- 16 Aralık 2016
- 2.969
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi April wind
-
- #1.061
çok üzüldüm. Yasadıklarınız gercekten cok zor. Bizde hamileyken gittiğimiz doktora baya yuklendik ama bebek ilk doğduğunda bile teşhis konulamadı taki bağırsakları hava dolup belirgin olana kadar o zaman anlaşıldı bizimki. Nedeninin kromozon eksikliği olabileceği düşünüldüğü ama bu hastalığın altında yatan nedenin ne olduğunun daha çözülemediği söylendi.Doğana kadar Dr goremediyse ya bu ii bir Dr olmadığı için ya da ileri boyutta olmadığı için. Bana tanı 15. Haftada kesin olmamakla tani konmuştu. Ama 25. Haftada detaylida kesinlesmisti. Doğum sonrası gittiğim ilk tanıyı koyan Dr a neden oluyor bu hastalık dedim. Kirli yasiyoruz dedine mutlu size yaşayan bebeklerden . 5 saat yaşaması hala inanamıyorum. Çok umutluydum sanki hiç doğum yapmadim. Bazen unutup aşkım diyorum. Sonra aklıma geliyor ve kahroluyorum.
Cnm çok zor.kelime bulamıyor insan Allah sabır versin Yaşadığınız son acı olsun ne diyeyim. Işe başlaman yasak mı yani konuşsan durumunu anlatsan38 de aldılar çok mu erken aldılar ondan mı dedim ama sizin de 33 de olmuş. Demekki olmayınca olmuyorbenim ilk ve son olacaktı. Ben çok sosyal bir insandım. Kendimi ona adamaya hazırdım. Birkez aldırmak istemedim çok umutluydum ve her umutsuz arkadaşa olumlu konusuyordum. Çok üzgünüm. Ve 24 nisan işbaşı yasal hakkimmis. Kullanmam gerekiyormus. İşe başlamamak şu an daha çok bunaltıyor. Ozellikle face te arkadaşlarımın yenidogan bebeklerinin resmini koyması. Üzülüyorum çok üzülüyorum. Benim ve bebeğimin günahı neydi. Minik bedeniyle şu soğukta toprakta kahroluyorum. Tarifi yok ki bunu anlatmanin
Biliyorum kolay değil ama sabret ne olur dayan biraz daha Facebook gibi yerlere bir süre bakma uzak dur kendine uğraşabilecek bir şey yap kafan rahatlasın biraz çık dışarı temiz hava al iyi gelecek belki ben bile o günler aklıma geldikçe bazen oturup ağlıyorum farkına varmadan yaşadıklarını bir yerlere yaz biriktir daha sonra at ben öyle yapmıştım günde bir saatte olsa gez ya ne bileyim uğraşacak bir şeyler bul kendine biliyorum kolay değil ama kader bu Allâh bunun mükâfatını verecek sana38 de aldılar çok mu erken aldılar ondan mı dedim ama sizin de 33 de olmuş. Demekki olmayınca olmuyorbenim ilk ve son olacaktı. Ben çok sosyal bir insandım. Kendimi ona adamaya hazırdım. Birkez aldırmak istemedim çok umutluydum ve her umutsuz arkadaşa olumlu konusuyordum. Çok üzgünüm. Ve 24 nisan işbaşı yasal hakkimmis. Kullanmam gerekiyormus. İşe başlamamak şu an daha çok bunaltıyor. Ozellikle face te arkadaşlarımın yenidogan bebeklerinin resmini koyması. Üzülüyorum çok üzülüyorum. Benim ve bebeğimin günahı neydi. Minik bedeniyle şu soğukta toprakta kahroluyorum. Tarifi yok ki bunu anlatmanin
Üzüntü korku stres bebeğin organ gelişimini etkilermis. Sizin de anneniz size hamileyken olmuş olabilir. 15 temmuzda çok korkmuştum. 16 temmuzda Dr gittim birşey yoktu 17 temmuzda çok kötü bir korku yaşadım. Ve aklımdan bu çocuğa kesin bişey olacak diye geçti. 30 temmuzda tekrar gittiğimde kalp sağda dendi. 2 agustosta da henri var bence dedi bu bebekte Liv deki dr. O yüzden soruyorum. O dönemde korku stres üzüntü yasayan oldu muKorkuyla alakası yoktur sanmıyorum zaten öyle bir şey ki sebebi yok hani desem sigara içtim ondan oldu alkol kullandım falan hiç bir sebebi yok doktorlarda çözemiyor sebebini hadi sizi geçtim ya ben ne sigara kullandım ne korktum sigara içilen yerde bile durmuyorum kendimi bildim bileli bunun hiç bir sebebi yok Allâh tarafından gelen bir rahatsızlık sadece adı var eğer dayanacak güçteyse hayata tutunuyor şöyle bir şeyde var bana intihar mı ettin ya da bebekken yüksek bir yerden mi düştün dendi hayır dediğimiz zaman hiç bir sebebi yok kendiliğinden gelen bir rahatsızlık dendi zor bir süreçten geçtim bende sizin çocuklarınız yaşarken ben bizzat yaşadım Allâh kimseye yaşatmasın derim içimde kopan fırtınaları hâlâ kimseye anlatamıyorum ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?