diyafragma hernisi

Ay kuzum ya küçücük haliyle neler yaşıyorlar

Midesi yukarıda kalbi sağa ittirmişti demiştin canım yırtık sağdaysa bu nasıl olmuşki
Valla onu biz de anlamadik ki, bisey de demiyorlar biz de sormadik artik acikcasi. mr ceken doktorlar yirtik solda demislerdi ama rapor sag diyor.cocuk cerrahi da radyologla bakti sagda dedi. Ama sag hala kafamda oturmus degil. Belki bidahaki gidisimizde sorariz. Bilsek de elden gelen bisey yok Rabbim ne nasip ettiyse o olacak.

Allah sifasini versin insallah canim ya dualarimiz sizinle

Öyle canım ama inşallah sonu güzel olurda sıkıntılar unutulur

Yiğenin durumu nasıl canım

Hayır Suyum geldi 33. Hafta. Bana da 38-39 demişlerdi. Çok korkmuştum çünkü bizlerin herşeyi planlı programlı olması gerekiyordu. Çok zor günlerdi ama atlattık Rabbim her zmn hepimizin yanında. Senin meleğinde hep senin nefesi hissediyor merak etme bunların hepsi bir sınav ve inşallah Allah katında hepimiz geçmişizdir bu sınavı. Allah selametler versin acaba erken olsaydı birşey olmaz mıydı diye düşünüp kendini üzme Rabbim bunu takdir etmiş ben herşeye hazırlamıştım kendimi içim kan ağlasa da hep hazırlıklar yaptım neşeli oldum ve bol bol dua ettim. Sıkma canını hamdolsun de.

Teşekkür ederim arkadaşım mesajıma cevap yazdığın için evladını Rabbim korusun bol şifalar

Allah şifalar versin inşallah. Şu an nasıl yeğeniniz çok merak ediyorum dualarım sizinle.

Nasıl oldunuz tatlım durumunuz nasıl

1 haftadır okuyorum yazılanları arkadaşlar ne yazacağımıda bilmiyorum.Bizde 24 haftalığız diyafram hernisi teshişi konuldu, çok korkuyorum. Herkez çapa demiş,biz de kanuni kadın doğum ve çocuk araştırmada başladık, genetik tahlili yaptırmadım yüzde 1 de olsa bebeğimi kaybetme tehlikesi var dediler.Muayene sırasında kapl normal gözüküyor dediler,karaciğer yerinde,bağırsaklar yerinde denildi.Sadece mide yukarı doğru uzamış dediler. 24 haftalığız düzelirmi acaba.? Hani duyuyoruz etrafta şu dendi bu dendi, doğdu hiç birşey cıkmadı gibi yaşayan varmı bu şekilde.? Belki teselli ama umut ediyorum kızımı doğar doğmaz kucağıma almak koklamak istiyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın evlatları melek olanlara Rabbim sabır versin. Bilgi,öneri,dua herşeye ihtiyacım var arkadaşlar.

Son düzenleme:
10 gündür yazılarınızı okuyorun insanın başına gelmeden inan anlamıyormuş 10 gün önce kardeşim sezeryanla doğum yaptı merakla beklerken bebeğin yoğun bakıma alındığını söylediler diyafram henrisi teşhisi konuldu hamilelikte anlaşolmamış çünkü sağdaymış hepimiz şok olmuştuk Allahtan tanı hemen konuldu ve ertesi günü ameliyat edildi bizim gece ve gündüz birbirine karışmıştı artık uykuyu yemek yemeği unutmuştuk ilk 48 saat denildi çok şükür onu atlattık ameliyatta iyi geçti denildi göğüs kafesine geçen organlar yerlerine alınmıştı 13 gündür yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı bebeğimiz 1 haftadır anne sütü veriyorlar 3 gündür cihazdan 4 er saat çıkardık biraz onu yorduk dediler doktor çıkışımız hakkında net bişey söylemiyor 1 ay da olur 3 ayda diyor acaba solunum cihazındaki çıkış evrelerinizi anlatarak bana biraz yardımcı olurmusunuz inanın iyi bir şeyler duymak istiyoruz hepinizden haberler bekliyorum

yoğun bakımdaki solunum cihazı evreleriniz nasıl ilerledi bizim bugün 13, günümüz ama hala bişey demiyorlar siz çıkmadan önce normal hastane odasında da kaldınız mı nasıl bi evre bu ne olur biraz anlatırmısınız

Merha

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun Rabbim acil sifa versn bizde 9 ay once bu skintilari yasadik o bekleyis surek insani cok yoruyo ve iyi habrrler duymak istiyo. Bnm ogkumda diyafragma hrrnisydi ve dogmdan iki gun snra ameliyat oldu ve makinaya baglandi 19 gun nakinada kaldik makina cigerlerine hava basiyo makinadan cikmasida biraz bebegin direncine bagli aslinda tolere edebikirse erken cikar ciger gelisimine bagli birazda acikcasi. Bizi makinadan yaws yawas cikartmayi denediler ilk makinain degerlerini dusurduler daha snra makinadan cikartip buhar makinasyla devam ettiler. Agzinda maskeyle hava veriyorlardi agzina takilan hortumlari tamamen cikartmislardi. O sekikde tedawi edildi ventolinle pulmicrt verdiler. Snra o buhahar makinasininda derecesini dusurduler. En sonundada tamamen hepsinden ciktik sukurler olsunki 38 gun snra ewimize geldik. Ayica makinadan ciktiktan snra baska yataga gectik o kuvezden ciktik. Ins sizde tez zamnda yegeninizi kucaginiza alirisniz hic bi zamn umitsizlige kapilmayin . Doktorlar hic bi zamn net olumlu bisey solemzler cok sey konusurlar moralizi hic bozmayin

çok geçmiş olsun canım allahım inşallah salıkla hastaneden cıkmanızı nasip eder.bizide aynı teşhis anne karnında konuldu.kalp yerindemiymiş akçiyerleri ilğili birşey söyledilermi.bizim çocuk cerahı akçiğer gelişimi çok önemli demişti.ona göre iyleşme süreci değişiyor demişti.

Bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…