- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 103
Hangi şikayetle gittiniz acaba? Benim de dış gebelik şüphem var, haftaya tekrar bakılacak ve karar verilecek. Kasık ağrım ve kahverengi kanamam var az az.Merhabalar arkadaşlar şuan dış gebelik geçiyorum 6 gündür hastanedeyim tedavi görüyorum pazar günü iğne yaptilar ilk gün belirti yoktu ikinci gün ağrılar üçüncü gün mide bulantısı felan derken beş ve altıncı gün sabit kasık ağrısı bacağıma vuruyor arada küçük pihtilar geliyor ilacin etkisi diyor doktorlar acaba faydası oluyormu böyle düşüyor bu değer yaşayan varmi
Olite canım pazartesi 3 doz iğne vuruldu ne zaman baslar kanama senin iğne ile sıfırlandı mıBenim dr um şuan ki kanamamı vücudumun regli olarak göreceğini söyledi cnm.
Canım iğne etki etti bende ama rahimdede normal gebelikte olduğu için o beta hcg yi baskıladı kanamamda olmadı bi türlü. Daha sonra kürtaj oldum deperim 5300 lerdeydi. Bir hafta sonra 299 a düştü bir hafta sonra 25 e düştü.baktırıcam tekrar ama laparoskopi ya da açık ameliyat olmama gerek kalmadı cnn. Senin değerin kaç şuanOlite canım pazartesi 3 doz iğne vuruldu ne zaman baslar kanama senin iğne ile sıfırlandı mı
1925 di 3. Gün kanama baslamadıCanım iğne etki etti bende ama rahimdede normal gebelikte olduğu için o beta hcg yi baskıladı kanamamda olmadı bi türlü. Daha sonra kürtaj oldum deperim 5300 lerdeydi. Bir hafta sonra 299 a düştü bir hafta sonra 25 e düştü.baktırıcam tekrar ama laparoskopi ya da açık ameliyat olmama gerek kalmadı cnn. Senin değerin kaç şuan
İnşallah başlar cnm biran önce1925 di 3. Gün kanama baslamadı
İnş canımmmİnşallah başlar cnm biran önce
Bende ramazan bayramında öğrendim hamile olduğumu ama kahverengi leke geliyordu sol kasigimdaçok agrım oluyodu diye acile gittim orada öğrendim sonra hastaneye gittim kaç kere beta yükseliyo ama bir turlu kese gozukmediMerhaba,
Kızlar klomen tedavisi sonrası 6 yumurtam oluştu 5 i kendiliğinden çatladı ve biz kendimiz denedik. (dr fazla yumurta oluştuğu için çatlatma iğnesi yaptırmadı ve aşılamam iptal oldu).
Daha sonra 11. Gün gebelik testi yaptığımda pozitifi gördüm. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadığım için beta hcg takibi yaptım. Herşey çok güzel ilerliyordu ancak değer 2000 i geçince kese gözükmedi. 3200 olduğunda sağ yumurtalığımda kese vardı, dış gebelik yaşıyordum. Çok yeni olduğu için metotreksat iğne yapıldı. Şuan beklemedeyim.
Benim sorum benim gibi aynı durumu yaşayıp nasıl bir süreç yaşadınız bana yardımcı olur musunuz.
1- Tek doz iğne ile dış gebelik sonlanıp beta hcg düşmeye başladımı.
2-İğne olduğunuzda betanız kaçtı?
2- Dr unuz ne kdr korunmanız gerektiğini söyledi
3-dış gebelikten kaç ay sonra hamile kaldınız
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Rvde ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapabilirsin. Denedin mi hiç?Bende ramazan bayramında öğrendim hamile olduğumu ama kahverengi leke geliyordu sol kasigimdaçok agrım oluyodu diye acile gittim orada öğrendim sonra hastaneye gittim kaç kere beta yükseliyo ama bir turlu kese gozukmedi
1. Tam 3 kere o iğneden vuruldum düşmedi hastanede yatırdılar 1 hafta bi düşüyo bi cikiyodu sabit değildi antibiyotik başlandı ondan sonra düşmeye başladı eve çıkardılar.
2. 3700
3. 6 ay korun dediler korundum
4. 2 aydır cocuk istiyoruz hala olmadı
Yok denemedim bu ay adetim gecikti dok gidicem adet oldugumda başlamayı düşünüyorum.Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Rvde ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapabilirsin. Denedin mi hiç?
Kizlar ben şubat başı gibi düşük yaptım dış gebelikten . Beta hcg yaklasik 3 hafta once 18 oldu. Düşük yaptıktan bir hafta sonra hafif kanamalar oldu hafif kasık ağrısıyla. Sonra aradan bir hafta sonra yine hafif kasık ağrısı var cok hafif ve silince cok hafif lekelenmem oluyor. Düşük yaptıktan sonra ara ara böyle olması normal mi. Geçen haftaki lekelenme adet miydi. Bu hafif sancı lekelenme gören var mı
Canım merhaba. Bu durumda çektirmen lazım ama çektirmezsen ve bir yapışıklık hasar kalmışsa yine sen sıkıntı çekersin. Anestezilide çekiyorlar eğer maddiyat sıkıntın yok ise özelde anestezili çektir.Dok gittim muayene etti birseyin yok dedi rahim filmi çekil bakalım dedi korkuyorum çekilmeyi düşünmüyorum
Cevabın için teşekkür ederim canım. Şükürler olsun dün ilk reglimi oldum. Biran önce regli olsam da rahim filmi cektirsem diye sabırsızlandım, beklemekten gün geçmedi inan. Sen de cektir rahim filmi sakın cektirmemezlik yapma. Yine aynısı olmasınbende geçen çarşamba laporoskopik dış gebelik ameliyatı oldum. Kanama benide endişelendirmişti ama normalmiş. Sonuçta rahim kendini hamilelik için hazırlıyormuş ve o tabaka dökülüyor. Bu yüzden kanama normalmiş çok aşırı olmadıkça.
Yani bu regli değil. Bundan sonra 1 ay içinde gelecek olan kanama regli olacakmış.
Olite sen nerde cektirmistin rahim filmi. Acıbadem ve memorial da bile c kollu röntgen cihazı yok ya. Mecbur anestezi alacağım bendeCanım merhaba. Bu durumda çektirmen lazım ama çektirmezsen ve bir yapışıklık hasar kalmışsa yine sen sıkıntı çekersin. Anestezilide çekiyorlar eğer maddiyat sıkıntın yok ise özelde anestezili çektir.
Benanestezisiz çektirdim gram acı hissetmedim
Evet aklımda benimde, önce 2 kez regl olmam lazımmış.operasyondan 2 ay sonra dedi doktor. Zaten bi 3-4 aylık iyileşme süreci beklenecek mecburen. İnsan sabırsızken önüne vade konmasıda ayrı bir sınavCevabın için teşekkür ederim canım. Şükürler olsun dün ilk reglimi oldum. Biran önce regli olsam da rahim filmi cektirsem diye sabırsızlandım, beklemekten gün geçmedi inan. Sen de cektir rahim filmi sakın cektirmemezlik yapma. Yine aynısı olmasın
Canım ben hekimoğlunda çektirmiştim ama bu sefer ecomar da çektireceğim. Burası daha helişmiş ve her yerde geçerliliği varmışOlite sen nerde cektirmistin rahim filmi. Acıbadem ve memorial da bile c kollu röntgen cihazı yok ya. Mecbur anestezi alacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?