- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 13
- 43
- Konu Sahibi melekbirkan
-
Cnm senin de düzensiz bi şekilde yükselmiş benim değer 700 olduğunda iğne yapıldı şimdi yavaş yavaş düşüyor iğne olmadan düsmedi inşallah en kısa zamanda atlatiriz cnmsonuc 400 lere cıkmıs 1500 olana kdr beklıcez cnm ya dıs gebelık mı normal mı o zaman belli olucakmıs
Geçmiş olsun canım düşmeye başladığına sevindim..inşallah yakın zamanda sıfırlanır ve bir an önce sağlıklı Sağol cnm Rabbim bu sıkıntıyı çeken herkezin yardımcısı olsun
Dış gebelikte artış iki katı olmuyor ama yinede artmış oluyor..aynı yerdemi veriyorsun kanı ?kızlar merhaba size bir şey sorabilir miyim benim değerlerim de şöyle 44, 31, 46, 164 oldu acaba dış gebelik mi benimki de dr dış gebelik olsa çok artış olurdu pazartesi tekrar test yaptır dedi ama kafam karıştı ya
evet canım aynı yerde verdim çok merak ediyorum ya kahverengi akıntılarda geliyor dr dış gebelik değil dedi ama belki böyle düşürürmüşüm önlemek için iğnede vermediDış gebelikte artış iki katı olmuyor ama yinede artmış oluyor..aynı yerdemi veriyorsun kanı ?
Değerin sonradan artmış bence biraz daha takip edilmeli..evet canım aynı yerde verdim çok merak ediyorum ya kahverengi akıntılarda geliyor dr dış gebelik değil dedi ama belki böyle düşürürmüşüm önlemek için iğnede vermedi
pazartesi tekrar kan vercem bakalımDeğerin sonradan artmış bence biraz daha takip edilmeli..
İnşallah güzel artış olur stres yapma canım..pazartesi tekrar kan vercem bakalım
inşallah canım ya sağol cevabın içinİnşallah güzel artış olur stres yapma canım..
Rica ederim tatlım sonucu banada yaz merak ederiminşallah canım ya sağol cevabın için
tamam canımRica ederim tatlım sonucu banada yaz merak ederim
canım benim değer 164 ten 367 ye yükselmiş dr yarın gel bakalım dedi bir terslik var mı dedi acaba bakınca anlar mı dış gebelik diyeRica ederim tatlım sonucu banada yaz merak ederim
Canın değerin güzel katlanmış...bu değerle keseyi görebileceğini sanmam ama görürsede nerde olduğunu o zaman anlaşılır dış olup olmadığını...canım benim değer 164 ten 367 ye yükselmiş dr yarın gel bakalım dedi bir terslik var mı dedi acaba bakınca anlar mı dış gebelik diye
bende öyle dedim değer düşük görünür mü ki dedim görünmez ama bir terslik var mı diye bakıcam dedim herhalde anlar dmiCa
Canın değerin güzel katlanmış...bu değerle keseyi görebileceğini sanmam ama görürsede nerde olduğunu o zaman anlaşılır dış olup olmadığını...
İnşallah anlar tatlım..ama anlamasa da değerin henüz düşük oldundandır..hemen kötüye yorma güzel katlanmış..inşallah kat kat artar..bende öyle dedim değer düşük görünür mü ki dedim görünmez ama bir terslik var mı diye bakıcam dedim herhalde anlar dmi
inşallah canım güzel olur her şey hakkımızda hayırlısı artıkİnşallah anlar tatlım..ama anlamasa da değerin henüz düşük oldundandır..hemen kötüye yorma güzel katlanmış..inşallah kat kat artar..
Cnm dr banada aynısıni söylemişdi değer çok az yükseliyor dis gebelik olamaz diye ama dış gebelik yaşadim az az Yüksel di 900 bulduk iğne oldum iğneden sonrada yükseliyor sonra düşmeye başliyor geçmiş olsun cnmkızlar merhaba size bir şey sorabilir miyim benim değerlerim de şöyle 44, 31, 46, 164 oldu acaba dış gebelik mi benimki de dr dış gebelik olsa çok artış olurdu pazartesi tekrar test yaptır dedi ama kafam karıştı ya
sanada geçmiş olsun canım hayırlısı artık valla korkuyorum ya ama benim değerler iyi yükseldi ama bilmiyorumCnm dr banada aynısıni söylemişdi değer çok az yükseliyor dis gebelik olamaz diye ama dış gebelik yaşadim az az Yüksel di 900 bulduk iğne oldum iğneden sonrada yükseliyor sonra düşmeye başliyor geçmiş olsun cnm
canım sen belirti yaşadın mı bende hiç bir şey yokCnm dr banada aynısıni söylemişdi değer çok az yükseliyor dis gebelik olamaz diye ama dış gebelik yaşadim az az Yüksel di 900 bulduk iğne oldum iğneden sonrada yükseliyor sonra düşmeye başliyor geçmiş olsun cnm
canım kusura bakma parça parça yazıyorum ama nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu yarın dra gidicem anlaşılır mı acabaCnm dr banada aynısıni söylemişdi değer çok az yükseliyor dis gebelik olamaz diye ama dış gebelik yaşadim az az Yüksel di 900 bulduk iğne oldum iğneden sonrada yükseliyor sonra düşmeye başliyor geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?