• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı çıkmak için can atan koca

Ayline parlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
179
91
48
Eşim yoğun çalışıyor vardiyalı bir gün evde bir gün yok olduğu günde maça gidiyor ben bunu sorun yapınca da ne var 1 2 saat gidip geliyorum diyor zaten akşam 6 buçuk da eve geliyor yeemeğini yiyor 8 buçuk 9 da hoop spora gece çalıştığında da öyle bende gündüz gidiyorum bazen hiç göremiyorum birbirimizi göreceğimiz zamanda dışarı çıkıyor itiraz edeince de ne var 1 2 saat diyor ayrıca biri okula giden biri bebek 2 de çocuğumuz var o kadar yük sırtımdaki yani bazen diyorum bu adam sadece yemek yiyor yatıyor evde....benimle ilgili hiç bir planı yok ben sorun çıkarınca da beni suçluyor çalışıyorum hiç dışarı çıkmıyorum bilmem ne hafta sonu için plan yapmıştık çocukları bırakacaktır baktım bugün arkadaşları ile plan yapmış bozuldum sonra kendime engel olamadım sorun çıkardım kavga ettik şimdi beni araya sıkıştırmaya çalışıyor ama benimle yaptığı plan üzerine nasıl başka plan yapar beni önemsemiyor 2 çocukla çalışan bir kadınım mücadelemi görmüyor. Bugün tartışmada bana seni bazen böyle huzursuzluk yapınca öldürmek istiyorum dedi ama gerçekten öldürmek dedi şimdi bana yazıyor çiziyor yarın gidelim diye ayrıca evde de yok planını iptal etmedi çıktı dışarı hiç bir şey engel olmuyor kendisine bende evde kendimi yemekle meşgulüm.

Son düzenleme:
Eşim yoğun çalışıyor vardiyeli bir gün evde bir gün yok olduğu günde maça gidiyor ben bunu sorun yapınca da ne var 1 2 saat gidip geliyorum diyor zaten akşam 6 buçuk da eve geliyor yeemeğini yiyor 8 buçuk 9 da hoop spora gece çalıştığında da öyle bende gündüz gidiyorum bazen hiç göremiyorum birbirimizi göreceğimiz zamanda dışarı çıkıyor itiraz edeince de ne var 1 2 saat diyor ayrıca biri okula giden biri bebek 2 de çocuğumuz var o kadar yük sırtımdaki yani bazen diyorum bu adam sadece yemek yiyor yatıyor evde....benimle ilgili hiç bir planı yok ben sorun çıkarınca da beni suçluyor çalışıyorum hiç dışarı çıkmıyorum bilmem ne hafta sonu için plan yapmıştık çocukları bırakacaktır baktım bugün arkadaşları ile plan yapmış bozuldum sonra kendime engel olamadım sorun çıkardım kavga ettik şimdi beni araya sıkıştırmaya çalışıyor ama benimle yaptığı plan üzerine nasıl başka plan yapar beni önemsemiyor 2 çocukla çalışan bir kadınım mücadelemi görmüyor. Bugün tartışmada bana seni bazen böyle huzursuzluk yapınca öldürmek istiyorum dedi ama gerçekten öldürmek dedi şimdi bana yazıyor çiziyor yarın gidelim diye ayrıca evde de yok planını iptal etmesi çıktı dışarı hiç bir şey engel olmuyor kendisine bende evde kendimi yemekle meşgulüm.
Vardiye değil
Vardiya

😂😂😂😂Allah iyiliğinizi versin güldüm yaaa sinirim bozuk bozuk telefondan oldun sinirden nasıl yazdım bilmiyorum plana da olan yazmışım düzelttim onu da düzelteyim de Türkçem bozulmasın şu durumda

koca vasfı olmayan herıflere koca, baba vasfı olmayan erkeklere babalık rolü yuklersenız boyle olur. Bu tıp erkekler en basından berı kendını bellı eder. Olmazı oldurursanız huyuna katlanacaksız
Öyle miydi acaba yanlış yapma hakkımız yok mu katlanmak yani şu aralar çok sınırdayım katlanmaya da bilirim galiba ...

Öyle miydi acaba yanlış yapma hakkımız yok mu katlanmak yani şu aralar çok sınırdayım katlanmaya da bilirim galiba ...
Kaç senelik evlisiniz ve kaç sene tanışık kaldıktan sonra evlendiniz? Bunlar çok önemli uzmanlar bas bas bağırıyor 3 sene sevgililik 3 sene evlilikten önce çocuk yapmayın karşı tarafla dengeleri oturtmadan, yaşanacak tüm duyguları görmeden çocuk yapmayın diye

Adam sızı oncelıklendırmıyor bıle. Boş muhabbet yaptıgı arkadaslarıyla bulusmak ıcın can atıyor. Calısıyorsanız boşayın ya da aklını basına alması ıcın cıddı cıddı konusun

Kaç senelik evlisiniz ve kaç sene tanışık kaldıktan sonra evlendiniz? Bunlar çok önemli uzmanlar bas bas bağırıyor 3 sene sevgililik 3 sene evlilikten önce çocuk yapmayın karşı tarafla dengeleri oturtmadan, yaşanacak tüm duyguları görmeden çocuk yapmayın diye
2 sene konuştuk 1 sene nişanlı kaldık. 2 buçuk sene sonra da çocuk oldu çocuklarım arasında 7yaş var 11 yıl oldu evleneli ama bilmiyorum ya karakter meselesi bazen gerçekten çok bilinmiyor 2. Çocuktan önce herşey yolunda gibiydi çocuk olunca ben doğal olarak kısıtlandım ama bu kadar anlayışsızlık adil değil

Sizce de garip değil mi? Böyle yapan adamlara dedik ki sen plan yap bakalım. Sen onu da yapmışsın. Adam yaptığın planı bırak sana değer verse sence seni önceliği yapmaz mı? Ne desek boş aynı tas aynı hamam devam eder bu

Adam sızı oncelıklendırmıyor bıle. Boş muhabbet yaptıgı arkadaslarıyla bulusmak ıcın can atıyor. Calısıyorsanız boşayın ya da aklını basına alması ıcın cıddı cıddı konusun
Çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Ciddi konuşmanın her zaman sonucu kavga ve nedense hep ben anlayışsız suçlu oluyorum artık tahammül edemiyorum. Bana bir tek sen sorun yapıyorsun diyor diğer eşlerle kıyaslıyor.

