- 1 Şubat 2016
- 32
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi melekbirkan
-
Geçmiş olsun canım..bence bir doktora gidip ultrasona girmen lazım..biz bunun nedenini buradan bilemeyiz..vakit kaybetmeden git bence..merhaba arkadaslar ben de 3 haftalık gebeyken dusuk yaptım kanamam geldı... tekrar beta sonucuna baktırdım 14 e dustu 2 hafta sonra gene baktırdım 262.6 ya cıkmıs korkmlımıyım yardım edın endıse ıcerısındeyım
tesekkur ederım canım gıdıcem ama boyle seyler yasayan varmı dıe mrk ettım2.kez yıkılmak agır gelıcek sankii
Bende merak ettim şimdi..doktora gidince bizede yaz tatlım ..inşallah bebiştir..stres yapma..
Güzel haberlerle gel inşallah...tamam canım ınsallah hbr vericem mutlaka
Selam melekbirkan doktora gittin mi son durum nedir merak ettim.Cnm değerler çok düzensiz arti en son 933 cikdi ama hiç birşey görünmüyor utrosonda dr dış gebelik diyor ameliyat diyor görmeden nasıl ameliyat yapalım diyor ben de anlamıyorum gittiğim dr profosör ne yapacağım bilmiyorum
Cnm dün test yapdirdim sonuç çok artmamis beklemedeyim inşallah düşer 933 tu şimdi 975 olmus yarın gene test dusene kadar dusmezse ameliyat beklemek çok zorSelam melekbirkan doktora gittin mi son durum nedir merak ettim.
sonuc 400 lere cıkmıs 1500 olana kdr beklıcez cnm ya dıs gebelık mı normal mı o zaman belli olucakmısGüzel haberlerle gel inşallah...
BU İŞLEM RAHİMİN KALINLIĞINI İNCELTMEK İÇİN RAHİM KALIN VE HAMİLELİK HORMONUNDAN DOLAYI KANAMA OLMUYOR KÜRTAJLA TEMİZLİYORLAR VE GEBELİK OLMADIĞINDAN DEĞERLERİN DÜŞMESİNE YARDIMCI OLUYORCnm geçmiş olsun benim anlamadigim görmeden nasıl kürtaj yapıyor neyi temizliyor görmesi gerekmez mi tedaviden önce
gecmıs olsun ne zamanlıkken ogrendın benımkı anormal gibi bişi düşüşe gecti gene cıktı.. buyuk ıhtımalle dıs gebelık ama doktor ultrosonda gormeden bılemeyız dıyınce ıster ıstemez umut doguyor ıcımızde degerlerin kaçtı senınn?Merhaba, ben de 4 ay önce dış gebelik gecirmistim. İğne vurulduktan sonra doktor biraz daha degerin arttiktan sonra dusmeye baslayacak demisti, sanirim seninki de öyle oluyor. Başlarda kahverengi lekelenme oluyordu, değer düşüşe geçince kanama başlamıştı. Benim de ultrason da tuplerde ve rahimde hicbisi gorulmuyordu. İnşallah seninki de hayirlisiyla düşer. Cok kafana takma ama karnina bicak gibi saplanan bir ağrı girerse hemen acile git.
Ne olur biri bana yardım etsin kimse yokmu dis gebelik yasayan iğne yapıldığı halde değer düşmüyor gittikçe artıyor en son 933 oldu dr ameliyat diyor tüpü alalım dedi utrosonda hicbirsey gorunmedi ne yapmam lazım biri cvp versin
Merhaba, ben de 4 ay önce dış gebelik gecirmistim. İğne vurulduktan sonra doktor biraz daha degerin arttiktan sonra dusmeye baslayacak demisti, sanirim seninki de öyle oluyor. Başlarda kahverengi lekelenme oluyordu, değer düşüşe geçince kanama başlamıştı. Benim de ultrason da tuplerde ve rahimde hicbisi gorulmuyordu. İnşallah seninki de hayirlisiyla düşer. Cok kafana takma ama karnina bicak gibi saplanan bir ağrı girerse hemen acile git.
İlk öğrendiğimde değerim 560 gibi bişeydi. Doktor bu değere göre 4,5 hafta dedi.. 10 gün kadar 2 güne bir değerime baktırdım sonra iğne olmaya karar verdim. E zaten bi yükseliyor bi düşüyor değer. 560'tı sonra 620 gibi oldu sonra 700'lerde sonra geri düştü. En yüksek 800 oldu sonra yine düştü. Sonrasında beklemenin bi anlamı yoktu. Ben sanırım biraz şanslıydım çünkü normal reglimdensonra 10 gün geçti ve hafif kanamam oldu. Onun üzerine doktora gittim ve hamile olfuğumu öğrendim. Yani erken öğrenmiş oldum.gecmıs olsun ne zamanlıkken ogrendın benımkı anormal gibi bişi düşüşe gecti gene cıktı.. buyuk ıhtımalle dıs gebelık ama doktor ultrosonda gormeden bılemeyız dıyınce ıster ıstemez umut doguyor ıcımızde degerlerin kaçtı senınn?
Sanırım değerim 600'lerdeyken iğne oldum. Sıfırlanması çok uzun sürdü. İğneden sonra yine 2 güne bir kan verdim. Sanırım 1,5 ay fln sürdü değerin düşmesi.Aynı sorunu bende yaşıyorum. Senin değerin kacken iğne yapıldı ve kaç haftada sifirlandi?
hmm bende erken gitmiştim 3 hftalıkken 30 degerındeydı 2 gun sonra 28e dustu sonra 14 'e antıbıyotık verdı snra baktırmdm ıse gırınce kaldı 2 hafta sonra gene kan verdım 262İlk öğrendiğimde değerim 560 gibi bişeydi. Doktor bu değere göre 4,5 hafta dedi.. 10 gün kadar 2 güne bir değerime baktırdım sonra iğne olmaya karar verdim. E zaten bi yükseliyor bi düşüyor değer. 560'tı sonra 620 gibi oldu sonra 700'lerde sonra geri düştü. En yüksek 800 oldu sonra yine düştü. Sonrasında beklemenin bi anlamı yoktu. Ben sanırım biraz şanslıydım çünkü normal reglimdensonra 10 gün geçti ve hafif kanamam oldu. Onun üzerine doktora gittim ve hamile olfuğumu öğrendim. Yani erken öğrenmiş oldum.
Geçmiş olsun canım düşmeye başladığına sevindim..inşallah yakın zamanda sıfırlanır ve bir an önce sağlıklı gebelik haberini verirsin..Arkadaşlar hepimize Gecmis olsun çok şükür benim değerler düşmeye başladı 975 den 700 düştü yarın gene yapdiracagim inşallah yukselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?