Dışarda bana kadın çok

Evet hiçbirimiz bağırıp çağıran bir adamla gece sevişmek istemeyiz. Ben de istemem. Çok çok haklısınız. Ama bir de şu taraftan bakın, bu adamın bu gerginliğinin sebebi size doyamadığından kaynaklanıyor. Bu onun agresifliğini haklar mı? Asla. Ama benim eşim de böyle. 1 hafta sevişmeyelim suratı turşu küpüne döner. Her şeye söylenir. İnanılmaz huysuz bir adam olur hiç çekilmez. Ama düzenli bir cinsel hayatımız varsa sabahına pamuk gibi uyanır. Bal küpü gibi şirinlikler yapar türküler söyler. Sürekli reddedilmek aslında kadın erkek hepimizi gerer ve huysuz oluruz. Siz eğer bu adamdan gerçekten soğuduysanız, ikinize de yazık etmeyin, yollarınızı ayırın. Ama seviyorsanız biraz buzları kırın. 3 ay çok çok uzun bir ara. Ha o laftan sonra içim doğrulmaz derseniz ki çok haklısınız kolay hazmedilir bir laf değil, olayı temelden çözmeniz yani ayrlmanız daha doğru olur.
Evet hazmedilir değil gün geçtikçe kullandığı kelimeler ağırlaşmaya başladı. Biri yazmıştı yorumlara çok aşağılayıcı diye. Evet tam olarak doğru kelime bu.

Bu yaşadığım konuyu mahkemeye taşısam bunu kanıtlamam gerekir mi? Evde ikimizdik, kimse bu duruma şahit olmadı. Kendisinin inkar ediceğini düşünmüyorum ama bellide olmaz.

Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Muhtelemen agzinla burnunun yeri değişirdi aman ha. Böyle adamlardan yapilan cocuklari düşünmek bile göğsümü sikistirio lanet dünya.

Muhtelemen agzinla burnunun yeri değişirdi aman ha. Böyle adamlardan yapilan cocuklari düşünmek bile göğsümü sikistirio lanet dünya.
Söyledim ona bunu düşün dedim ne hissederdin dedim. 10 yıldır Fiziksel bir şiddet yaşanmadı aramızda hiç. Zaten bunu yapıcak biri değil.tek sorunu o ses tonunu ayarlayamaması iken sarf ettiği kelimelerin ağırlaşmaya başlaması.

@poga bence sizin iletişim probleminiz var. Sen, eşin sana kaba davrandığı için uzaklşıyorsun.. eşin ise sen ondan uzaklaştığın için uzatıyor konuyu.. ve sürkeli aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Bence bugün güzel bi şekilde süslen, güzel kokular sür ve eşine yanaş. O arada söylersin kaba sözlerinden memnun olmadığını, üzüldüğünü.. (naz yap, ve problemin başladığı anı düşünüp konuşun..😊)

Cok saygisiz ve sevgisiz cumleler kurmus size karsi. Ona kadin coksa (kadinlarin bundan haberi varmi bilinmez) size erkek daha da çok. Hey allahim. Valla nasil insanlar var boyle inanamiyorum. Siz sustukca bu laflardan daha cok duyarsiniz sizde tepkinizi belli edin ,burda bu olanlara karsilik ne fikirler verilir de aksam haberleri gordukce geri cekiliyorum.
Allah kotu erkeklerin serrinden korusun tum kadinlari. Sorunlar aşılamıyorsa hukuk yolu en iyi yol sanirim.

10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
deseydiniz keşke bu tarz bir mevzu açıldığında bende hemen karşı atak yaparım ne düşündüğü de beni bağlamaz umursamam ister saysın ister sövsün. Ayrıca siz neden düzeninizi bozacaksınız birde çocuk varken değiştirin kilidi o gitsin onu hayranlıkla bekleyen kadınların yanına, siz sustukça o üstünüze gelmeye ve kendini haklı görmeye devam edecek.

