Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

kızlar ya da kadınlar mı demeliyim ben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP

kızlar ya da kadınlar mı demeliyim ben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
Ne oldu sayın en mikemmel müslüman ?
Birden kibarlığı bırakıverdin
Lafta mıydı herşeyin senin
Özüne dönmüş gibisin

Asıl senin gibi insanların namus bekciliğine soyunan, insanları yaptıklarına yaşam tarzına göre yargılanan insanları Allah ıslah etsin. Hiç teklif almadığın için mutlu insanları çekmiyor olabilir misin ? Dünyayı kötü niyetli insanlar pisletiyor. El ele tutuşanlar değil. Sevişmek günahsa o yapanın derdi. Günah ölçer misiniz siz? Milleti inceleyeceginize açın kitap okuyun. Bakmayın görmeyin.

ortaya bi kemik attım doluştular yalamaya bırak yalasınlar iyice

Tabiriniz çok ağır değil mi ?
İlk konuyu açtığınız zaman fikir sormuşsunuz diye algıladım,gayet normal dedim,
Fakat akabinde sizinde şuanda bu formdaki insanlara söylediğiniz kelime çok ayıp,
Sizce buda günah değil mi ?
Yalamak falan....

sa-na-ne???
ne demis buyukler para ile iman kimde bilinmez
biraz relaks
sanami kaldi insanlari yargilanak? kendini ne zannediyorsun?
burda senin yuzunden yorum yapip gunaha giren insanlarin gunahlari senin boynunabizi gunaha soktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…