DIŞ GEBELİK YAŞAYANLAR

O iki ay hsg rahim filmi cektirmek için yalnız. Yani dış gebelik için değil de. Ben tekrar denemek istemiyorum rahim filmi cektirmeden aynısı olmasın diye. O yüzden iki ay
Canım ne zamandır deniyordunda hamile kaldın. Bende dıs gebelik gecirnistim 3 ay olacak. İki ay korudum. Korunmayı bırakınca hamile kaldım ama bu kezde kimyasal oldu. Doktor bana rahim filmi cektir dememişti ya sence gerekirmi sadece sag tüpüm var sol taraf dıs gebelikte alındıda

Üç ay denedik canım. Benim de tek tüpüm ve tek tarafta yumurtaliklarim var. Onda da dış gebelik oldu. Eğer tup tikanik veya yapisiksa tekrar olma ihtimali cok yüksek tabiki. O yüzden önce onları kontrol ettireyim dedim. Onu da iki ay sonra yapabiliyormuşum

Merhaba kızlar bende 1 sene önce evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım ve benmde dış gebelik oldu beta hiç düzgün ilerlemedi en son 688 de dr artık kesin dedi ve beni hastaneye yatırdı iğne yaptılar 2 gun sonra tekrar kan verdim ve beta 1120 di yükselmiş 2 iğneyi yaptı sonra şükür düştü beta öyle sonlandı ondan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ama oda kimyasal gebelik oldu oda düştü ondan 4 ay sonra yine hamile kaldim o normaldi beta güzel ilerliyordu ve anı bir kanama ile parca geldi ve düştü 3 düşük oldu bende genetik testler yaptırdık sadece pıhtılaşma çıktı ve onun içinde gebe kalınca iğne kullanacağım dr bu ay dinlen gelecek ay reglin 12 günü gel dedi yumurtlarabakalım dedi inşallah bu sefer sağlıklı ilerler

Arkadaslar bende bu dış gebelik süphesi üzerine 5 farklı doktora gittim. Hepsi farklı konustu. Biri ilk baslarda normal dedi sonra dıgeri kımyasal dedi sonra gittiğim doktor yarın hemen üni hastanesine git yatısını verıp dıs gebelık tedavisine baslansın dedi en son ki doktor da dış gebelik önce kürtaj yapıp beta degerımın dusup dusmeme durumuna gore iğneyi vurabilecegini söyledi yani binevi deneme yanılma yolu ile. Bu arada iki günde bir kan veriyorum ve değerlerim su sekılde
18 ocak 29 hcg
27 ocak 116 hcg
29 ocak 170 hcg
31 ocak 260 hcg
2 subat 370 hcg
Son regli tarihim 12 siydi. Sorum su ki keseyi görmeden hepsi farklı farklı konuştu. Ama geneli dış gebelik yönündeydi. Bunun için kese görülene kadar beklemeli miyim o zamanda patlama iç kanama riski oluyor. Bugun itibariyle koyu kahve pıhtı şeklinde akıntım oldu bu da dıs gebelik belirtileri arasında mı? Yoksa bir kimyasal gebelik düşük baslangıcı olabilir mi? Cevap verirseniz cok mutlu olurum

Canım Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Kimyasal gebelik diyebilmek için değerinin düşüşe geçmesi gerekiyor. Şuan durumun nedir bugünde ölçtürdün mü. Yükselişler düzgün değil bu nedenlede dış gebelik şüpesi oluşuyor malesef

Olite canım sen nasıl oldun durumun ne

Kızlar dış gebeliği kendiliğinden düşürenler kac ay korundu. Hsg filmini ne zaman cektirdiniz.

Oh şükür çok iyi cnm bende kaça düştü merak ediyorum yarın baltırıcam. ☺ Sende şuan kanama var mı
Kanama az az devam ediyor canım. Şuan 13 olmuş hcg. Adet mi görüyorum şuan acaba. Rahim filmi çektirmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sorun çıkmaz da

Kanama az az devam ediyor canım. Şuan 13 olmuş hcg. Adet mi görüyorum şuan acaba. Rahim filmi çektirmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sorun çıkmaz da
Benimde az az geliyo günlük pedi bile doldurmaz. İnşallah bemimkide düşmüştür. Rahim filmini nerde çektireceksin. Ben iki kerr tegli gördükten sonra çekyirmeyi planlıyorum

Benimde az az geliyo günlük pedi bile doldurmaz. İnşallah bemimkide düşmüştür. Rahim filmini nerde çektireceksin. Ben iki kerr tegli gördükten sonra çekyirmeyi planlıyorum
İki kere regli görmemiz mi gerekiyor. Bana iki ay sonra dedi ama iki ay beklemek istemiyorum. Şuanki kanamam bittiginde gitsem olmaz mi ki. Canim ben kayserideyim. Ya kayseri, ankara olabilir

İki kere regli görmemiz mi gerekiyor. Bana iki ay sonra dedi ama iki ay beklemek istemiyorum. Şuanki kanamam bittiginde gitsem olmaz mi ki. Canim ben kayserideyim. Ya kayseri, ankara olabilir
Henüz bana dr um şu zmn çekileceksin demedi ama brn iki kere regli görünce çekilirim zaten 3 ay ara ver dedi dr um. Canım acele etme bence çünkü bi iyileşme süreci gerekebilir

Kızlar dış gebelikte düşük yaptığınız ay adet oldunuz mu yoksa sonraki ay mi oldunuz. Yani benim kanamam oldu düşük yaparken ama adet günüm değil . Sonraki ay mı regl olurum

Kızlar dış gebelikte düşük yaptığınız ay adet oldunuz mu yoksa sonraki ay mi oldunuz. Yani benim kanamam oldu düşük yaparken ama adet günüm değil . Sonraki ay mı regl olurum
Benim dr um şuan ki kanamamı vücudumun regli olarak göreceğini söyledi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…