- Konu Sahibi ayisiltisi
evet bayanlar burdan birbirimize fikir taktik tavsiye artık adı her neyse tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Dişiliği konuşturma sanatı show timeee:) :118:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bayanlar burdan birbirimize fikir taktik tavsiye artık adı her neyse tecrübelerimizi paylaşıyoruz.Dişiliği konuşturma sanatı show timeee:) :118:
Güzel topic.Aslında her kadın yapabilir bunu çok basit erkkler biraz bu konuda zayıflar bunu hepimiz biliriz.Ama önemli olan dogru yerde dogru şeyleri yapmaaak![]()
herkese günaydınn bayanlarrr:)valla 4yıılık ayrıldıgım sevgileme nazaran şimdikinden bahsediyorum ne yaptıysam tersini yapıyorum sonuçmu ? yakında yüzük takıcaz hahahaha.
mesela ne diyorsa tersini yapın ama bunu yaparken vücut diliniz konussun azınız baska konussun bedenınınz başka haya yaptıgınızda sırnasın küçük kız çocugu gibi yawsayın:) o hatalıykende afedersiniz azına..... :) dün bowlingde senn için bi delilik yapayımmı dedi yap dedim herkesin içinde sevi cok seviyorum aşkım dedi kucakladı döndürüyo ben ne yaptım askım show gerek yoktu bunu zaten biliyordum dedim sonra tavır yaptı bilmem ne 2öpücük bi gülücük ayakkabılarımı giydiriyo çıkarıyo herkes ona bakıyo çok komikti:)![]()
burdan çocuğu parmağında oynattığını söyleyebiliriz o zamanyazık çocuğa ya
![]()
![]()
eh madem öyle ben de bir kaç taktiği sıralayayım(bunları bir evlilik terapistinin kitabından aklıma geldiği kadar yazıyorum =)
---ilişkide kendi kimliğimizi korumamız, karşı tarafa fazla bağlanıp onu sıkmamamız (fazla ilgi erkekleri uzaklaştırıp, kapanmalarına neden olur, ayrıca cinsel ilgilerini de kaybederler)
--- öfkelendiğimizde ya da kırgınlık hissettiğimizde onunla direk mücadele etmemiz. karşı tarafla bunu paylaşmamız ama suçlamadan, tehdit etmeden, suçlu kim diye aramaktan ziyade sorunu çözmeye odaklanıp çözümü aramak ve uygulamaya çalışmak
---erkekleri oldukları gibi kabul etmek. onlar duygularını bizim gibi gösteremezler, bu yüzden sevgileri gösterme tarzlarından dolayı onları eleştirmemek ve oldukları gibi kabul etmek... eğer sevgisini gösteremiyorsa zaten bunu öğrenememiştir, bu yönden onu yargılamamak...
---her ne kadar göstermeseler de erkeklerin ilişkiye aslında kadınlardan daha fazla bağımlı olduklarını bilip buna göre davranmak. erkek bir ilişkiye bağlandıktan son derece bağımlı hale gelir.
---onun için sıradışı şeyler yapıp, beynindeki yerimizi sağlamlaştırmak.
---kendi beklentilerimizin farkına varıp bunları gerçekleştirmediği için ona olan içerlememizin önüne geçmek. mesela bizi terk etmesinden ya da sevmemesinden korkup bu yönden ona sevgisini göstermesi için baskı yapmamız yani kendi güvensizliğimizden dolayı onu zorlamamız ters teper ve daha fazla uzaklaşmasına sebep olur. bunun yerine onu duygularında serbet bırakmak erkek kendini güvende hissettiğinde duygularını açacaktır...
şimdilik aklıma gelenler bunlar![]()
ewet çok mantıklı seyler fakat her dediğinede he diyip bağlanmazkı zaten bi süre sonra çok motomon standart bayan modeli olarak görüyorlar erkekler birasda zoru seviyor gecen bi erkek arkadasm hep düzenli ilişkisi olmadıgından yakınıyor çokda yakışıklı bir sürü talibi var ama cocugun dediği sey-beni çekip cevirebilecek hakkımdan gelecek hatun lazım :) aynen bole dedi![]()
ewet çok mantıklı seyler fakat her dediğinede he diyip bağlanmazkı zaten bi süre sonra çok motomon standart bayan modeli olarak görüyorlar erkekler birasda zoru seviyor gecen bi erkek arkadasm hep düzenli ilişkisi olmadıgından yakınıyor çokda yakışıklı bir sürü talibi var ama cocugun dediği sey-beni çekip cevirebilecek hakkımdan gelecek hatun lazım :) aynen bole dedi![]()
tanıyormuyuz o arkadasını hayatım![]()
sen tanıyorsun kuzu samet böle dersi hep bide benm eski şenol varya oda ole derdi adamın mankenlerle takılıyordu bende ne buldun diyordum bana kök söktüre bilen ve hayır diyen tek kızsın derdi hep heeheh![]()