- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Bu arada bende yurt dışı üniversite hayali kuramiyorum malesef çocuk artık burdan yükseği kendisi burslu kazansınEvet malesef öyle gerçekten belki bazı çocuklar kolayca iyi bir üniversite kazanabilir kapasiteye olabilir ama şahsen ben üç sene dershaneye gittim .şimdi kardeşime eşit şartları sağlamak neredeyse dört beş katı fiyat .
Bir anne babanın da çocuğa vizyon katma sorumluğu var bence baba asker olduysa çocuğu daha ileri aşamaya çalışmalı bence ki biz ülke olarak daha iyi bir yere gelebilelim. Benim çocuğum neden Boğaziçi , Galatarasay üniversitesini hedefleyemesin
Neden insanların adına karar veriyorsunuz?Evlenecek olan erkek karısını çalıstıracaksa evlenmemeli. Kadın da çalısmak istiyorsa evlenmesin.
İşveren de hazır kıta bekleyip duruyordu, belli yaşa gelmiş deneyimsiz belki de çocuklu kadını işe alalım diye.Sizde ileride bi basıma kalmamı düsünmemi istiyosunz bu da çok saçma. Zaten bi basıma kalsam çalısırm
Tatil mi? Bi şekilde borçsuz geçinebiliyorsan şükredeceksin.10 binle tatile de gidilmez artık.
Üniversiteye hazırlık için dershane de 15 binden başlıyor. Onu da ben eklemiş olayım.
Hayır diyelim ki çok zeki bir çocuk ve sıradan okullarla, dershaneye falan gitmeyerek ülkenin en iyi tıp fakültesini, diş hekimliği fakültesini kazandı günümüz şartlarında. Eee, 10 bin lira maaşla okutabilecekler mi onu o okullarda? Bu fakültelerde okuyanların ailelerine masrafı zaten 10 bin falan. Şimdi fakir edebiyatı yapanlar gelecek devlet okutuyor onları diye, şimdiden he he deyip geçeyim. Pembe bulutların üzerinde süzülüyor bağzı insanlar.Evet malesef öyle gerçekten belki bazı çocuklar kolayca iyi bir üniversite kazanabilir kapasiteye olabilir ama şahsen ben üç sene dershaneye gittim .şimdi kardeşime eşit şartları sağlamak neredeyse dört beş katı fiyat .
Bir anne babanın da çocuğa vizyon katma sorumluğu var bence baba asker olduysa çocuğu daha ileri aşamaya çalışmalı bence ki biz ülke olarak daha iyi bir yere gelebilelim. Benim çocuğum neden Boğaziçi , Galatarasay üniversitesini hedefleyemesin
Neden ikinci el kitaplar almıyorsunuz ? Yada kütüphaneden ödünç almıyorsunuz ?20 aylık oğluma bu ay aldığım kitaplar yaklaşık 4 haneli rakamlarda. Üniversite hazırlığa gelene kadar...
Foruma girişimi sizin konunuzla kutlayayım bari. Konuyu sildiğiniz için sizi raporladım.Çok kırıcısınız. Kadınlara yüklenen bi tek erkeklar değilms kadınlar da kadınlara yükleniyomu. Aklı olan buraya derdini yazmaz yazarsa dert üstüne dert biner.
Evet ama ben gidemem mesela.Daha önemli bir ihtiyacımı göreyim diye düşünürüm.Gidilir de
3. 4. Sınıf bir yer olur
Tesekkür ederimForuma girişimi sizin konunuzla kutlayayım bari. Konuyu sildiğiniz için sizi raporladım.
İyi akşamlar
Eki Görüntüle 3050828
Tesekkür ederimüyeliğim kapanırsa çok iyi olur benim için. Burası hemcinsini ezenlerin yeri feministim diye geçinirler bi de. İşim yok buralarda.
benim kardeşim biri şehir dışında mühendislik okuyor hey yavrum hey devlet yurdunda kalıyor ama aylık masrafı üç bini buluyordur . Kitaplar oradaki masraflar derken gerçekten imkansız işte iki kız kardeşim var birini seneye özel okula verecekler işte şehir dışında okuyan bitirinceHayır diyelim ki çok zeki bir çocuk ve sıradan okullarla, dershaneye falan gitmeyerek ülkenin en iyi tıp fakültesini, diş hekimliği fakültesini kazandı günümüz şartlarında. Eee, 10 bin lira maaşla okutabilecekler mi onu o okullarda? Bu fakültelerde okuyanların ailelerine masrafı zaten 10 bin falan. Şimdi fakir edebiyatı yapanlar gelecek devlet okutuyor onları diye, şimdiden he he deyip geçeyim. Pembe bulutların üzerinde süzülüyor bağzı insanlar.
Feminizim kadın ve erkeklerin sosyal, hukuksal ve diğer statülerde eşit olmasını isteyen bir düşünce tarzıdır ki eminim daha iyi cümlelerle açıklayan arkadaşlar olur . Feminizim den ne anlıyorsunuz bilmem ama her yazdığımda sizin haklarinizi düşündüm . Eşinizin sizi aldatması sizden ayrılması veya ölmesi durumunda haklarınizin az olmaması ve mağdur olmamanız için yazdık hatta gelecekteki çocuklarınız için örnekler verdik .Kendi hayatlarımızdan . Bence bu kadar gıcık olacağınıza bu kadar kadın toplanmış ne anlatıyor diye bakınTesekkür ederimüyeliğim kapanırsa çok iyi olur benim için. Burası hemcinsini ezenlerin yeri feministim diye geçinirler bi de. İşim yok buralarda.
Yannış biliyorsun. Feminizm, halkın kendi kendini yönetmesidirFeminizim kadın ve erkeklerin sosyal, hukuksal ve diğer statülerde eşit olmasını isteyen bir düşünce tarzıdır ki eminim daha iyi cümlelerle açıklayan arkadaşlar olur . Feminizim den ne anlıyorsunuz bilmem ama her yazdığımda sizin haklarinizi düşündüm . Eşinizin sizi aldatması sizden ayrılması veya ölmesi durumunda haklarınizin az olmaması ve mağdur olmamanız için yazdık hatta gelecekteki çocuklarınız için örnekler verdik .Kendi hayatlarımızdan . Bence bu kadar gıcık olacağınıza bu kadar kadın toplanmış ne anlatıyor diye bakın
Hayır feminizm siz yanlış biliyorsunuz .Yannış biliyorsun. Feminizm, halkın kendi kendini yönetmesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?