemli olan ikiye katlaması...

B
Enim bu dış gebeliğimde 12.93 le başlamıştı batın3. Günü ama herkeste düşükle başlayan hcg dış gebelik değildir önemli olan ikiye katlaması...
peki nasıl sonuçlandı gebeliğiniz devam ettimi ? suan ara ara sancılarım var psikolojik olarak mı bilmiyorum ama miğdem falan bulanıyor off

kızlar çok şükür salı günü sıfırı gördüm ve sanırım bugün adet olmaya başladım..
hadi gözün aydın canım darısı basına benimkide 0 olmustur bence artık geçen cmrtesi 17di çünkü bu cmrtesini bekliyorum hemen adet olabilmende iyi bende merak ediyorm ne zamn olcamı ya

geç döllenme olabilr canım dua et iki katı artısla gitsin insallah bir sorun olmaz

Değerim düşecek diye beklerken yükseldiğinde dış gebeliği doktordan çok benim hissetmem çok zor olmadı ancak bunu defalarca dile getirip şüphemden bahsetmeme rağmen doktorlar hiç önemsemedi tabi sonra tüpüm yırtıldı ve iç kanamayla acilen ameliyat olmam gerekti.. Durumunu ve yaşadıklarını anlayabiliyorum.. Hemen çocuk istemeni de anlıyorum ama şuan inan en azından 1 yıl sonra hissediceksin benim o zamanlar psikolojim çok bozukmuş diceksin.. Hiç acele etmen gerekmiyor sonuçta bunu veren Allah verecek olan Allah ve alan da Allah bunu asla aklından çıkarma.. Ben tam 2 sene sonra tekrar aynı ay hamile kaldığımı öğrendim.. Kafamın boşalması, psikoloji denen o vücudun her bir zerresini etkileyen durumun düzelmesi demek çok uzun sürdü bende.. Bebek bezi reklamlarında hüngür hüngür ağladığım günleri bilirim.. Ama sonra tevekkül etmeyi öğrendim.. Sabrı öğrendim.. Ben ne kadar yırtınırsam yırtınayım Rabbim ne Zaman isterse o zaman olacağını öğrendim.. O yüzden sana tavsiyem acele etme.. İşini Allah'a bırak.. O'na güven ve teslim ol.. İnan herşey çorap söküğü gibi yoluna girecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…