Kızlar bu uygulamaya dikkat edin ben bir ara haftada bir gün yapıyordum bunu takip eden ayda adetim bozuldu . Ki bunu yapana dek çok düzenliydi normalde. Bu uygulamadan sonra bir hafta adet olamadım onun üstüne lekeleme şeklinde 3 hafta oldum doktora gidip ilaç kullanarak düzeltebildim anca .
Sizde nasıl bir etki yaratır bilmiyorum . Deneyin isterseniz belki işe yarar. Belki benim zaten dişil enerjim vardı ve fazla geldi bu da olabilir . Ama etkiledi beni. Belki ayda bir falan yapılabilir haftada bir çok gelmiştiroha tam deniyim dicektim. iyi ki yazdınız bu yorumu.
dışardan ben de çok minnoşum. iş yerindeki çalışma masam defterim kalemlerim telefon kaplarım kıyafetlerim rengarenk. herkes de der ne kadar sevimlisin minnoşsun falan. ammavelakin ölümüne eril enerji taşıyorum bu hesapta. o yüzden enerji menerji umrumda değil ahahahahha.
futbol, kurtlar vadisi ve sci-fi nerdi bir kız olur mu ya
ayrıca çok hırslı sinirli bir insanım ya sertim. böyle hürrem ve zeyna karışımı bir kadın oldum napcam bilmiyorum. tuz döksem iyiydi siz yazınca böyle üzüldüm.
bi sadece manitamın kollarında kediye dönüşüyorum. onun yanında sakinliyorum. yerim onu.
Dişil enerjininiz fazlaysa nasıl tuzlu sudan dolayı adetiniz etkileniyor. Doktor mu dedi tuzlu sudan dolayı diye. Sizin tahmininz olan bir durum benceSizde nasıl bir etki yaratır bilmiyorum . Deneyin isterseniz belki işe yarar. Belki benim zaten dişil enerjim vardı ve fazla geldi bu da olabilir . Ama etkiledi beni. Belki ayda bir falan yapılabilir haftada bir çok gelmiştir
Evet maalesef . O dönem başka değişik hiç bir şey yapmadım. Hamile kaldım sanmıştım hatta. Çünkü tuzlu suyla hamile kalan da çok oluyormuş. Korunmasına rağmen. Bende korunmuştum ama böyle bir durum yaşadım. Adet döngüsünü etkilediği bir gerçek. Hamile kalanları da duyduktan sonra .Tuzlu sudan dolayı mı ?
evet ve dans . oryantal fılan sevıyorsanız evde derslerıızleyıp oynayın cok etkılıKurs ya da spor tavsiye edebilirim
inan şirine gibiyim zaten ama sıkıyor bir yerden sonra başka şirine istiyor can. manita yapmam,yapamam zatenşirinler kasabasındaki şirine gibi takıl sen de. minnoşluğunu sürdür ama cool takıl, ortamdan manita yapma.
Oryantel ve zumbaevet ve dans . oryantal fılan sevıyorsanız evde derslerıızleyıp oynayın cok etkılı
evet şakira kemerim var bazen takıp oynuyorum aynanın karşısında hem terlıyorum hem dişilleşiyorumOryantel ve zumbaKıpır kıpır danslar
Ben öyle bir şey hiç yaşamadım ama çok enteresandı . Günü salıysa atıyorum salı günü olur o bile şaşmazdı. Ki tuzlu su gebeliğe de etkili neden adet düzenini etkilemesin ki . Yaşadım biliyorum. Herşeyin fazlası zarar belki fazla geldi bana bilemiyorum.Tuzlu sudan mı yani.
Onunla alakalı değildir bir tanıdığım arada bir tuzlu suyla duş aldığını falan söyleyip rahatladığını söylüyordu ama hiç adet düzensizliği de yok yani...
Sizinki mevsimsel geçişlerde bazen olan bişeydir. Bende de hamilelik öncesi 40 gün gecikmişti doktora gitmiştim ilaçla olmuştum ama tuzlu su falan da yapmadım hayatımda...
3 aydır zumba yapıyorum hala odun gibiyim ehehehehOryantel ve zumbaKıpır kıpır danslar
ben de ankaradayım. bir gün ankara zirvesi yapabiliriz aslında hep birlikte.inan şirine gibiyim zaten ama sıkıyor bir yerden sonra başka şirine istiyor can. manita yapmam,yapamam zaten
kesinlikle spora başlayacağım ilk işim o olacak ama hava çok soğuk :)) havalar biraz ısınsın istiyorum sabah 7 gibi gideceğim için.Spora başlayın. Benim 2-3 arkadaşım var yaşadığım şehirde sonradan tanıştığım. Ama işten güçten vakit bulamıyorum. Haftasonu veya tatil günlerinde yayılıp eşimle takılmayı seviyorum. Biriyle en son 2 ay önce görüştük ki karşı apartmanlarda oturuyoruz: )))
ben varım, neden olmasınben de ankaradayım. bir gün ankara zirvesi yapabiliriz aslında hep birlikte.
ahahah bak bu güzelmiş:)) oryantal olabilir bir taşla iki kuş vurabilirimevet ve dans . oryantal fılan sevıyorsanız evde derslerıızleyıp oynayın cok etkılı
ben de ankaradayım.. ankara kongresi yapalım..ben varım, neden olmasın
Bende tam 28 günde bir olurum ama bir kere yıllar önce ilk hamileliğimden önce 40 gün gecikti...Ben öyle bir şey hiç yaşamadım ama çok enteresandı . Günü salıysa atıyorum salı günü olur o bile şaşmazdı. Ki tuzlu su gebeliğe de etkili neden adet düzenini etkilemesin ki . Yaşadım biliyorum. Herşeyin fazlası zarar belki fazla geldi bana bilemiyorum.
hadi herkes toplaşsın hem bu garibanın derdine deva oluruz :)))ben de ankaradayım.. ankara kongresi yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?