- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Dindirella
-
Tam bilmiyorum çok izlemedim.Ilişki durumu karışık mo ? Oysa Selen Şirince o ?
Iyide sonuçta boylarını saklayıp devlet Sırrı yapmıyorlar ki.
Ne güzelDogrusu ben baskalarinin benim gorunusum hakkindaki düşüncelerini onemsemem. Soru biraz karisik olmus sanki. Ben makyaj kullanmayan bir insanim. Yani makyaj yapmiyorum deyip rimel goz kalemi kullananlardan da degilim hic kullanmam. O gun berbat gorunuyorsam berbat gorunurum, gozlerim sismisse sismistir, sivilcem cikmissa cikmistir bunu gizlemeye calismam. Erkeklerde gizlemiyorlar ben niye gizleyecek misim? Yani kadinlarin cevre boyle baski uyguluyor soyle bizim guzel gozukmemiz gerekiyor fikrine zerre katılmıyorum. Bana gore bakimli olmak demek esittir makyaj yapmak demek degildir. Ben insanlarin beni dogal halimle gormesinden yana oldum hep bu ben 13 14 yasimdayken de boyleydi simdi de. Ben makyaj yapinca kendimi guvende felan hissetmem, onemli olan en dogal halinle bunu hissedebilmektir bence.
Ha tabiki temiz duzgun giyinmeye, sac, tirnak ve dis temizligine asiri onem gosteririm. Kisacasi sagligimi cok onemserim. Karsi cinste de bunlara asiri dikkat ederim. Saci, ense trasi, sakali duzgun mu, dis temizligi nasil, kilik kiyafeti duzgun, temiz mi, utulu mu..Budur yani.
küçükken önemserdim sağolsun ilkokul arkadaşlarım hiç boş bırakmazlardı beni hele yüzüklerin efendisi çıktığı zamanlar............... allahım bi de bilmem kaç filmlik seri yaptılar senelerce adım gollum kaldıamanda seyfried diye bi kadın var ona benzetiyolar ted 2 yi izliyordum amanda oynuyodu filmde bir de nolsun o kadınaa da gollum a benziyosun dediler
sanırım gerçekten golluma benziyorum:
sonuç olarak küçükken önemsiyodum
Beni de halka korku filminde tv den çıkan kadına benzetiyorlardıküçükken önemserdim sağolsun ilkokul arkadaşlarım hiç boş bırakmazlardı beni hele yüzüklerin efendisi çıktığı zamanlar............... allahım bi de bilmem kaç filmlik seri yaptılar senelerce adım gollum kaldıamanda seyfried diye bi kadın var ona benzetiyolar ted 2 yi izliyordum amanda oynuyodu filmde bir de nolsun o kadınaa da gollum a benziyosun dediler
sanırım gerçekten golluma benziyorum:
sonuç olarak küçükken önemsiyodum
Tam bilmiyorum çok izlemedim.
Devlet sırrı yapamazlar medya hemen gösterır.ama yapabilselerdi yaparlardı.sonuçta ekranda uzun ince gösteriliyorlar.kısa olduklarını magazinden öğreniyoruz öyle değil mi
Çelişki neredeÇelişmeyin kendi içinizde.
Ben magazin izlemem magaZinden bilmiyorum bakınca anlaşılıyo.
Magazin medya değil mi ?
magazin medya değildir demedim evet medya.ama medya haberciliği yaptıklarından gösteriyorlar.hatta aynı amaca hizmet ederek bakın aslında ne kadar kısaymış gördünüz mü diyerek neyse demek istediğim açıkÇelişki medyada.
Magazinde medya
magazin medya değildir demedim evet medya.ama medya haberciliği yaptıklarından gösteriyorlar.hatta aynı amaca hizmet ederek bakın aslında ne kadar kısaymış gördünüz mü diyerek neyse demek istediğim açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?