- Konu Sahibi April wind
-
siz hayalevi rumuzlu uye misiniz?Benim doğuştan yırtıkmış ama yıllar geçtikçe normal olarak büyümüş ve artık nefes alamaz hale getiriyordu dayanamıyordum beni ayakta tutan yanlış tedavide olsa astım tüpüydü yinede çok şükür kurtuldum artık eğer bir hafta geç kalınsa kalınbağırsağım patlayacaktı haliyle bende yaşayamayacaktım ya da o bir haftayı geçin biri yanlışlıkla çarpsa yine yaşayamayacaktım
Çok geçmiş olsun inşallah sizler gibi bu mücadelede güçlü olur. kaç yasindasinizBenim doğuştan yırtıkmış ama yıllar geçtikçe normal olarak büyümüş ve artık nefes alamaz hale getiriyordu dayanamıyordum beni ayakta tutan yanlış tedavide olsa astım tüpüydü yinede çok şükür kurtuldum artık eğer bir hafta geç kalınsa kalınbağırsağım patlayacaktı haliyle bende yaşayamayacaktım ya da o bir haftayı geçin biri yanlışlıkla çarpsa yine yaşayamayacaktım
anladim cok cok gecmis olsun zor seyler yasamissiniz gercekten. peki 22 yasina kadar elbet akciger filmi cekilmistir size bunda hemen farkedilecek birsey nasil anlasilmadi size bu konuda birsey dediler mi?Hayalevi idim ama değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?