Oh bee teli kötüleyen biri çıktı şükürr yarabbii.yukaridaki yorumumu oku basit ;-)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh bee teli kötüleyen biri çıktı şükürr yarabbii.yukaridaki yorumumu oku basit ;-)
ha birde tel konusuna degineyim :) nice tel taktiran insanlar varki, basta disleri inci gibi ama sonradan aradan biraz zaman gectikce dislerin sekli yine yamuluyor. Herkeste olan birsey degil ama olanlar da var bunlarida göz önünde bulundurmak gerek.
Bilmiyorumki ya ciciyi unuttum zaten kristeni verseler yeter.sen ilk uyeliginden neden ban aldin yani yonetime durustce mesaj attim ben bu bu nicklerin sahibiydim boyle boyle oldu uyeligimi iptal etmeyin filan yazsan belki 2.uyelik olarak ban yemiceksin![]()
Onlar koruma döneminde gece plaklarını kullanmıyorlar.Kontrolleri ihmal ediyorlar.
Konu sahibini caydırmayalım,telden kaçmasın :)
Bilmiyorumki ya ciciyi unuttum zaten kristeni verseler yeter.Kristennde ne güzel banlanmıyorum diye sevinirken her gün konu açmamdan dolayı banlandım sanırım
![]()
Bide bu yapılanların diş etine oturanları yokmu yaa diş etinin içinde yapılamıyomu ? Dur bi resim daha koyim hemen herkes burdan anlıyo zaten kaplama olduğunu.evet o Kaplamalarini gördüm benim anlamadigim niye okadar beyaz yapiyorlarki göze carpacak sekilde? benim kuzenimin dislerinide öyle yapmislar cok siritiyor. Bizde degisik dis renklerine göre bakip yapiyoruz dogal durmasi icin. Ozaman hic belli olmuyor
alakasi yok Kontrolle :) cünkü bu durum telleri cikardiktan sonra meydana geliyor.. dis hekimiyim canim :) zaten kiz pahali maddi durumum iyi degil diyor.
Yatak odasına aynalı gardrop aldıktan sonra psikolojim bozuldu benimde zatenBenim dişlerim seninkinden daha bozuk. Eskiden etrafında çok fazla ayna vardı. Yatağımın karşısında filan. Kendimi çok sık gördüğümden dişlerime çok takardım. Şimdi sadece holde ve banyoda ayna var. İnan daha mutluyumDişlerin ben kendimle kıyasladığımda yaptırmaya çok ihtiyaç var gibi durmuyor. Tel taktırmaya kalkışmıştım. Sigortanın karşılaması konusunda yaşımın geçtiğini öğrenince ve maddi imkanım olmadığından kaldı öyle. Porselen dişe gelince, taksitle maksitle hiç düşünmedim. Tel taktırmak daha mantıklı her açıdan. Yazma amacımsa; yaptırmasan da kafana takacak durumda değilsin.
![]()
Vermezlerki üstüne bunuda banlarlar.Velimimi çağırsam napsamkonu acmanla alakasi yok 2. uyelik yasak siteye sen banlandikca uyelik aliyorsun o yuzden banlaniyorsun yine bence simdi yonetime mesaj at ben daha once su su uyeliklerin sahibiyim diye...
Oh bee teli kötüleyen biri çıktı şükürr yarabbii.
Amaaan en ucuz yere yaptırdık o kadar olsun napalımben görüyorum öylelerini.. dedigim gibi fazla yok ama olanlarda var. Hem Hastalarimda hemde arkadas cevremde duydugum ve gördüklerim. Gece plagi Türkiyede hangi anlama geliyor bilmiyorum ama burda biz o plaklari dislerini gicirdatanlara veya sikanlara veriyoruz! Herneyse...
basit ben senin 25-35 yaslarinda bir Bayan saniyordum yasin 16ymis daha :) bence arastir bir kurum vardir elbet telleri karsilayacak olan. Ha ben telleri Kötülemiyorum, sadece olabilen olanaklari söylüyorum, her Insan ayridir herkeste aynisi olacak diye birsey yok!!
Senin alt kaplamalari cok uzun yapmislar.
Amaaan en ucuz yere yaptırdık o kadar olsun napalımBide ben bu diş çıkarsa napacam annem son taksidini vermedi bu dişçinin rezil olduk erteleyip durdu 2 ay sonra verdi o dişçiye bi daha gidemeyizde ortadamı kalacam dişsiz dişsiz bide bu korkum var :26:
evet esas dişlerimi kesip yerine köprüyle diş koydular ya kaplamamı deniyo ona bilmiyorum onu işte.kaplamayi mi diyorsun?
evet esas dişlerimi kesip yerine köprüyle diş koydular ya kaplamamı deniyo ona bilmiyorum onu işte.
Kalıcıyla yapıştırdı.Yok ya garanti falan yapmadı zaten bütün dişçiler direk 2 bin tl peşin istiyolardı veya 800 tl peşin istiyolardı diğerini öbür ay istiyodu.Çok taksit yapanda kredi kartı istiyodu. Babasının hayrına yaptı gibi birşey çok iyi doktordu parayı önemsemiyodu annem durumumuz böyle dedi tamam dedi ama son taksidinide ödemedi rezil oldum bi daha bakamam yüzüne.Çıkarsa başka bir dişçi ne kadara takar hemen takılırmı ?neyle yapistirdi onu canim?! gecici yapiskanlami yoksa kalici olanindanmi? normalinde yaptirdigin Doktorda 2 sene garantin olmasi lazim ve kirilsada ciksana tekrar ücretsiz yapmasi lazim. Taksidini ödemediyseniz bile, aslinda o doktorun altinda bunun garantisi. Mesela ben baska bi Doktorun yaptigi köprüyü veya herhangi baska birseyi 2 sene gecmedigi sürece tedavi edemem.. tabiki Türkiyede sartlar nasil arastirmak lazim. ama cikarsada bi nöbetciye gider tekrar taktirisin sorun olmaz o ;-)