diyafragma hernisi

Karşılamış hâli bu inşallah sağ salim kucağına alır eve dönersin bir mucize olurda ameliyata gerek kalmaz o kadar çok istiyorum ki minicik bebek o daha canı yanmasın ben dayanamam ama siz annesi olarak çok güçlü olmanız gerekiyor ki o da sizden güç alıyor ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin derdi veren Allâh'ım dermanınıda vermiştir mutlaka sizden hayırlı haberler bekliyorum müsait olduğunuz zaman yazar mısınız bebeğiniz doğduktan sonra o kadar çok merak ediyorum kimseyi anlatamam bu arada cinsiyeti kızdı galiba adı ne olacak

Çok tatlısin canım benim beğenmedim hala bir isim. Kız evet doğduktan sonra tabi mutlaka yazarim

Dualarımız sizinle allah yardımcımız olsun

Çok az kalmış iyi haberlerini bekliyoruz canım sonuç ne olursa olsun en zoru beklemek belirsizlik bitiyor artık. Ben çok inanıyorum senin bebeğin iyi olacak inşallah annesinin ilk yavrusu daha dayanıklı olacak inşallah.

Ya çok teskkur ederim hepinize inşallah güzel olur herşey. Sabırla 3 günün bitmesini bekliyorum. Evet o belirsizlik o kadar zor ki. Aklıma hep drlarin bi araya geldigi masaya yattığım anda nolur ona iyi bakın dediğimi hayal ediyorum. Güçlü bir kız olur insallah

Yine ezmuyla aynı dönemlerde doğum yapacak Kadriye hanıma da dua edin. Ve bizim gibi olan ya da başka hastalıgi olan bebekli annelere.

Allahım hepimizn yardımcısı olsun bebeklerimize şifa versin dayanma gücü versin inşallah

Allâh güç versin özellikle minicik bebeklere umarım hepsi güçlü ve acıya direnen bebek olurlar

Her zaman aklımdasınız hele pazartesi günü doğacak bebeği çok merak ediyorum tek temennim bu bebeklerin yaşaması eğer ki ben müdahale eden yaşamışsam sizin bebeklerinizde yaşayacak

Sen cidden bir mucizeymissin. Keşke tüm bebekler bu mucizeyi yasasalar senin gibi. İnşallah hepsi yaşar. İnşallah hepimiz mutlu oluruz. Ve genelde de kızlarda çıkıyor nedense. Dr da kızlar daha guclu oluyor diyor. İnşallah hepsi güçlü olur.

Evet çok güçlü oluyorsun acıya direnmek istiyor ve direniyorsun ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordum Allâh öyle bir güç veriyor ki anlatamam bu ben miyim diyordum kendime Allâh izniyle yarın sizinde kızınız çok güçlü ve acıya direnen bir bebek olacak her ne kadar acı çekecekseniz bile sonunda mutluluk var inanıyorum

Kumsal82 bugun dogum yapıcaktı bol bol dua edelim arkadaşlar inşallah iyi haberler alırız benim dogumumda büyük ihtimal şubatın sonlarına dogru olucak herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…