Eşiniz sizinle birlikte olmak istiyor ama siz kaçıyorsunuz gibi geldi bana çünkü eşinizle konuştuğunuzda bile adam dile getirmiş “sana yanaştıkça itiyorsun beni” diye. Siz de dile getirmesenizde vücut dilinizle yaralıyorsunuz adamı. Burada çok okuyoruz kadın eşine yanaşmak istiyor adam “işim var, yorgunum, sabah erken kalkacağım” gibi bahanelerle ret ediyor kadını, kadın sevilmediğini, arzulanmadığını hissedip hırçınlaşmaya başlıyor. Siz de bir adım atın eşinize, 10 sene olmuş evleneli bunda gurur yapacak birşey yok

Agresifligin sebebi yatak odasi mevzulari olabilir mi? Kadin cok ama biirr ,kadinlar onun uzerine atlamayacak, ikiiii senin icindr erkeklerinde soyu devam ediyor yani ucc zaten cocuguna bakiyorsun sen o istedi diye degil ki...bence sakin aninda duzgunce konusun ama kuzum evliligi ayakta tutan en onemli unsurun kari koca iliskisi oldugu soylenir bunu da es gecmeyin

Söyledim ona bunu düşün dedim ne hissederdin dedim. 10 yıldır Fiziksel bir şiddet yaşanmadı aramızda hiç. Zaten bunu yapıcak biri değil.tek sorunu o ses tonunu ayarlayamaması iken sarf ettiği kelimelerin ağırlaşmaya başlaması.
Ne dedi cevaben? Adam senin kirilmamana alışmış madem bunu yapacak biri degil o zaman sen de ağır konuş bundan sonra çünkü belli ki sen sustukca yaptigini tolere edilebilir sanıyor.

Şımarmış işte
Sevgiden ilgiden
Kaybetme korkusu yok
Bu erkekler böyle yaratıklar
Kadın çokmuş ona
Ne tip kadınlar çok gerçi onlara yakışır bu lafları söyleyen adam
Çok kırıcı
Ne diyebilirim ki

Bence eşinizin içten içe size karşı büyüttüğü bir öfkesi var. Mesela eşim ne zaman benimle ilgilenmeyi azaltsa, beni ikinci plana atsa içten içe ona çok öfke beslemeye başlıyorum ve en ufak hataları dahi gözümde çok büyüyor. Bu bağırmaları yeni başladı bilmiyorum ama içinde dert ettiği birşey var öfkesinide böyle kusuyor herhalde.

@poga bence sizin iletişim probleminiz var. Sen, eşin sana kaba davrandığı için uzaklşıyorsun.. eşin ise sen ondan uzaklaştığın için uzatıyor konuyu.. ve sürkeli aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Bence bugün güzel bi şekilde süslen, güzel kokular sür ve eşine yanaş. O arada söylersin kaba sözlerinden memnun olmadığını, üzüldüğünü.. (naz yap, ve problemin başladığı anı düşünüp konuşun..😊)
Onursuz ol yazsanız yeterdi halbuki.

Terbiyesiz defolsun gitsin bakalım dışarda kaç kadın bulacakmış. Böylesine kapının kilidini değiştireceksin giremicek içeri

Ablacim eve alma sen de ona kopek gibi davran senden degerlisi olmaz. Insanin basina ne geliyorsa zaten sessiz sakin mulayim olusundan geliyor. Acma kapiyi disarida onu bekleyen kadinlar kuyruga girmistir kesin onlardan birinin evine gitsin yatsin.

10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Bunu diyen adam yuksek ihtimal aldatiyordur vardir bir seyler arastirin sessizce

Dahada kendini kötü hissetcen belki ama acaba aklımı karışık birimi varki

Size söylediği lafın altı boş degil malesef. Bu lafı söyleyip aldatmayan erkek yoktur tecrübe ile sabit. Cok üzüldüm sizin adınıza. Ama yüzde yüz aldatılıyorsunuz.

Back
X