- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şimdi diyorum keşke daha küçükken uğraşsaydım bu tel işleriyle :18::18::18:canım yanlış düşünüyorsun. birincisi porselen kolay falan değil ölcü alımı dişlerinin kesilmesinin yanısıra sapasağlam dişlerinden oluyorsun. neresi kolaymış. kandırma kendini.
daha 16 yaşındasın git devlet hastanesinden üniversite hastanesinden randevu al ne kadar zamansa bekle taktır tellerini 1 bilemedin 2 senelik tedavi ile düzelirler.
en güzel yıllarımı tellerle geçiremem deme benim şimdiki aklım olsaydı okul yıllarımda taktırırdım tellerimi. şimdi çalışıyorum iş arkadaşlarımla yemeğe gidiyoruz ya o yemekten yiyemiyorum yada ne yediysem arasına kaçıyor kahve içiyorum braketler sararıyor bu durum o resmi ortamda hoş olmuyor. hemen fırçalamak için lavaboya koşuyorum. okul arkadaşlıkları daha samimidir bu zor dönemleri okulda arkadaşlarla atlatmak en mantıklısı.
maddi durumun yeterli değilse bekle çalışıp kendi paranla ilk yaptıracağın şey tellerin olur. biraz zor ama her güzelin bir kusuru var .
bir kaç sene sıkıntı çekmen hayat boyu güzel dişler kazandıracak sana. hem çok zor değil aslına bakarsan. korkutmuşlar seni. bak erik çıktı ben seffaf braketlerle erik bilem yiyorum kütür kütür yenmiyo ama asilzadeler gibi eriğimi bıcakla kesip kesip yiyorum hatta şu anda bir yandan eriğimi kesip yiyorum bir yandan sana yazıyorum. porselen fikrini aklından çıkart. 27 yaşımdayım 3 aydır tellerim var taktırdığıma pişman olmadım ama halim vaktim yerinde olsaydı lisede üniversitede taktırırdım ama olmadı bu zamana kaldı. yapıcak bişi yok herkes şanslı doğmuyor işte)
Hayallerimi yıktılar napim deneyemedim bilesen iple dis teli yapmamismiydin sonuc alamadin mi ha bide parmak emmeye devam edersen cene yapin iyice bozulacak![]()
Hayallerimi yıktılar napim deneyemedim bileParmak emmeyi bırakamıyorum tel taktırsam onu nasıl emicem
![]()
basit ya da kristenn gördüğün gibi eski konunla aynı cevapları aldın :) dilerim bu sefer anlayabilmişsindir.4 kez profil açıp gene aynı konuda fikir sormazsın :)
Bütün kk geçmişimi çıkardınız ortayaa sessiz olun yine banlanacam yavondan oncesindede bi nicki vardi cicii![]()
Bu sefer millet porseleni övsünlerr hiç belli bile olmuyor porselen olduğu desinler çok rahat daha hoş duruyor çektiğin emeğe değmez tel için desinler bende dişlerim porselen kaplama kendi dişimden farkı yok falan desinler istemiştimbasit ya da kristenn gördüğün gibi eski konunla aynı cevapları aldın :) dilerim bu sefer anlayabilmişsindir.4 kez profil açıp gene aynı konuda fikir sormazsın :)
Bu sefer millet porseleni övsünlerr hiç belli bile olmuyor porselen olduğu desinler çok rahat daha hoş duruyor çektiğin emeğe değmez tel için desinler bende dişlerim porselen kaplama kendi dişimden farkı yok falan desinler istemiştimYine tel yine tel
![]()
Yok ya alttaki 2 dişimde köprüyle porselen kaplama.Rahat ediyorum sadece altları biraz açıldığı oluyo bazen dilime değiyo falan onun dışında çok rahat elma bile ısırıyorum benim içim sorun olmuyor. Bu arada bende ne cinsim teli posrselen kaplamayı falan görüntüsünü dert ettiğim için istemiyorum sanki şimdi çok güzel duruyo ya dişlerim aralıklı aralıklı.Doktorun sana hangi careleri sunduysa, secenegin okadardir! Dis yaptirmak ucuz birsey degil ama görüntü acisindanda en önemli yerlerden birisi!
Kaplama meselesine gelince o Senin piskolojine kalmis birsey, cogu Insanlar Protezleri bile Ömürleri boyunca takamiyorlar, cünkü piskolojisine oturmus o artik benim Disim degil diye. Sendede öyle bir durum var. Aslinda Kaplama kötü birsey degil ve isini iyi yapan bir Doktora gidiyorsan, kaplama oldugu belli bile olmaz. Renklerinide uydurmasi sarti ilke tabiki..
ama sen bikere Kafanda kendi dislerim gibi his etmeyecegim diye olusturmussun, o yüzden yaptirsan bile rahat etmeyeceksin. Kimse fark etmese bile, herkes fark ediyor sanacaksin..
Bütün kk geçmişimi çıkardınız ortayaa sessiz olun yine banlanacam yav![]()