- 8 Mart 2019
- 7.539
- 36.756
- 548
- 39
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
istemiyorsunuz bu cok belli bence yuz yuze gorusmeden kırıcı olmadan bitirin herkes yoluna baksınYani şöyle bir durum var. Mesaj atmasın istiyorum. Ararsa geriliyorum. Veya konuşunca ben bitiriyorum. Mantıken olaya bakarsak gerçekten çok ilgili alakalı. Hiç bir kusuru yok. Ama enerjimi düşürüyor. Nedenini bilmiyorum.
Muhtemelen tipinden hoşlanmadığınızı düşündüğünüz için fazla umut vermemeye çalışıyorsunuz psikolojik olarak o yüzden geriliyor olabilirsinizYani şöyle bir durum var. Mesaj atmasın istiyorum. Ararsa geriliyorum. Veya konuşunca ben bitiriyorum. Mantıken olaya bakarsak gerçekten çok ilgili alakalı. Hiç bir kusuru yok. Ama enerjimi düşürüyor. Nedenini bilmiyorum.
Enerjiniz hic uymamış. Bunda da vardır bir hayır. O halde görüşmeyi bitirin. Birde şeyi anlamadim. Günübirlik gelinmeyecek bir şehir mi ? Şubata kadar beklemek garip geldi. Uçakla gelebilir aslında bir pazar günü falan.Yani şöyle bir durum var. Mesaj atmasın istiyorum. Ararsa geriliyorum. Veya konuşunca ben bitiriyorum. Mantıken olaya bakarsak gerçekten çok ilgili alakalı. Hiç bir kusuru yok. Ama enerjimi düşürüyor. Nedenini bilmiyorum.
Olur emin olun konuşması hoşunuza gider gülmesi hoşunuza gider size karşı tavrları hoşunuza gider dış görünüşe önem vermeyin gerçekten evlilikte yakışıklılık işe yaramıyor iyi bir insan iyi bir ahlak merhamet sevgi gerektiriyorKızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?
Bende size katılıyorum yakışıklı olup hareketleri cok iticii olabilir bu yüzden herşeyden once iyi biris olmasıFotoğraflar biraz yanıltıcı olabiliyor. Üstelik karşılıklı görüştüğün insandan alacağın elektrik farklı oluyor. Bi gülümsemesi bile etkileyebiliyor açıkçası :) bazen utanarak önüne eğdiği başı.. öyle pat diye içine sinecek adamı da bekleme .. adamın karakteri,uslubu ve aile eğitimi çok önemli ve gerçekten bana göre bunlar iyiyse gördüğün güzelleşiyor.
Enerjinizn düşmesi sebebi hiçbir şey hissetmiyor olmanız bende eşim yakışıklı değil sadece eğlenceli birisi sürekli güldürdr beni benım hayalımdeki öyle değildi arkadaştık bi baktık ki aşık olmuşım 1,5 yldır evlilyz sarışın ben sarışın hiç sevmezdimYani şöyle bir durum var. Mesaj atmasın istiyorum. Ararsa geriliyorum. Veya konuşunca ben bitiriyorum. Mantıken olaya bakarsak gerçekten çok ilgili alakalı. Hiç bir kusuru yok. Ama enerjimi düşürüyor. Nedenini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?