- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Medyada dayatılan kadın modelini kastediyorumMedyanin benim dis goruntumle ilgilenecegini sanmamakla beraber onemserim diyorum
Meta değil insansınız fakat makyaj yapmışsınız. Ne yani beğenilmek için yapmaz mıyız?Bize dayatılan ve ya hayatımıza giren insanların görüşleri çok mu önemli.konulara baktım eşim beğenmiyor vs vs...biz meta değiliz insanız.anketi lütfen doldurun.
Size değil demişsiniz,ama makyaj yapmışsın demişsinizMeta değil insansınız fakat makyaj yapmışsınız. Ne yani beğenilmek için yapmaz mıyız?
Kendime saygıdan, kendim beğeneyim gibi bahanelerle karşılık verenler olacak. Bi düşünsünler bakalım kendi için yapanların derdi aynaya bakınca kendini beğenmek olmuyor mu bu durumda? Kendini kendine beğendirmek için yani..
Herkes önemser dışardaki insanın onda ne gördüğünü.
Önemsemiyorum da demesin kimse. Metroda, ofiste pijamalı insanlar görmüyorsak, makyajsız adım atmıyorsak kimse önemsemiyorum demesin.
İltifat alınca hemen gülen yüzler nedense beğenilmediğinde biz meta mıyız der.
Not: yazdıklarım belirli bir kimseye eleştiri değil. Genele eleştiridir.
İlk cümle sizeydi:) gerisi saldırıyı andırınca düzelteyim dedim de orayı atlamışım:)Size değil demişsiniz,ama makyaj yapmışsın demişsiniz
Neyse ben önrmserim i işaretledim.ama meta değiliz bizi bu duruma itiyorlar
Zayıf,ince,uzun gerçi bu yıl biraz kırıldı bu durumMedyada kastedilen kadın modeli nedir?
Hepsi sarışın hepsi esmer mi ? Hepsi aynı kilo aynı boyda mı ?
Yada hepsini geçtim medyada insan değilde buna benzesin diye robot mu var ?
Aynı görüşteyim aslındaAnkete ne diyeceğimı bilemedim çünkü tavsiye uyarım eleştirileri değerlendiririm ama eğer ben beğeniyorsam önemsemem
Zayıf,ince,uzun gerçi bu yıl biraz kırıldı bu durum
İyi de hazal kaya yı yükseltmek için altına bişiler koyduklarını hepimiz biliyoruz.uzun gösteriliyorlar ekranda ki o kısa boylarıyla değil.bir dizi var show da orada bi tek kız kusa gösteriliyor.ve bence kırılma noktasıdırSağlıklı bi insan zayıf olmalı.
Boy için yapılabilecek bişey yok aa bu sene moda diyip boyu uzatmak mümkün değil. Yada aaa kısaymış diyip kısaltmak .
Boyu kısa olan sürüyle oyuncu var.
Pelin Karahan , hazal Kaya , seren şirince, demet evgar, ve daha nicesi
Hepside Başrol oyuncusu ?
Algıda seçicilik yapıyosunuz sadece hepsi bu
İyi de hazal kaya yı yükseltmek için altına bişiler koyduklarını hepimiz biliyoruz.uzun gösteriliyorlar ekranda ki o kısa boylarıyla değil.bir dizi var show da orada bi tek kız kusa gösteriliyor.ve bence kırılma noktasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?