Dısarıda çalısmak istemiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Bu arada bende yurt dışı üniversite hayali kuramiyorum malesef çocuk artık burdan yükseği kendisi burslu kazansın
KudrAlobar

Gercekten şu hayattaki amaciniz evlenip evde oturmak mi? Calismadan, kazanmadan, kendi ayaklarının uzerinde durmanin ve kimseye muhtac olmadan yasamanin zevkine varamadan gecip gitmek mi bu dunyadan?

Esinizin verecegi 3 kurusa muhtacsiniz farkindasiniz değil mi? Onun eline bakiyorsunuz...
Ne acı.

Ben boyle bir seyi kendime asla yediremem, her zaman derim 3 kurusta olsa kendim kazanacagim, harcayacagim.

Siz boyle mutluysaniz yapacak birsey yok
Sizin icin suan 2 dakika uzulur gecerim.

Sizde ileride bi basıma kalmamı düsünmemi istiyosunz bu da çok saçma. Zaten bi basıma kalsam çalısırm
İşveren de hazır kıta bekleyip duruyordu, belli yaşa gelmiş deneyimsiz belki de çocuklu kadını işe alalım diye.

Hayır diyelim ki çok zeki bir çocuk ve sıradan okullarla, dershaneye falan gitmeyerek ülkenin en iyi tıp fakültesini, diş hekimliği fakültesini kazandı günümüz şartlarında. Eee, 10 bin lira maaşla okutabilecekler mi onu o okullarda? Bu fakültelerde okuyanların ailelerine masrafı zaten 10 bin falan. Şimdi fakir edebiyatı yapanlar gelecek devlet okutuyor onları diye, şimdiden he he deyip geçeyim. Pembe bulutların üzerinde süzülüyor bağzı insanlar.

Çalışmak istemeyen kadına neden hortlak muamelesi yapılmis ki? Aynı ülkede mi yaşıyoruz? Bizim ülkemizde "ev kadınlığı" bir meslek ismi
Hem kadın eşim uzman demiş. 10 bin aldığına göre doğuda uzman çavuştur, büyük sehrin maaşı daha düşük.
Kadinin da eğitimi,mesleği,zanaati yok. Ya kocasının dediği gibi lise kpss'e girecek düz memur olabilecek (yapabilirse) ya da küçük şehirde ne bulabilirse, fabrika tezgahtarlık falan.
Tatmin olacağı, üretken hissedeceği, saygin bir işi çok zorlamadikca zaten olmaz.
Eşi de kendi de ataerkil kafada. Çalışsa bile ev sorumluluğunun kendi 'gorevi' olduğuna yürekten inanmış. Eşi desen 'yemek yapmazsam bosar' cümlesini rahatça kurabileceği kafada birisi.
Evinde temizliğini yemeğini yapıp kendi keyfine göre yata yuvarlana yaşama ihtimali varken neden başında bir patronun gözetleyecegi -bedenen yorucu bir işte sabah akşam çalışıp bir de akşam evin tüm işini yemeğini yapıp bir de kocasının 'ev pis' ignelemelerine maruz kalsın ki?
Zaten 'evin geçimi erkektedir' kafasındaki kadın maaşını da doya doya harcayamaz,hatta komple eşine verir.
Bu hikayede neden çalışsın ki istemediği halde?
Herkeisn hayata baktığı pencere farklı

Çok kırıcısınız. Kadınlara yüklenen bi tek erkeklar değilms kadınlar da kadınlara yükleniyomu. Aklı olan buraya derdini yazmaz yazarsa dert üstüne dert biner.
Foruma girişimi sizin konunuzla kutlayayım bari. Konuyu sildiğiniz için sizi raporladım.

İyi akşamlar

Foruma girişimi sizin konunuzla kutlayayım bari. Konuyu sildiğiniz için sizi raporladım.

İyi akşamlar

Eki Görüntüle 3050828
Tesekkür ederim üyeliğim kapanırsa çok iyi olur benim için. Burası hemcinsini ezenlerin yeri feministim diye geçinirler bi de. İşim yok buralarda.

benim kardeşim biri şehir dışında mühendislik okuyor hey yavrum hey devlet yurdunda kalıyor ama aylık masrafı üç bini buluyordur . Kitaplar oradaki masraflar derken gerçekten imkansız işte iki kız kardeşim var birini seneye özel okula verecekler işte şehir dışında okuyan bitirince

Tesekkür ederim üyeliğim kapanırsa çok iyi olur benim için. Burası hemcinsini ezenlerin yeri feministim diye geçinirler bi de. İşim yok buralarda.
Feminizim kadın ve erkeklerin sosyal, hukuksal ve diğer statülerde eşit olmasını isteyen bir düşünce tarzıdır ki eminim daha iyi cümlelerle açıklayan arkadaşlar olur . Feminizim den ne anlıyorsunuz bilmem ama her yazdığımda sizin haklarinizi düşündüm . Eşinizin sizi aldatması sizden ayrılması veya ölmesi durumunda haklarınizin az olmaması ve mağdur olmamanız için yazdık hatta gelecekteki çocuklarınız için örnekler verdik .Kendi hayatlarımızdan . Bence bu kadar gıcık olacağınıza bu kadar kadın toplanmış ne anlatıyor diye bakın

Yannış biliyorsun. Feminizm, halkın kendi kendini yönetmesidir

Yannış biliyorsun. Feminizm, halkın kendi kendini yönetmesidir
Hayır feminizm siz yanlış biliyorsunuz .
Kadınin kadına düşman olmasıdır .
Kadınların dışarda köle gibi erkeklerle eşit şartlarda çalıştırılmasıdir.
Birde feminizmi kıskanç kadınlar çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…