• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik yasayanlar

merhaba arkadaslar ben de 3 haftalık gebeyken dusuk yaptım kanamam geldı... tekrar beta sonucuna baktırdım 14 e dustu 2 hafta sonra gene baktırdım 262.6 ya cıkmıs korkmlımıyım yardım edın endıse ıcerısındeyım:(

merhaba arkadaslar ben de 3 haftalık gebeyken dusuk yaptım kanamam geldı... tekrar beta sonucuna baktırdım 14 e dustu 2 hafta sonra gene baktırdım 262.6 ya cıkmıs korkmlımıyım yardım edın endıse ıcerısındeyım:(
Geçmiş olsun canım..bence bir doktora gidip ultrasona girmen lazım..biz bunun nedenini buradan bilemeyiz..vakit kaybetmeden git bence..

Cnm değerler çok düzensiz arti en son 933 cikdi ama hiç birşey görünmüyor utrosonda dr dış gebelik diyor ameliyat diyor görmeden nasıl ameliyat yapalım diyor ben de anlamıyorum gittiğim dr profosör ne yapacağım bilmiyorum
Selam melekbirkan doktora gittin mi son durum nedir merak ettim.

Cnm geçmiş olsun benim anlamadigim görmeden nasıl kürtaj yapıyor neyi temizliyor görmesi gerekmez mi tedaviden önce
BU İŞLEM RAHİMİN KALINLIĞINI İNCELTMEK İÇİN RAHİM KALIN VE HAMİLELİK HORMONUNDAN DOLAYI KANAMA OLMUYOR KÜRTAJLA TEMİZLİYORLAR VE GEBELİK OLMADIĞINDAN DEĞERLERİN DÜŞMESİNE YARDIMCI OLUYOR

Merhaba, ben de 4 ay önce dış gebelik gecirmistim. İğne vurulduktan sonra doktor biraz daha degerin arttiktan sonra dusmeye baslayacak demisti, sanirim seninki de öyle oluyor. Başlarda kahverengi lekelenme oluyordu, değer düşüşe geçince kanama başlamıştı. Benim de ultrason da tuplerde ve rahimde hicbisi gorulmuyordu. İnşallah seninki de hayirlisiyla düşer. Cok kafana takma ama karnina bicak gibi saplanan bir ağrı girerse hemen acile git.

Merhaba, ben de 4 ay önce dış gebelik gecirmistim. İğne vurulduktan sonra doktor biraz daha degerin arttiktan sonra dusmeye baslayacak demisti, sanirim seninki de öyle oluyor. Başlarda kahverengi lekelenme oluyordu, değer düşüşe geçince kanama başlamıştı. Benim de ultrason da tuplerde ve rahimde hicbisi gorulmuyordu. İnşallah seninki de hayirlisiyla düşer. Cok kafana takma ama karnina bicak gibi saplanan bir ağrı girerse hemen acile git.
gecmıs olsun ne zamanlıkken ogrendın benımkı anormal gibi bişi düşüşe gecti gene cıktı.. buyuk ıhtımalle dıs gebelık ama doktor ultrosonda gormeden bılemeyız dıyınce ıster ıstemez umut doguyor ıcımızde degerlerin kaçtı senınn?

