Dişiğini konuşturma sanatı :) tavsiyeler,taktikler ne yapmalı nelerden kaçınmalı ...

bunu taktik olarak mı değerlendirirsiniz bilmiyorum ama mesela benim uyguladığım bir yöntem var çok işe yarar..ilişkimde beni hep karlı çıkarır..

onu sık sık tşk ederim..ufak tefek sebepler dahi olsa..mesela ogün çok mu güler yüzlü çok mu esprili "bugünki güler yüzün için şakaların için tşk ederim"derim..rutin beni arama periyotlarına bile "beni ihmal etmediğin için tşk ederim"derim..aslında bana sarılmalarının hiçbirinin arasında pek bi fark yok ama ben "bugün sıcacık sarıldın bana sağol"derim..yani onu sık sık takdir ederim..buda bana herhangibir hatasında onu eleştirebilme hakkını doğurmuş oluyor..vede çok tepki göstermiyor..usul usul dinliyor..

çünkü biliyorki yiğidimi sırası geldimi öldürsemde sırası gelincede hakkını veriyorum..oda gık etmiyor..:51: aslında kişisel gelişim kitaplarındada sık sık karşılaştığım bir yöntem..sevdiğinizi alalade gördüğünüz şeylerde bile tşk edin ihmal etmeyin diyor..bende işe yarıyor tecrübeyle sabit..

seninki kadar sık sık olmasa da aynen bu taktiği bende uyguluyorum ve bizde de işe yarıyor, adamları sadece kötü zamanlarında eleştirmemeli dimi ama arada gururlarını da okşamalı, takdir etmeli :34:

Back