- 1 Mart 2020
- 67
- 110
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Yaşlar 30 üstü. Ve çok eski arkadaş değilizYaşlarınız kaç acaba?
Birde ne zamandır arkadaşsınız
O kişiyle aramı düzeltmek istemiyorum. Çünkü bür kaş kez benim yüzümde başka arkamdan başka konuştuğunu farkettim. Ben böyle insanlarla arkadaşlık yapmak istemem. Başka insanların yüzüne gülüp gelip bize dedikodusunu yapardı, yapısı böyle. Ondan dolayı hiç tartışmadım bile. Direk arkadaşlığımı bitirdim. Ama diğerleri de onunla gitti.O kişiyle aranızı düzeltebilirsiniz, diğer arkadaşlarınızla topluca değil de ayrı ayrı görüşebilirsiniz.
Çünkü digerleride onunla aynı karakterde. Çok bisey kaybetmemissinO kişiyle aramı düzeltmek istemiyorum. Çünkü bür kaş kez benim yüzümde başka arkamdan başka konuştuğunu farkettim. Ben böyle insanlarla arkadaşlık yapmak istemem. Başka insanların yüzüne gülüp gelip bize dedikodusunu yapardı, yapısı böyle. Ondan dolayı hiç tartışmadım bile. Direk arkadaşlığımı bitirdim. Ama diğerleri de onunla gitti.
DeğillerBak sana altın tavsiye yalnız kalacağım diye sakın üstlerine düşme gereksiz ilgi ve samimiyet gösterme.Isterlerse konuşursunuz.Çok mu lazımlar size?
E öyle dedikoducu kişiyi tercih etmişlerse niye çabalayasın ki? Dördü bir olup senin arkandan konuşmadıkları ne malum? Sevinmelisin, sen hep böyle tertemiz kal olur mu ❤❤O kişiyle aramı düzeltmek istemiyorum. Çünkü bür kaş kez benim yüzümde başka arkamdan başka konuştuğunu farkettim. Ben böyle insanlarla arkadaşlık yapmak istemem. Başka insanların yüzüne gülüp gelip bize dedikodusunu yapardı, yapısı böyle. Ondan dolayı hiç tartışmadım bile. Direk arkadaşlığımı bitirdim. Ama diğerleri de onunla gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?