diyafragma hernisi

Arkadaşlarr hepinize çok geçmiş olsun. Nasıl yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu hastalık derece derece galiba. Ablamın bebeği aynı hastalıkla mücadele ediyor. Ankara Hacettepe de. Ciğerleri hiç gelişmemiş ve makinaya bağlı yaşıyor. Tefriciye okuyoruz dualar ediyoruz. Umarım meleğimiz iyileşir evine gelir, daha ameliyat olmadı 3.800 gr 47 cm erkek bebek. Bu durumda ciğeri gelişmeden toparlanıp ameliyat olan var mı ? Ne kadar süre alıyor bu işlemler, çok dua edelim birbirimize. Şimdiden teşekkürler.

Rabbim Şafi ismi hürmetine o minik yavruya şifalar versin inşallah.anneye babaya o durum karşısında da sabırlar versin.çıkmadık canda muhakkak vardır bi umut.yer gök dua.tedavisi en kısa zamanda biter sağlığına kavuşur evine gelir inşallah

Amin çok sagolun. Bütün hastalara....

Çok geçmiş olsun inşallahtez zamanda ameliyatını olur onuda atlatır inşallah akciğer tasiyonunu bekliyorlar heralde benim oğlumda3.500gr doğmuştu akciğerlerin basıncı 60 dan20 yedüştü ve 2. Günü ameliyat olmuştu inşallah yiyeniniz ameliyatı ve sonrasını atlatırda sağlığına kavuşur dua etmekten başka yapılacak birşey yok malesef

Dualriniza amin diyorum. Peki sizin oğlunuz simdi nasil ?
Bu arada bebeğimiz gazi hastanesinde imiş. Ben yanlis hatirlamisim.

Dualriniza amin diyorum. Peki sizin oğlunuz simdi nasil ?
Bu arada bebeğimiz gazi hastanesinde imiş. Ben yanlis hatirlamisim.
Benim yavrum vefat etti ameliyattan sonraki 60.ıncı saatinde kaybettim oğlumu toplam 4 buçuk gün yaşadı sağ ciğeri hiç gelişememiş kalp üstünde olduğu için ameliyattan sonrada ciğer hiç kabarma göstermemiş o yüzden kaybettim kuzumu.rabbim inşallah anne babasına bağışlar Allah'tan başka sığınamız yok

İnanin çok üzüldüm. Rabbim sizlere sagliikli evlatlar nasip etsin. Bizim ikinci yigenimiz. İlki 4 yasinda. Dilerim sizlere güzel haberler vermek dualarimiz kabul oldu demek nasip olur.

İnanin çok üzüldüm. Rabbim sizlere sagliikli evlatlar nasip etsin. Bizim ikinci yigenimiz. İlki 4 yasinda. Dilerim sizlere güzel haberler vermek dualarimiz kabul oldu demek nasip olur.
İnşallah canim yaa benimde 4 yasinda bir kizim var Allahim ona sağlık sıhat verir inşallah suan ne kadarlik oldu bebek

Bugün 4 günlük oldu. Ameliyata girecek duruma gelmesini bekliyoruz. Dua edin lütfen siz ayni şeyleri yasadiginiz için içten dua edersiniz ve dualariniz göklere çok çabuk olasir.

Bugün 4 günlük oldu. Ameliyata girecek duruma gelmesini bekliyoruz. Dua edin lütfen siz ayni şeyleri yasadiginiz için içten dua edersiniz ve dualariniz göklere çok çabuk olasir.
Dualarım hep sizinle inanın başkalarındada bu hastalığı duyunca içim yanıyo înşallah yavrucuk atlatırda bu günler geride kalır yaşanmamış gibî

Allah yardimciniz olsun insallah ameliyatini ve sonrasini saglikla atlatip evine gelir yegeniniz. Benim de oglumda ayni hastalik var 29 haftaligiz daha dogunca neler olacak korku ve endise bir de umitle beklemediyiz. Sizin yegeniniz kac haftalik dogdu?

[QUOTEey, post: 39455798, member: 354734"]Allah yardimciniz olsun insallah ameliyatini ve sonrasini saglikla atlatip evine gelir yegeniniz. Benim de oglumda ayni hastalik var 29 haftaligiz daha dogunca neler olacak korku ve endise bir de umitle beklemediyiz. Sizin yegeniniz kac haftalik dogdu?[/QUOTE]
39+5 haftalik iken doğdu. İnşaallah güzel haberimizi vereceğim size. Sizde bizlere....l

39+5 haftalik iken doğdu. İnşaallah güzel haberimizi vereceğim size. Sizde bizlere....l[/QUOTE]
Insallah, Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin.guzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Aminnnn inşaallah güzel haberler veririm. Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin. Yolumuzu acsin Fettah ismiyle...

Bebeğin durumu nasıl çok merak ettim doktorlar bişey söylemiyolarmıymış

Bebegin genel durumu suan iyi ama ameliyat olacak kadar ilerlemedi. Doktorlar kandaki oksijen değeri vs adini bilmediğim birkaç değer duzeldigi zaman ameliyata alacagiz demişler. 11 şubat çarşambaggününden veri ameliyat olmasini bekliyoruz. İnsaaah durumu iyi olur.

Arkadaşlardan bebeğimizin sağ akciğeri işlev Görmüş ve muhtemelen cerrahların uygun gördüğü birgün ameliyat olacak. Kandaki oksijen değeri istedikleri gibi değilmiş. Inşaallah meleğim güçlü duracak ve sağlıkla atlatacak bu günleri... Okumadığımız dua salavat kalmadı. Okadar çok dua ediyoruz yüce Rabbimin hazinesi geniş. Bebeğimizi sağlıkla hayırlısıyla bize bağışlasın. Sizlerde dua edin.ben yine gelişmeleri yazarım... Bayram edeceğimiz günü taburcu olduğumuz günüde yazacağım....

hadi hayırlısı sağsağlim inşallah.günde 1 çay kaşığı zemzem falan içirin olmazsa.Rabbim belki onun hürmetine şifa verir.Şafi ismini bol bol okuyalım

hadi hayırlısı sağsağlim inşallah.günde 1 çay kaşığı zemzem falan içirin olmazsa.Rabbim belki onun hürmetine şifa verir.Şafi ismini bol bol okuyalım

Allahım ağızdan beslendiği günleri gösterirse içiririz inşaallah... Amninnnn inşaallah Şafi ismiyle şifa versin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…