diyafragma hernisi

Arkadaşlar bebeğimiz ameliyattan cikti. Barsagni içeri almamislar ödem varmis diye. Ameliyattan sonra kandaki oksijen değeri güzelmiş iyi demişler. Şimdi güzel gelişmeler bekliyoruz. Rabbim meme emdigi taburcu olduğu günleri nasip etsin...

ay ameliyata girmiş çok sevindim inşallah Rabbim korurdasonrasınıda atlatır hep senin mesajlarını gördüğümde mesajı açmadan önce yüreğim azıma geliyo inan ay ne olur bilgilendir burdan bizi

ay ameliyata girmiş çok sevindim inşallah Rabbim korurdasonrasınıda atlatır hep senin mesajlarını gördüğümde mesajı açmadan önce yüreğim azıma geliyo inan ay ne olur bilgilendir burdan bizi

Ilginiz için çok teşekkürler. Hep güzel haberler vereceğim Allah'ın izniyle. Doktorlar çok güçlü bir bebek demişler hatta ilk iki tedaviye yanıt vermediğinde şaşırmışlardı.
Dilerim bugünden sonra güzel gelişmeler olur ve hepimizin bebekleri sağlığına kavuşur... Dua ile Hoşçakalın

İşallah canım benim

Ay inanilmaz sevindim Rabbim sonrasini da saglikla gecirmenizi nasip etsin insallah sizin de bizim de. Merakla bekliyorum mesajlarinizi ve inanin dualarimdasiniz. Rabbim kimseye acilarini gostermesin.

Amin arkadaşlar. Bugün konuştum doktorlar demiş ameliyat sonrasında iki uc gün çok riskli demişler. Vücudu ödemyyapmış birçok değeri düşmüş. Bu normal demişler. Umarim yakin zamanda toparlanir.

Carsamba tekrar var kontrol bakalim ne diyecekler, iste en son gecen ay gitmistik erken alma falan demislerdi, mr da ciger var demislerdi merakla bekliyoruz biz de. Ilgin icin de tesekkur ederim

Reactions: Srd
Srd39576294 .!.:
Tatlım bebeğin durumu nasıl

Bebegin cigerleri insaallahgelişiyor ama böbrekler calismiyor. Barsaklar hala disarda. Bakalim inşaallah böbrekler calisirsa ödem geçer se barsaklar yerine alınacak inşaallah daha iyi olacak. Bekliyoruz hala. Dualar ediyoruz sürekli.

Rabbim büyük insallah her sey yoluna girer, saglikla sizlere bagislasin Allah yardimciniz olsun insallah.

İnsallah iyilesir canim bobrekler niye calismiyomuski acaba

Yiğeninin durumu nasıl canım

Tatlım doktor ne dedi
Delik sag taraftaymis ama 1,5cmmis cok buyuk degil dedi. simdilik baska bi sıkıntı yok insallah 4hafta sonra tekrar cagirdi. Cocuk cerrahiyla da gorustuk tekrar, sagolsun moral verdi iyi dusunelim iyi olsun falan dedi bu kez ne kadar gec dogarsa o kadar iyi dedi.dogumu beklemekten baska bisey yok su an canim iste bildigin gibi Rabbimin takdiri. Sen nasilsin?

Bende nasıl olim canım işte iyi olmaya çalışıyorum sizlerin haberini merak ediyorum işte rabbimin takdiri inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip eder kuzuna kavuşursun.

Midesi yukarıda kalbi sağa ittirmişti demiştin canım yırtık sağdaysa bu nasıl olmuşki

Bizim bebeğin durumu hala kritik. Diyalize bagladilar iki gün evvel. Hem ecmo hem diyaliz iki makina birden kani pompaliyor vucuduna. Rabbim hazinesinden bagislasin sifasini. Ciğerleri iyi ama ödemi var hala. İnşaallahddiyaliz olmadan calisir böbrekleri ve karaciğeri. Rabbimin kapisindayiz ve yalvariyoruz şifa dileniyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…