- 22 Mayıs 2016
- 72
- 3
- 36
- Konu Sahibi April wind
-
- #1.041
Malesef arkadaşlar yüzünü bile göremeden kaybettik. 4 saat gibi yaşadı
O kadar olumlu düşünüyordum ki. Kesin yasicak DİE bakıyordum. Malesef olmadı. Yüzünü bile göremedim. Elini ayağını bi kez opemedim. Nasıl lanet bir hastalık. Benden sonraki ameliyat olcak bebek annelerine hep moral verdim. Seninle rahatliyoruz dediler. Hep iyi olacaklarını düşünüyordum. Olmadı 4 5 saat yaşadı miniğim
Görmek mı iyi acaba yoksa gibi görmemek mı bende doktor yasamaz ameliyat olamayacak çok ağır deyince görmek istedim izin verdi doktor esimle girdik son nefesinde gördük iki saat sonra haber geldi iyice ağırlaşmış cenazesini de sevdim dokundum ama maf olduk tabi hiç çıkmıyor aklımdan hergun anarim içimden mutlaka. Allah sabır versin ilk günler çok zor. Hemen olsun yine sağlıklı acısını di direcek bir tane daha bunun için dua edicem sana bundan sonraO kadar olumlu düşünüyordum ki. Kesin yasicak DİE bakıyordum. Malesef olmadı. Yüzünü bile göremedim. Elini ayağını bi kez opemedim. Nasıl lanet bir hastalık. Benden sonraki ameliyat olcak bebek annelerine hep moral verdim. Seninle rahatliyoruz dediler. Hep iyi olacaklarını düşünüyordum. Olmadı 4 5 saat yaşadı miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?