Dışarı çıkmak için can atan koca

Kocanız evli ama bekar takılmak istiyor. Eğer siz takmayıp evde oturayım bende keyfime bakayım yok çocukları alayım çıkayım derseniz onun işine gelir. “Senin özel alanın varsa benimde özel alanım olucak ve sen bakıcaksın çocuklara bende çıkıcam. Madem birbirimize iyi gelmiyoruz herkes ayrı gezsin bundan sonra artık nereye kadar giderse”deyin. Bende eşime “birgün senin evde olman beni rahatsız ederse bilki
Artık seni hiç sevmiyorumdur”demiştim. Ki benimki iş için çıkıyordu.

Bunlar genelde bekarken kendilerini belli ediyorlar

Arkadaşımın eşi böyle, evlendikleri günden beri 8-9’dan önce eve gelmez çalışma saatlerini karısının evde olduğu saatlere ayarlıyor

Sevgisizlik ve gözüdışardalık bu başka bir şey değil

Ay şiddet de varmış zaten şok oldum eski konunu okuyunca

Bir de kızar şimdi eskilerle ne alakası var bu sorunum yepyeni? diye

Çok haklısınız. Hafta içi için birşey diyemiyorum ama eşiyle ailece plan yapıp üstüne arkadaşlarıyla yapması malesef bizlerde değersizlik hissi yaratıyor.

Alan tanimak lazim elbette sosyallescek sende , ama önceligi ev olmali bencede haklisin yani iyce konusmak lazim cek karsina konus.

Ayyy sinir krizi geçirmelik bir eş. Pardon bu bir eş değil davar. Kusura bakmayın ama ne eş olmayı ne baba olmayı hak etmeyen her şeyi size ittirmiş bir sürüngen. Çok gıcık oldum. Ayrıca sizin için endişelendim. Size ve çocuklara bir şey yapabilir gibi geldi.

2 çocukla cesaret konusunda sıkıntı dayım ama arkadaşım da böyleydi en son ip koptu bizde o süre daha dolmadı galiba
Niye 2. Çocuk zaten bu adama?neye cesaret edemediğini anlamadım, adam zaten evi hizmeti görülen otel olarak kullanmaktan başka bir halt yapmıyor ki

Evet eleştirileri kabul ediyorum. Ama ona sorsanız çok çalışıyor bizim için çok iyi biri yaşanan kavgaların sorumlusu ben olduğum için iş bu noktaya geliyor benim anlayışsız kavgacı olmam ben hiç anlamadım sürekli buna inandırmaya çalışıyor beni sürekli söz veriyor olumsuz durumlardan sonra aşırı ilgili davranıyor sürekli sözel olarak beni sevdiğini söylüyor hiç pişman olmamış benimle evlendiği için falan büyük kavgalardan sonra görmeniz lazım ama tükendim...biz boşanmayalım ben sensiz yapamam bazen çok daha farklı dramatize sözcükler kandırılıyor muyum ama inanmıyorum ama ya gerçekten mi acaba diye umut etmekten kendimi alamıyorum...aslında her şeyi de düşünüyorum şu son 1 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…