Dış görünüşünü beğenmedim. Sizce zorlamalı mıyım?

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?

Ben şunlardan degil içi güzel olsun gölüme hiap etsin yani gönlüme hitap eden gözüme de hitap etsin hem içi güzel olsun hem dışı güzel olsun bence begenmediyseniz pek uzatmayın

Sonradan yani gördükten sonra olumsuz demek zor olacak. Ondan da çekiniyorum. Keşke şöyle pat diye içime sinecek biri olsaydı.
Canım madem dışarıya önem veriyordun direk konuşmadan reddi basacaktin. Ama emin ol dışı çekici olup evlenince dünyayı zindan eden nice erkek var! Kaç yaşındasın?

Gerçekte görmedim daha. Ondan tereddütteyim. Ama canım da çok sıkılıyor.
Şubat tatiline daha çok var. O zamana kadar ilişkinizi ilerletip bağlanma ihtimali var. Kk'da çok konu var. Eşim bana çekici gelmiyor, sevgilimin dış görünüşü vs... Yüzyüze görüştükten sonra da ayrılmaya cesaretim var diyorsanız bekleyin. O zaman ayrılamam diyorsanız hiç bile bile ladese gerek yok :)

Daha öyle adı konulmuş bir şey yok. Sadece birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. “Hemen kestrip atma, tanıdıkça seversin” diyenlere uydum, biraz tanıyayım dedim ama...

Fotoğraflar biraz yanıltıcı olabiliyor. Üstelik karşılıklı görüştüğün insandan alacağın elektrik farklı oluyor. Bi gülümsemesi bile etkileyebiliyor açıkçası :) bazen utanarak önüne eğdiği başı.. öyle pat diye içine sinecek adamı da bekleme .. adamın karakteri,uslubu ve aile eğitimi çok önemli ve gerçekten bana göre bunlar iyiyse gördüğün güzelleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…