- 21 Şubat 2015
- 858
- 1.884
- 83
- Konu Sahibi ankarasekreter
-
Sataşacak çok yer var da umutsuz vakasın ...tatlım..başka yerden sataşamadığın için eski konuma girmen normal tabi..
bu yorum tam kiblemelik,ortaya bi kemik attım doluştular yalamaya bırak yalasınlar iyice
Ne oldu sayın en mikemmel müslüman ?kızlar ya da kadınlar mı demeliyimben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
Vajinamizin derdi sana kalmadi..kızlar ya da kadınlar mı demeliyimben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
ulu insan yine gel özletmekızlar ya da kadınlar mı demeliyimben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
evet burda kızlar yada kadınlar varda, senin ne olduğun belli bile değilkızlar ya da kadınlar mı demeliyimben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
kızlar ya da kadınlar mı demeliyimben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
ortaya bi kemik attım doluştular yalamaya bırak yalasınlar iyice
evet burda kızlar yada kadınlar varda, senin ne olduğun belli bile değil
Libidom kiprasti sen gadin deyince. Seviselim mi?
kızlar ya da kadınlar mı demeliyimben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
sa-na-ne???ne acizsiniz be...günahlarınıza sığınarak beni dışlamaya çalışıyorsunuz...sanırım siz modernlere(!) söyleyecek bir sözüm yok! söylesem boşa gider yazık!!
buyrun şimdi istediğiniz kadar o normalleştirdiğiniz günahlara bir kez daha sığının!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?