DIŞ GEBELİK YAŞAYANLAR

Bende bi 3 bi 6 ay denmiş anlamadım gitti bnde cuma günü soracağım burdan paylaşırım durumu. Benimde yaş 33 banada çok uzun geliyor ☹

ya alın bendende o kadar kızlar
Benim dış gebelik ameliyatımda 12 gün önceydi, nasıl 3 ay bekliycez
İnsan böyle bir kaybı olunca bir an evvel yerini doldurup acısını bastırmak istiyor sanırım

ya alın bendende o kadar kızlar
Benim dış gebelik ameliyatımda 12 gün önceydi, nasıl 3 ay bekliycez
İnsan böyle bir kaybı olunca bir an evvel yerini doldurup acısını bastırmak istiyor sanırım

Cnm bana dr 3 ay dedi. Oda ilaçtan dolayı. Beklemek zor ama bi yöndende kafanda sürekşi dönmüyor

Cnm bana dr 3 ay dedi. Oda ilaçtan dolayı. Beklemek zor ama bi yöndende kafanda sürekşi dönmüyor

aslında haklısın, acaba mı? Demeden 3 ay, hem fiziksel hem psikolojik açıdan bi reklam arası olup dinlendirebilirde. Bundan önceki nerdeyse 1 yılım oldu mu olmadı mılarla geçmişti..

aslında haklısın, acaba mı? Demeden 3 ay, hem fiziksel hem psikolojik açıdan bi reklam arası olup dinlendirebilirde. Bundan önceki nerdeyse 1 yılım oldu mu olmadı mılarla geçmişti..
Aynen canım zaten şuan şu virüs belasından dolayıda ara vermemiz mecburi olacaktı. Bu şekilde hem bekleme süremiz dolar hemde sağlıklı bir yaşama geri dönmüş oluruz inşallah

Aynen canım zaten şuan şu virüs belasından dolayıda ara vermemiz mecburi olacaktı. Bu şekilde hem bekleme süremiz dolar hemde sağlıklı bir yaşama geri dönmüş oluruz inşallah
Canım inşallah ya. Allah hepimizi selamete çıkarsın evden çıkamaz olduk..

canım uzun zaman gecmıs gercı uzernden bende suan aynı durumdayın dun degerım 920ıdı, sag tupte dıs gebelık goruldu, sen ıgne sonrasında kac gun sonra regl oldun ?
birde kanaman cok yogunmuydu?
beta dusunce baska bır tedavı oldun mu bunun ıcın? tesekkur ederım

canım merhaba,
bende suan bır kımyaslım vardı, bu ayda dıs gebelık yasadıgımı ogrendım degrım 921 ıken dun ıkı tane ıgne oldum,
ınsallaahh ıgne ıle duser dıye dua edıyorum.
tekrar hamıle kaldın mı nasıl ılerledı surecın ?

Merhaba canım.
Benim ilk gebeliğim dış gebelikti. Ondan 7 ay sonra kimyasal gebeliğim oldu. 4 ay sonra da normal gebelik oldu ama o da düşükle sonuçlandı. Genetik testler yaptırdık. Bende pıhtılaşma çıktı sonra hızlı kilo almaya başladım ve pco olduğu mu öğrendim. 1 yıl hiç gebe kalamadım. Femara ile tedaviye başladım ve ilk tedavi de şükür gebe kaldım ve oksapar kan sulandırıcı ve Protestanla keseyi gördük ve şuan oğlum 10 aylık olmak üzere canım. Sende mutlaka bir genetik test yaptır. İki iğneden sonra kanaman varsa düşüyordur değerin merak etme. İnşallah bir sonraki gebeliğin sağlıklı ilerler kucağına alırsın yavrunu aaa söylemeyi unuttum. Oğluma hamile kalmadan 1 ay önce de hsg çektirdim bununda etkisi vardır.

Maşallahhh ne güzel yavruna kavusmussun
Bende bu ay tüp bebek yaptircakken hamile kaldım çok sevindik ama dış gebelikmis ..
Genetik testi yaptırdık canım pıhtılaşmaya yatkınlık var demişti testi yapan dotkor folbiol önermiş düşük folik asit kullanmasın demişti.
Bende şu işten kurtulayım hsg çektiregim inşallah

Tüp bebek son çare bence. Hsg ve ilaçla Bi dene ama biraz zaman geçsin. Dış gebelikten hemen sonra gebe kalırsan tekrarlama şansı var. Tüp zedelendiği için tekrar dış gebelik olabiliyor. Bi kaç ay bekle vücudun toparlansın. Hsg çekilirsin sonra ilk iş. Umarım Tüp bebeğe gerek duymadan olur canım.

Üç sene oldu canım iki aşılama.denedik.iki femara ile yumurta takibi. Tüpe gidecekken oldu ama dış gebelik.
Evet bu yıl zaten bekleriz sene sonuna kadar sonra hsg çekilirim.nasip inşallah Allah'ım sağlıkla nasip eder tekrardan

Merhaba
Çok geçmiş olsun öncelikle benim kanamam vardı ondan şüphelendi doktorum 2 günde bir kan vermemi istedi değerlerim düzensiz ve yükselme değerlerim çok az oldu tek doz iğne yeterli oldu iğne sonrasında tekrar 2 günde bir kan verdim değerim 0 olana kadar başka bir tedavi olmadı sadece 6 ay korunmamız gerektiğini söyledi doktorum umarım yardımcı olur size

Cookkk teşekkür ederim canım.
Bende iğne sonrası 7.gun değerim baya yüzde 60dusmus çok sevindim. Ertesi günde kanamam başladı. pazartesi kan vereceğim tekrardan.
Korunma için sormadım doktora oda söylemedi bende onu soracağım.
Sen peki tekrardan ne Zaman hamile.kaldin sanırım bebişin olmuş doğum görünüyor imzanda

Kuzum hamile kaldın ya sennnn

Kuzum hamile kaldın ya sennnn
Kuzu ben tüp bebek için hazırlanırken Haziran'da hamile kalmışım...
Neyse çok sevindik falan.
Kese için gittin dış gebelik olduğu ortaya çıktı.
Hem rahim içi sağlıksız gebelik.
Hem sağ tüpte vardı.
6temmuzda met.igne oldum dört gün önce kanamam başladı şükür ..

Şükür ki hamile kalabiliyorsun değerin nasıldı ki biraz beklesemiydin

Şükür ki hamile kalabiliyorsun değerin nasıldı ki biraz beklesemiydin
Kuzu dört buçuk haftalikti.
İlk değerlerim güzeldi . Sonra kese için gittik değerim 921 çıktı ama daha yüksek olması gerekiyordu önceki kan degerlerimi hesapladı doktor 2000 olması gerekirken 921 çıktı beta, doktor bugün kese görmemiz lazımdı dedi şüpheli gördü rahim icini.
Detaylı ulturason girdim sağ tüpte gördüler.
Ordsn ciktik tüp bebek doktoruma yazdım oda gel hemen dedi gittim onlarda aynı şeyi söylediler ilerler ise laparoskopi olmam gerekiyormuş küçücükken iğne ile atabilirsin dediler.
O gün zaten hayal gibiydi ne için gittik nelerle döndük.. Rabbim bir daha yaşatmasın beterinden korusun

Amin kuzum 2 buçuk yıl önce dış gebelik atlattım bnde iğne ile düşük yaptım . rabbim tez zamanda nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…