- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Gerçekte görmedim daha. Ondan tereddütteyim. Ama canım da çok sıkılıyor.Konuşmayı çok uzatmayın madem. Karşı tarafa da umut vermeyin. İçinize sinmemişse sinmemiştir.
Sonradan yani gördükten sonra olumsuz demek zor olacak. Ondan da çekiniyorum. Keşke şöyle pat diye içime sinecek biri olsaydı.Bence birde görün sonra karar verin
Canım madem dışarıya önem veriyordun direk konuşmadan reddi basacaktin. Ama emin ol dışı çekici olup evlenince dünyayı zindan eden nice erkek var! Kaç yaşındasın?Sonradan yani gördükten sonra olumsuz demek zor olacak. Ondan da çekiniyorum. Keşke şöyle pat diye içime sinecek biri olsaydı.
ahhh o o kadar zor ki.o yüzden bir ton bekar var.Sonradan yani gördükten sonra olumsuz demek zor olacak. Ondan da çekiniyorum. Keşke şöyle pat diye içime sinecek biri olsaydı.
Şubat tatiline daha çok var. O zamana kadar ilişkinizi ilerletip bağlanma ihtimali var. Kk'da çok konu var. Eşim bana çekici gelmiyor, sevgilimin dış görünüşü vs... Yüzyüze görüştükten sonra da ayrılmaya cesaretim var diyorsanız bekleyin. O zaman ayrılamam diyorsanız hiç bile bile ladese gerek yok :)Gerçekte görmedim daha. Ondan tereddütteyim. Ama canım da çok sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?