Ne olur biri bana yardım etsin kimse yokmu dis gebelik yasayan iğne yapıldığı halde değer düşmüyor gittikçe artıyor en son 933 oldu dr ameliyat diyor tüpü alalım dedi utrosonda hicbirsey gorunmedi ne yapmam lazım biri cvp versin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende hala aynı şeyi yaşıyorum. Benim degerim 269 ile başladı. Hep ikiye katlandı. Ancak ultrosonda değer iki bini geçmiş olmasına rağmen gözükmedi. Bir gün sonra tekrar bakıp karar verelim denildi. 4800 civarında hala kese hiç bir yerde gözükmüyordu. Dış gebelik teşhisi kondu. İğne 100 mg uygulandı. Bir hafta sonra değer 12.500 civarında çıktı. O kadar yuksekken artık ameliyat tek cozummus. İşin açıkçası benim öncesinde 2 ameliyatim var. Bebegin yeri belli olmadigi icin kapalı ameliyat yerine açık olması gerektiği söylenince istemedim. Yeri belli olmayınca garanti için tüp alınıp geri karın içinde arastiriliyormus. Bulunamazsa tekrar iğne yapılıyormuş. Bu kadar ugrasilacagina tekrar iğne yapılsın istedim. İkinci kez 100 mg yapıldı. Oldukça yavaş dusuyor. 1000 değerlerin altına yeni indi. Aralığın ikinci haftası öğrendim. Hala değer sifirlanmadi. Benimde öncesinde 2 tüp bebek denemem var. Biri negatif, biri kimyasal oldu. Bu doğal yolla oldu. Benim degerim yüksek olduğu için zor dustugu söyleniyor. Tavsiyem boşuna ameliyat olma. İkinci iğneyi yaptır olmadı. Yeri belli olmayan embriyo için ameliyat yapılması oldukça uğraştırıcı. Ben 5 doktor gezdim.daha sonrasinda bir suru yapisiklik olacagini ve hamileligi zorlastiracagini söylediler. Değer dusuncede rahim filmi çektirmem önerildi. Seninde belki doktorun tavsiye etmiştir.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Senin değerin kacken iğne yapıldı ve kaç haftada sifirlandi?

gecmıs olsun ne zamanlıkken ogrendın benımkı anormal gibi bişi düşüşe gecti gene cıktı.. buyuk ıhtımalle dıs gebelık ama doktor ultrosonda gormeden bılemeyız dıyınce ıster ıstemez umut doguyor ıcımızde degerlerin kaçtı senınn?
İlk öğrendiğimde değerim 560 gibi bişeydi. Doktor bu değere göre 4,5 hafta dedi.. 10 gün kadar 2 güne bir değerime baktırdım sonra iğne olmaya karar verdim. E zaten bi yükseliyor bi düşüyor değer. 560'tı sonra 620 gibi oldu sonra 700'lerde sonra geri düştü. En yüksek 800 oldu sonra yine düştü. Sonrasında beklemenin bi anlamı yoktu. Ben sanırım biraz şanslıydım çünkü normal reglimdensonra 10 gün geçti ve hafif kanamam oldu. Onun üzerine doktora gittim ve hamile olfuğumu öğrendim. Yani erken öğrenmiş oldum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Senin değerin kacken iğne yapıldı ve kaç haftada sifirlandi?
Sanırım değerim 600'lerdeyken iğne oldum. Sıfırlanması çok uzun sürdü. İğneden sonra yine 2 güne bir kan verdim. Sanırım 1,5 ay fln sürdü değerin düşmesi.

İlk öğrendiğimde değerim 560 gibi bişeydi. Doktor bu değere göre 4,5 hafta dedi.. 10 gün kadar 2 güne bir değerime baktırdım sonra iğne olmaya karar verdim. E zaten bi yükseliyor bi düşüyor değer. 560'tı sonra 620 gibi oldu sonra 700'lerde sonra geri düştü. En yüksek 800 oldu sonra yine düştü. Sonrasında beklemenin bi anlamı yoktu. Ben sanırım biraz şanslıydım çünkü normal reglimdensonra 10 gün geçti ve hafif kanamam oldu. Onun üzerine doktora gittim ve hamile olfuğumu öğrendim. Yani erken öğrenmiş oldum.
hmm bende erken gitmiştim 3 hftalıkken 30 degerındeydı 2 gun sonra 28e dustu sonra 14 'e antıbıyotık verdı snra baktırmdm ıse gırınce kaldı 2 hafta sonra gene kan verdım 262
sonra 450 ye cıktı sımdıkı sonucu yarın ogrenıcem ınsallah bakalım dususmu olucak yukselıcekmi? bi de ben 28 'e dustugu gun adet oldum kanamam geldı yanı pıhtı gıbı bısıler dustu yani değişik bişi anlaymadım

Arkadaşlar hepimize Gecmis olsun çok şükür benim değerler düşmeye başladı 975 den 700 düştü yarın gene yapdiracagim inşallah yukselmez
Geçmiş olsun canım düşmeye başladığına sevindim..inşallah yakın zamanda sıfırlanır ve bir an önce sağlıklı gebelik haberini verirsin..

benım deger 450 deyken 550 cıktı kızlar salı gunude kan verıcem sonuca gore artık ne yapılması gerekıyorsa yapıcaz :(

Back
X