Dış görüntü ne kadar önemli?

Dış görüntümle ilgili etrafımdakilerin ve medyanın görüşlerini...

• Önemserim

OY: 22 73,3%
  • Önemsemem

OY: 8 26,7%

• Ankete Katılan
    30

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Bize dayatılan ve ya hayatımıza giren insanların görüşleri çok mu önemli.konulara baktım eşim beğenmiyor vs vs...biz meta değiliz insanız.anketi lütfen doldurun.

Bize dayatılan ve ya hayatımıza giren insanların görüşleri çok mu önemli.konulara baktım eşim beğenmiyor vs vs...biz meta değiliz insanız.anketi lütfen doldurun.
Meta değil insansınız fakat makyaj yapmışsınız. Ne yani beğenilmek için yapmaz mıyız?

Kendime saygıdan, kendim beğeneyim gibi bahanelerle karşılık verenler olacak. Bi düşünsünler bakalım kendi için yapanların derdi aynaya bakınca kendini beğenmek olmuyor mu bu durumda? Kendini kendine beğendirmek için yani..

Herkes önemser dışardaki insanın onda ne gördüğünü.

Önemsemiyorum da demesin kimse. Metroda, ofiste pijamalı insanlar görmüyorsak, makyajsız adım atmıyorsak kimse önemsemiyorum demesin.

İltifat alınca hemen gülen yüzler nedense beğenilmediğinde biz meta mıyız der.

Not: yazdıklarım belirli bir kimseye eleştiri değil. Genele eleştiridir.

Size değil demişsiniz,ama makyaj yapmışsın demişsiniz
Neyse ben önrmserim i işaretledim.ama meta değiliz bizi bu duruma itiyorlar

Ankete ne diyeceğimı bilemedim çünkü tavsiye uyarım eleştirileri değerlendiririm ama eğer ben beğeniyorsam önemsemem

Medyada kastedilen kadın modeli nedir?
Hepsi sarışın hepsi esmer mi ? Hepsi aynı kilo aynı boyda mı ?
Yada hepsini geçtim medyada insan değilde buna benzesin diye robot mu var ?

Açıkçası benim için karakteri kadar dış görünümü de çok mühim.

Bunu şöyle açıklayabilirim.Mesela illa bir Burak Özçivit olsun demiyorum.İlla kaslı olsun illa yüzü bebeksi olsun gibi takıntılarım yok.Sadece giyimine,sakalına saçına önem vermeli erkek.Genelde ilk görüşte aşık olurum zaten daha sonradan beğeni vs. oluşmaz bende.Ben kendimce önem veriyorum diyorum ama belki bana hoş gelen insan dışarıdan görenler için bu mu yani diyebilecekleri biridir.
Karşı cinste olduğu kadar kendimde de önemserim.Kendimi beğenmediğim zaman ne yapsam diye düşünürüm,silkinip kendime gelirim.Bu birilerine özenme değil benim için,ben zayıf,bakımlı olmayı istiyorsam ve bundan mutlu oluyorsam makyajı,topukluları seviyorsam bu benim kişisel tercihim.

Ama cevaba gelirsek evet kendimde de karşı cinste de görünüm içime sinmeli.
Benim kızdığım tek şey var dış görünümle alakalı,o da insanları farklı olduğu için yargılayanlar.Çirkin güzel,hiç yakışmamışlar gibi söylemlere tahammülüm yok açıkçası.

Cok onemli.Nasil ki insanlar ilk goruste asik oluyor,ya da herhangi bir yere gittiginizde insanlar sizin hakkinizda ilk izlenimi dis gorunusten aliyor.Kimse bakimsiz,özensiz birine ilk goruste asik olmuyor mesela.
Dis gorunusten kastim illa manken gibi olmak degil.Derli toplu,temiz olabilmek.
Kendim icin degerlendirecek olursam tabiki begenilmek hosuma gider.Ama sirf baskalari icin hazirlananlardan degilim.Yani bir nevi hem disardan olumlu tepki almak amacim hem de bu olumlu tepkiyle kendimi mutlu etmek.

Zayıf,ince,uzun gerçi bu yıl biraz kırıldı bu durum

Sağlıklı bi insan zayıf olmalı.
Boy için yapılabilecek bişey yok aa bu sene moda diyip boyu uzatmak mümkün değil. Yada aaa kısaymış diyip kısaltmak .

Boyu kısa olan sürüyle oyuncu var.

Pelin Karahan , hazal Kaya , seren şirince, demet evgar, ve daha nicesi

Hepside Başrol oyuncusu ?

Algıda seçicilik yapıyosunuz sadece hepsi bu

İyi de hazal kaya yı yükseltmek için altına bişiler koyduklarını hepimiz biliyoruz.uzun gösteriliyorlar ekranda ki o kısa boylarıyla değil.bir dizi var show da orada bi tek kız kusa gösteriliyor.ve bence kırılma noktasıdır

Ilişki durumu karışık mo ? Oysa Selen Şirince o ?

Iyide sonuçta boylarını saklayıp devlet Sırrı yapmıyorlar ki.

Dogrusu ben baskalarinin benim gorunusum hakkindaki düşüncelerini onemsemem. Soru biraz karisik olmus sanki. Ben makyaj kullanmayan bir insanim. Yani makyaj yapmiyorum deyip rimel goz kalemi kullananlardan da degilim hic kullanmam. O gun berbat gorunuyorsam berbat gorunurum, gozlerim sismisse sismistir, sivilcem cikmissa cikmistir bunu gizlemeye calismam. Erkeklerde gizlemiyorlar ben niye gizleyecek misim? Yani kadinlarin cevre boyle baski uyguluyor soyle bizim guzel gozukmemiz gerekiyor fikrine zerre katılmıyorum. Bana gore bakimli olmak demek esittir makyaj yapmak demek degildir. Ben insanlarin beni dogal halimle gormesinden yana oldum hep bu ben 13 14 yasimdayken de boyleydi simdi de. Ben makyaj yapinca kendimi guvende felan hissetmem, onemli olan en dogal halinle bunu hissedebilmektir bence.

Ha tabiki temiz duzgun giyinmeye, sac, tirnak ve dis temizligine asiri onem gosteririm. Kisacasi sagligimi cok onemserim. Karsi cinste de bunlara asiri dikkat ederim. Saci, ense trasi, sakali duzgun mu, dis temizligi nasil, kilik kiyafeti duzgun, temiz mi, utulu mu..Budur yani.

Bi yerde dış görünüş önemli ama cokta önemsemem yani bi insanı seviyorsam değer veriyorsam çirkin diye ona sevgim azalacak fikirlerim değişecek diye birşey söz konusu asla olamaz

Bu yüzden ben en çok düşünce ve karakteri önemsiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…