dis icin yardim

sensizz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
292
4
118
Adana
kizlar aranizda disci olan yada tanidigi olan var mi.
curuk bi disim vardi.bugun onu cektirdim ama hala orasi ve yanindaki disler agriyo.boylemi devam eder.ne zaman gececek bu agrim.bisey yiyip icince cok agriyo lutfen yardim.

Canım bende geçen 3 diş çektirdim.(Aynı günde değil farklı günlerde) İlk 2 3 gün basınç yapınca çektirdiğim yerin yanındaki dişlerde çürük gibi ağrıyodu.Bende eyvah yanlış dişi çektirdim sanırım diye düşünmüştüm.Ama çektirdiğim yer iyileştikçe o acı ve ağrıda geçti.Seninde öyle olur inşallah..

Son düzenleme:
Suan aynı durumdayız Cumartesi 20 lik dişim cekıldı ve şişmiş durumda iltihabı geçmeden çekmişler :/ ama ağrısı normal dedi Dr sonuçta bütün hepsi oynuyo yerinden çekerken 1 haftaya tamamen düzelir diye umuyorum ::

evet yanindaki dislerim inanilmaz agriyo ve aciyo suanda.cektirmeden once daha az agriyordu.ne yemem ne icmem gerekir acaba.

Simdiye kadar hic dis cektirmedim curuk disim olmadi ama kardesim bir suru cektirdi acisi gecer bir kac gun icinde ins ama iltihapli dis cekilmez hic bir zaman

Canım normal zamanda yediğin şeyleri yesen olur ama sert,kuru şeyler yeme bikaç gün bence.Çünkü açık yara sonuçta.Ama sakın özellikle iyice sıcak şeyler yeme ve içme.

kizlar aranizda disci olan yada tanidigi olan var mi.
curuk bi disim vardi.bugun onu cektirdim ama hala orasi ve yanindaki disler agriyo.boylemi devam eder.ne zaman gececek bu agrim.bisey yiyip icince cok agriyo lutfen yardim.

Selam..
Disinizin hala agrimasi gayet normal. Bol bol buz tutun ve sicaktan kesinlikle uza durun!!
3 gün boyunca süt ürünleri, sigara, alkol, spor vs gibi seylerden uzak durursaniz iyi olur.
Mümkün oldugunda suyla gargara yapmayin ve dislerinizi fircalarken oraya degmemege özen gösterin.

Agrinizin gitmesi icin agri kesici önerebilirim... en gec 3 güne kadar hala siddetli agrilariniz varsa mutlaa tekrar Dis Hekiminize gözükün ve bir Film cektirin.

Gecmis olsun.

Selam..
Disinizin hala agrimasi gayet normal. Bol bol buz tutun ve sicaktan kesinlikle uza durun!!
3 gün boyunca süt ürünleri, sigara, alkol, spor vs gibi seylerden uzak durursaniz iyi olur.
Mümkün oldugunda suyla gargara yapmayin ve dislerinizi fircalarken oraya degmemege özen gösterin.

Agrinizin gitmesi icin agri kesici önerebilirim... en gec 3 güne kadar hala siddetli agrilariniz varsa mutlaa tekrar Dis Hekiminize gözükün ve bir Film cektirin.

Gecmis olsun.

teşekkür ederim.

dün gece baya biz ağrılıydı. uykuya zor daldım. ama şimdi bi nebzede olsa ağrı azaldı. sanırım zaman geçtikçe düzelecek.

Back
X