Bende henüz tık yok
Bende henüz tık yokama bir onceki dış gebeligimde adet dönemindeki gibi olmuştu, arada az az gelmeye devam etti yaklasik 1 ay gibi bir sure.
Malesef enfeksiyon riskine karşı havuz yasak, metoreksat ayni zamanda ciltte de reaksiyon gösteriyor o yüzden güneş de yasak. Folik asit içeren yiyecekler de yasak. Bana da doktorum yasakladi. Bizim de eşimle ilk kez bir yurtdişi tatil planimiz vardi bayramin 3. günü, o kadar masraf yapmiş olmamiza ragmen yandiKizlar kayinpederimin bir arkadasi kadin dogum doktoru. Gunese cikmasin tatil havuz vb de yok demis. Ne etkisi var bilmiyorum ama yine de sizleri de uyarmak istedim.
Merhaba. Folik asit iceren yiyecekler neler acaba. Neleri yasakladi doktrorun. Bizim de bayramda tatil planimiz vardi yandi. Insallah yarin dusmus olur degerlerin. Kac gunde bir kan veriyorsunuz.Malesef enfeksiyon riskine karşı havuz yasak, metoreksat ayni zamanda ciltte de reaksiyon gösteriyor o yüzden güneş de yasak. Folik asit içeren yiyecekler de yasak. Bana da doktorum yasakladi. Bizim de eşimle ilk kez bir yurtdişi tatil planimiz vardi bayramin 3. günü, o kadar masraf yapmiş olmamiza ragmen yandi
Doktor muayenem yarin benim de. Sabah kan verecegim.
Insallah dusmustur canim. Guzel haberlerinizi bekliyorum. Ne kadar da bir kan veriyorsunteşekkürler bilgi için benimde yarın 2 çeyrekte insallah düşmüştür epey nedense hemen sıfırlanmasını istiyorum sıfırlanınca sanki çalısmalara başlıcakmışım gibi :)
yarın iğne vurulalı 7. günüm olucak yarın gidicem bide diger cuma gelmemi istedi doktorum ama o gün işede başlıyorum o kadr rapordan sonra basladım ilk gün doktora gitmem lazım nasıl dicem diye merak ediyorum o yüzden cumartesi gidesim varInsallah dusmustur canim. Guzel haberlerinizi bekliyorum. Ne kadar da bir kan veriyorsun
Merhaba. Folik asit iceren yiyecekler neler acaba. Neleri yasakladi doktrorun. Bizim de bayramda tatil planimiz vardi yandi. Insallah yarin dusmus olur degerlerin. Kac gunde bir kan veriyorsunuz.
Özellikle mercimek , ıspanak, narenciye, brokoli , kara lahana , barbunya (ama bunu en azından gaz için yemiyorum) folik asit açısından zengin yiyecekler. O yüzden şu ilacın etkisi iyice geçene kadar dikkatli tüketmek lazımmış. İlla ki yiyeceğiz tabi :) folik asit metotreksatın etkisini azalttığı için dışarıdan sakın vitamin alma dedi doktorum.ilk iğneden sonra 4. gün kan vermiştim. 2. iğne pzt yapıldı, cuma kan ver dedi dr bir hesaplama yapıp.
İnşallah hepimiz en kısa zamanda sifirlariz su degerleri.
Ayy cok sevindim. Cok hizli dusmus. Biran evvel sifirlanir insallah. Bir daha ne zaman kan vereceksin.canımmm 424e düsmüs :))
evet doktor bile şaşırdı senin dua ekibin kuvvetliymiş dio:) hiç beklemiyordum bu kadr düşüş çok sevindim haftaya cumartesi gidicem tekrar canım pazarteside seninki düşmüş olur insallah dua et bu gece bende senin için edicemAyy cok sevindim. Cok hizli dusmus. Biran evvel sifirlanir insallah. Bir daha ne zaman kan vereceksin.
Edicem canim. Sizlerde benim icin dua edin. Cok sevindim senin adina.evet doktor bile şaşırdı senin dua ekibin kuvvetliymiş dio:) hiç beklemiyordum bu kadr düşüş çok sevindim haftaya cumartesi gidicem tekrar canım pazarteside seninki düşmüş olur insallah dua et bu gece bende senin için edicem
Canim sevindim senin adina. Rahim icin kurtaj yapilmadi sana. Ben igneden once kurtaj olmustum. Demir takviyesini neden yapacaksiniz.edasrc21 cok sevindim :) benim de 2037 den 1400 e düşmüş iyi buldu doktor. İçerideki kan da azalmış. Yalnız rahim dokusu daha atılmamış. Onun için kanamayi bekliyoruz. 15 gün sonra da demir takviyesine başlayacağız.
kürtaj oldum canım ben ne demiri anlamadımCanim sevindim senin adina. Rahim icin kurtaj yapilmadi sana. Ben igneden once kurtaj olmustum. Demir takviyesini neden yapacaksiniz.
Canimkürtaj oldum canım ben ne demiri anlamadım
hımmm bana cevapladın sandım bende dikkat etmemişim:) insallah canım benim dua edelimCanimFebita ya soyledim. Dr. demir takviyesi vermis ya. Bir de rahim tabakasi henuz incelmemis. Kurtaj olmadin mi diye sordum. Ama senin adina cok sevindim. Hepimizin kucaginda saglikli bebisler olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?