Sizce de garip değil mi? Böyle yapan adamlara dedik ki sen plan yap bakalım. Sen onu da yapmışsın. Adam yaptığın planı bırak sana değer verse sence seni önceliği yapmaz mı? Ne desek boş aynı tas aynı hamam devam eder bu
Tabiki garip ona tahammül edemiyorum zaten. Kavga ettik o kadar zorluyor ki bazen beni yani ben mesela evde oturmaktan rahatsız olmuyorum ama o sürekli arayışta öyle kalabalık erkek grubu bir iş ortamı olmasına rağmen...

Eşim yoğun çalışıyor vardiyalı bir gün evde bir gün yok olduğu günde maça gidiyor ben bunu sorun yapınca da ne var 1 2 saat gidip geliyorum diyor zaten akşam 6 buçuk da eve geliyor yeemeğini yiyor 8 buçuk 9 da hoop spora gece çalıştığında da öyle bende gündüz gidiyorum bazen hiç göremiyorum birbirimizi göreceğimiz zamanda dışarı çıkıyor itiraz edeince de ne var 1 2 saat diyor ayrıca biri okula giden biri bebek 2 de çocuğumuz var o kadar yük sırtımdaki yani bazen diyorum bu adam sadece yemek yiyor yatıyor evde....benimle ilgili hiç bir planı yok ben sorun çıkarınca da beni suçluyor çalışıyorum hiç dışarı çıkmıyorum bilmem ne hafta sonu için plan yapmıştık çocukları bırakacaktır baktım bugün arkadaşları ile plan yapmış bozuldum sonra kendime engel olamadım sorun çıkardım kavga ettik şimdi beni araya sıkıştırmaya çalışıyor ama benimle yaptığı plan üzerine nasıl başka plan yapar beni önemsemiyor 2 çocukla çalışan bir kadınım mücadelemi görmüyor. Bugün tartışmada bana seni bazen böyle huzursuzluk yapınca öldürmek istiyorum dedi ama gerçekten öldürmek dedi şimdi bana yazıyor çiziyor yarın gidelim diye ayrıca evde de yok planını iptal etmedi çıktı dışarı hiç bir şey engel olmuyor kendisine bende evde kendimi yemekle meşgulüm.
Siz de ayrı planlar yapın o halde.Giderse gitsin umursamayın siz de çocuklar uyuduktan sonra spor falan yapın kitap okuyun kendinizle vakit geçirmenin tadına varın

Ters psikoloji uygula, bakalım nolacak. O bir yere gidecekse " aa tamam canım, ben de çocuklarla şuraya gidecektim zaten " de. O evde yokken çocukları al bir yerlere git, arkadaşlarınla görüş. Kocan eve gelince sohbet sırasında " ben de çocuklarla bugün şuraya gittim, iyi geldi" de. Şu aralar hem evde hem dışarıda saçına, kıyafetine ayrıca özen göster. Yüzün hep gülsün, kocanı umursama. Ee tüm bunlardan sonra adam " benim hanıma noluyor, kaçırmayayım gül gibi hatunu" der herhalde. 🤣🤣

Kavga, stres, dövüş nereye kadar. Bir de böyle dene. Hem en çok sana faydası olur, kendine gelirsin, enerjin yükselir.

Calisan kadin boyle bir adami niye cekiyor tam olarak?

Sizinle plan yapmaması mı üzüyor yoksa yardımcı olmaması mı
Her ikisi de yani bana dair hiç fikri yok gibi bende sıkıldım mı bunaldım mı iş çocuk başka hiç hayatım yok boş zamanlarımda ödev yaptırıyorum yani bir kere mutfağı yalandan toplasa geçen topladım ya diyor bir daha sanki hiç yemek yenmiyor

Ters psikoloji uygula, bakalım nolacak. O bir yere gidecekse " aa tamam canım, ben de çocuklarla şuraya gidecektim zaten " de. O evde yokken çocukları al bir yerlere git, arkadaşlarınla görüş. Kocan eve gelince sohbet sırasında " ben de çocuklarla bugün şuraya gittim, iyi geldi" de. Şu aralar hem evde hem dışarıda saçına, kıyafetine ayrıca özen göster. Yüzün hep gülsün, kocanı umursama. Ee tüm bunlardan sonra adam " benim hanıma noluyor, kaçırmayayım gül gibi hatunu" der herhalde. 🤣🤣

Kavga, stres, dövüş nereye kadar. Bir de böyle dene. Hem en çok sana faydası olur, kendine gelirsin, enerjin yükselir.
Benzer şeyler yazacaktım. Kadın iki çocukla evde, nasıl olsa bir yere gidemez düşüncesindeler. Hatta artırıyorum, kendine bir hobi kursu bulmalı, bir de spor salonuna kaydolmalı. Haftanın dört günü de kaynanası yakınsa çocukları başına atıp kocasından önce kendini dışarı atmalı. Eve gelince de neşesini korumalı ki koca kişisine bu kadın dışarıda neden daha mutlu diye sorgulatmalı.

Back
X